Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

Δεν έχει καμιά, απολύτως, σημασία, αν είσαι άθεος, ή θρήσκος, ή κουμμουνιστής, ή οτιδήποτε άλλο, όταν όμως, μια κοινωνία ευνομούμενων ανθρώπων , φτάνει σ' αυτό το σημείο αναρχίας, τότε πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τα πολύ χειρότερα, και για τα πολύ πιο οδυνηρά.
Πριν λίγες μέρες, η σάπια ελληνική Δικαιοσύνη με αφορμή την “βόμβα” που δέχτηκε κάποιος “λειτουργός” της (λαμόγιο, δηλαδή), έβγαλε “ανακοίνωση” στην οποία δεν έπειθε ΚΑΝΕΝΑΝ!
Πριν κάποια χρόνια, στο δικηγορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου είπε: Αν φτάσει στην Ελληνική δικαιοσύνη να “υπηρετούν” 50% γυναίκες, τότε δεν θα υπάρχει δικαιοσύνη. (το όριο στην αρχή όταν εφαρμόστηκε ήταν 30%). Σήμερα, οι γυναίκες που "υπηρετούν" στο δικαστικό σώμα είναι 75%! Και όχι μόνον δεν υπάρχει δικαιοσύνη, αλλά ούτε καν στοιχειώδης αστυνόμευση! Η άλλη μάστιγα της ενόμου τάξεως. 

Προσωπικά, έχουμε να δούμε αστυνομικό περιπολικό ή κάποιο μπλόκο νυχτερινό -που κάποτε είχαν γίνει το αντίθετο, μάστιγα- εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Η αστυνομία και οι αστυνομικοί, το έχουμε γράψει κι άλλη φορά, δεν ορκίστηκαν σε κανενός μυξιάρη και κακούργου πολιτικού την ποδιά να τον υπηρετούν, αλλά στο Σύνταγμα και την πατρίδα. Που σημαίνει, όταν κάποιος βρωμο-πολιτικός παρεμβαίνει στο έργο τους, ένας δρόμος υπάρχει. Ή να τον συλλάβουν για παρακώλυση καθήκοντος, ή να υποβάλλουν την παραίτησή τους.
Η αστυνομία εξ' ορισμού δεν είναι, ούτε κοινωφελές ίδρυμα, ούτε πολιτιστικό σωματείο. Είναι μια από τις τρεις εξουσίες, η Εκτελεστική, και έτσι πρέπει να πράττει. Δεν είναι όμως, μόνον της δικής μας αστυνομίας... προνόμιο αυτό! Είδατε τι ανακοίνωσε η Γαλλική αστυνομία για την σαφγή του παπά, “γνώριζε -λέει- και τον δράστη, τον οποίο άφησε ελεύθερο με “βραχιολάκι”, και το τι πήγαινε να κάνει. Συνεπώς, αν ο παπάς στη Μητρόπολη ήταν σφαγμένος σήμερα, τα ίδια θα ακούγαμε και από την Ελληνική αστυνομία υποθέτουμε.
Δείτε όμως τα σχόλια παρακάτω του “Θέματος”, των οποίων τα πλείστα είναι άκρως εμετικά, δεν διαβάζονται, και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας, για το τι μας περιμένει, ή τι μέλλει γενέσθαι, σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Όσο για τις μαριονέτες-καραγκιόζηδες πολιτικούς που εμείς εκθρέψαμε όλα αυτά τα χρόνια, μην περιμένετε, ΑΠΟΛΥΤΩΣ, τίποτα! Αυτοί θα φτύνονται, θα πετροβολιούνται, θα χλευάζονται αλλήλοις, και προ παντός, θα περνούν αυτοί καλά, κι μεις τρισαθλίως χειρότερα!.. 

-***********- 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ31/07/201619:43
ΑΦΟΡΜΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΑΘΡΟΛΕΧΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ .ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΓΚΑΖΑΚΗΔΕΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΙΝΕ ΕΦΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ .

καταστροφη31/07/201619:37
Τα γνωστα. Θα τους πανε στο δικαστηριο την δευτερα, θα υπαρχει παρεμβαση του συριζα και θα αφεθουν ελευθεροι. Εντωμεταξυ καταστρεφουν το πανεπιστημιο αυτη την ωρα , σπανε τα παντα , εργασιες φοιτητων και ερευνες ετων στα σκουπιδια. Η κυβερνηση κοβει κορδελες στην Παρο.Ο συριζα εννοωντας ασυλο εννοει πως εαν καποιος δολοφονησει , κανει τρομοκρατικη επιθεση οπως το πρωι η βιασει , εαν μπει στο πανεπιστημιο εχει ασυλο. !Απορω γιατι δεν οργανωνεται κινηση απο κατοικους της Θεσσαλονικης να απελευθερωσει το πανεπιστημιο απο τους ισλαμοφασιστες αλληλεγγυους. Επισης θα μπορουσαν οι αλληλεγγυοι αντι να μελετουν το κορανι και να τσιριζουν αλλαχ ακμπαρ να πανε τους ισλαμοφασιστες λαθρομεταναστες σε καποιο τζαμι να μεινουνε.

ΝΕΜΕΣΙΣ31/07/201619:36
Aπό τη στιγμή που η κοινωνία δείχνει ανοχή στους αλήτες και στους κατσαπλιάδες, θα γίνουν και χειρότερα. Να τα αναμένετε.

Πνευματικά δικαιώματα31/07/201619:28
Οι μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ (θρησκόληπτοι κι αυτοί;) και οι υπάλληλοι των διακινητών πρέπει να πληρώσουν πνευματικά δικαιώματα στους τζιχατζιστές, αφού από αυτούς έκλεψαν τις ιδέες για εισβολή σε εκκλησίες και τη ρίψη προκηρύξεων υπέρ των λαθρομεταναστών και των διακινητών (μήπως ήταν οι ίδιοι οι διακινητές που βλέπουν τις μπίζνες τους να παρακμάζουν;). Θα γίνουν τώρα διεθνής είδηση ταυτιζόμενοι με τους διακινητές ή, ακόμα χειρότερα, με τους τζιχατζιστές.

Ε.Π31/07/201619:16
Πρέπει να ναι πάάάρα πολλά τα λεφτά για να τολμήσει μια μαστουρωμένη αγέλη να μπουκάρει εκεί που μαζεύονται αποκλειστικά ηλικιωμένοι, ξέροντας μάλιστα ότι δεν θα χει συνέπειες! Αξιοθαύμαστη μαγκιά!!!Πληρώνονται άραγε όλα τα μέλη ή κάποιοι συνεξουσιαστές αρκούνται στα ναρκωτικά και στις οριζόντιες χαρούλες με τους φαιούς; Οι γονεις στέλνουν απλά το τάπερ και δεν ελέγχουν καθόλου τα ασχημόπαιδά τους; Τί προτίθεται να κάνει η νδ για αυτό; Οτι έκανε και πριν;

@19:1631/07/201619:31
πως φαινεται ρε ΕΠ πως δεν πατας ποτεεε στην Εκκλησια, με αυτο το ψεμα που εγραψες...."αποκλειστικα ηλικιωμενοι". Πολλα νεα ζευγαρια με παιδια πανε εκκλησια και πολλα νεα παιδια.

@31/07/201619:47
Και συ από όλο αυτό που έγραψε, έμεινες στο "ηλικιωμένους"

@με τί μάτια αλήθεια βλέπεις νέους στις εκκλησιές31/07/201619:47
Και εσύ που πατάς συχνά..σε εκκλησϊα μάλλον ότι θέλεις βλέπεις!!Ο μόνος που κουτσά στραβά τράβηξε κάπως στην εκκλησία την νεολαία ήταν ο μακαριστός Χριστόδουλος!Ετερος ουδείς και τα γερόντια συνωστίζονται...όπως παλιά!!!

Βασίλης 31/07/201619:15
Να χαίρεστε τους καραγκιόζηδες που ψηφίσατε για κυβέρνηση . Ερχόμενοι από το πουθενά και κινούμενοι για το πουθενά . Θα τους διώξουμε αλλά με μεγάλο κόστος για την κοινωνία και την οικονομία .... Μεγάλη η ζημιά που κάνουν στη χώρα ....πολύ μεγάλη....

Τοροντο31/07/201619:03
Ένα ακόμα παράδειγμα της ανικανότητας της πολιτείας να ανταποκριθεί στα αυτονόητα τα άτομα αυτά χρειάζονται φροντίδα σε ψυχιατρείο και αυτό είναι το μέγα πρόβλημα της μεταπολίτευσις ανάλυση μέχρι παράλυση..

@19:0331/07/201619:19
οχι δεν ειναι για το ψυχιατρειο οι αναρχικοι τρομοκρατες του τουρκοσυριζοναζισμου, αλλά για την φυλακη.Κακοποιοι ειναι, οχι τρελλοι.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ31/07/201619:01
Γιατί δεν πάνε τους μετανάστες οι αλληλέγγυοι στις εκκλησίες και εκεί να μοιράζουν και τα φαγητά και να δίνουν τις πρώτες βοήθεις όπως πραγματικά αρμόζει. Δεν είναι ο χριστιανός Θεός για όλους καλός και φιλέσπναχνος? Γιατί επενέβησαν τα ΜΑΤ ? για να σώσουν τον Θεό απο ποιόν ?

@19:0131/07/201619:09
Γιατί δεν πάνε τους λαθρομετανάστες οι αλληλέγγυοι στους ιμαμηδε και στα τζαμια και εκεί να μοιράζουν και τα φαγητά και να δίνουν τις πρώτες βοήθεις όπως πραγματικά αρμόζει. Δεν είναι ο μωαμεθ για όλους τους ισλαμιστες καλός ?

αναρωτιέμαι 31/07/201618:58
Πότε θα αναφερθούμε σε αυτούς ως τάγματα εφόδου???

@ αναρωτιέμαι31/07/201619:11
Τάγμα εφόδου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν το έχεις καταλάβει φίλε

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ 31/07/201618:56
ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΤΕΛΟΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΗ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΦΙΟΡΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΗ ΠΑΡΕΙΝΤΣ .ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΖΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ.

kyriakos31/07/201618:48
Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι ο πάνσοφος λαός επέλεξε την ΚΑΤΑΡΑ για κυβέρνηση, με αρχηγό το ΒΛΑΚΑ. Το θέμα είναι ότι αυτοί είναι τόσο αδίστακτοι στοκοι που ΔΕΝ ξεκολλανε. Δεν έχουν ντροπή. Μισούν τον Ελληνισμό. Είναι βαθύτατα ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ. Οι μανάδες τους είναι ανες. Κοιτάξτε ΤΙ έχουν γράψει αυτες οι ψυχες-βοθροι σαν την Σκανδιναβη, το Αγυριγο τέρας, τη μπουλσαρα την παρατημένη, κλπ. Τι τους έχουν κάνει όταν ήταν μικρά, ενας θεός το ξέρει.

ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ31/07/201618:37
ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ...ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΑΥΓΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΑΡΤΩΝ? ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΦΟΔΟΥ Η ΤΥΧΟΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΑΚΙΔΙΑ ΠΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ... ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ?

Βελισάριος31/07/201618:27
Αν περιμένετε από τον Κυριάκο να τα λήξει αυτά πλανάστε. Μόνο με την Νέα Δεξιά στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα θα έρθει η ηρεμία στις πόλεις μας.

βασιλης31/07/201618:23
ωραια οταν λετε αντιεξουσιαστες ποιους εννοειτε και γιατι αφηνονται ελευθεροι;;; ανηκουν στο κυβερνων κομμα;; ειναι δικοι τους;; σαφεστατα αφου τους περιθαλπει και τους επιτρεπει να γυροβολανε και νατα κανουν ολα γης μαδιαμ χωρις να συλλαμβανονται. ουνα φατσα ουνα ρατσα. γι αυτο μαυρογιαλουρος εως εκει που δεν παει. αν ηταν ομως ελληνες φορολογουμενοι συνταξιουχοι αγροτες θα πεφτε το ξυλο της αρκουδας. τωρα ας τα λουστουμε

Μας κυβερνουν αναρχοαπλυτοι με ταγματα εφοδου31/07/201618:19
Ερχονται εκλογες: ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ, πριν μας διαλυσουν τη χωρα ΕΝΤΕΛΩΣ. Καμμια ψηφο σε αριστερους προδοτες, ειναι ισλαμοφασιστες και πουλημενοι στους Γερμανους τραπεζιτες και Τουρκους .

ΙΕΡΕΑΣ@ 17.0831/07/201618:17
167 ΙΕΡΕΙΣ ΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΥΠΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ... ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΤΖΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΟΙΟΣ... ΚΑΡΑΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ.... ΧΟΤΖΑ ΤΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΥΛΟΥΣ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ .

Takis31/07/201618:16
Δεν έχω καταλάβει γιατι τα ΜΜΕ επιμένουν στον όρο ''αντιεξουσιαστές''...πρόκειται για κοπρόσκυλα, τεμπέληδες, μπαχαλάκηδες, συριζοφασίστες κλπ...διαλέχτε ότι θέλετε και σταματήστε το παραμυθάκι με τους ''αντιεξουσιαστές'' του κ@λου

Ρε αναρχικά λύματα του φραπέ31/07/201618:15
Ρε άνανδροι αριστεροί φασίστες γιατί κάνατε έφοδο σε Εκκλησία και όχι σε τζαμί;;; Αλλά θα μου πείτε στα φιλαράκια, στα ταξικά σας αδέλφια τα τζιχάντια θα πάτε; Πιθήκια της αριστερής λαμογιάς.

Πρόταση για ιερείς – μισθούς 31/07/201618:14
Στα εξωτερικά κεντρική και βόρεια ευρώπη οι έλληνες ιερείς πληρώνονται αδρά... Δεν θα μπορούσε η ορθόδοξη εκκλησία να δεκαπλασιάση τον αριθμό κληρικών της ευρώπης και να πηγαινοέρχονται ανα εξάμηνο οι ιερείς. Δλδ ένας ιερέας που παίρνει εδώ ας πούμε δέκα χιλιάρικα το χρόνο, στην ευρώπη θα παίρνει τριάντα χιλιάρικα το εξάμηνο... Δεν μπορεί να βρεθεί μια φόρμουλα; Οι ιερείς που θα πηγαίνουν εξωτερικό θα κόβεται ο ελληνικός μισθός τους ώς να επανέλθουν για πάντα στην ελλαδική εκκλησία... Υπάρχουν χιλιάδες περιοχές στην ευρώπη και που δεν υπάρχουν ιερείς για εκκλησιασμό των πιστών... Υπάρχουν τέτοιες πάμπολλες ιδέες, αλλά που να βρεθούν και αυτοί που θα συλάβουν παραγωγικές ιδέες και αυτοί που θα τις εφαρμόζουν που είναι και το σπουδαιότερο... Το να σκεφτείς μια ιδέα είναι πανεύκολο... Λέω τώρα γω...

Νέμεσις 31/07/201618:14
Κύριε Ζαχαριαδη αυτά συνέβαιναν στο αριστερό Manchester η μήπως να τα βάλουμε πάλι με τους χειρισμούς της αστυνομίας; Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε σε τριτοκοσμική χώρα... Ποια δικαιοσύνη ;Αυτή που διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ Ανελ ;;Και φυσικά ο Πρόεδρος της " Δημοκρατίας " απών !!!!αντι να παραιτηθεί μήπως και γλιτώσουμε απ" αυτή την κατάντια

As 31/07/201618:12
Σταματήσει κάποιος τους αναρχοάπλυτους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Το σταλινικό αυτό μόρφωμα έχει πλέον υπερβεί τα εσκαμμένα.

εξοργιστικο31/07/201618:10
Φυσικα οπως ηταν αναμενομενο , καμμια ανακοινωση καταδικης της δολοφονικης επιθεσης απο αλληλεγγυους ισλαμοφασιστες σε ανυμπορους ανθρωπους και στον ηλικιωμενο ιερεα.Η κυβερνηση σιωπα υποθαλπτοντας τους ισλαμοφασιστες. Οταν ομως γραφτει εστω ενα συνθημα εξω απο τζαμι , σε χρονο ρεκορ υπαρχουν ανακοινωσεις απο βουλευτες και στελεχη των τρομοκρατων του συριζα. Ρατσιστικη κυβερνηση εναντιων του Ελληνικου λαου που ξερει μονο μνημονια και φορους να δινει στους Ελληνες. Τελος για τις κατηγοριες πως ο συριζα ειναι τρομοκρατικη οργανωση ενα απλο. Αληθεια , γιατι μολις βγηκε ο συριζα εξουσια ξαφνικα σιγησε η σεχτα επαναστατων που δολοφονουσε ανθρωπους ? Η μη καταδικη απο πλευρα της κυβερνησης της δολοφονικης επιθεσης αλληλεγγυων-ισλαμοφασιστων εις βαρος πιστων και ιερεα ειναι σοβαρο θεμα.Μηπως τελικα ο συριζα οχι μονο υποθαλπτει αλλα και υποκινει τις δολοφονικες επιθεσεις ?Τωρα καταστρεφουν το ΑΠΘ οι ισλαφασιστες-αλληλεγγυοι , η κυβερνηση σιωπα , δεν κανει τιποτα. Ρε αλητες συριζαιοι μιλαμε για πανεπιστημιο , προστατευστε τα ιδρυματα απο τους ισλαμοφασιστες. Παραιτηθειτε ρε , τα πανεπιστημια ανηκουν στον λαο και οχι σε 20-30 ρεμαλια ισλαμοφασιστες. Πληρωνουμε φορους για να υπαρχουν πανεπιστημια , γιατι αφηνετε να τα καταστρεφουν μπραβοι τραμπουκοι ισλαμοφασιστες ? Μηπως να επεμβει ο λαος να ελευθερωσει τα πανεπιστημια απο τους εμπορους ναρκωτικων και τους ισλαμοφασιστες που εσεις υποθαλπτετε ?

Alexis31/07/201618:10
Δε νομίζω ότι διαφέρουν και πολύ από τους Σελτζούκους Τούρκους. Ούτε σεβασμός στα ιερά και στα όσια. Αν μπορούσαν θα κρεμούσαν και τον παπά. Α ρε Χριστόδουλος που χρειάζεται. Όπως το πάνε οι Συριζαίοι, σε λίγο θα ψέλνουμε το "υπερμάχω". Παρεπιπτόντως, τις θρησκευτικές αργίες (Χριστούγεννα, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος κλπ γιατί δεν τις έχουν καταργήσει ακόμη;; Ή παπάς παπας ή ζευγάς ζευγάς δεν πάει;; Όχι μονά - ζυγά δικά μας. Αλλά ξέχασα, κάτι ψέλλισε ο Αλέξης για πρακτικούς λόγους... Που να δουλεύουμε και να κάνουμε μαθήματα όλο το χρόνο! Αλιώς πρέπει να το γυρίσει κατά μωάμεθ μεριά και δεν τον πολυπαίρνει. Γεια σου Πάνο σύντροφε που στηρίζεις την κυβέρνηση ... και τον Καραμανλή!

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ31/07/201617:58
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ .ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΩΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ...ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ...ΩΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ .

Κ.Μ.31/07/201617:52
Το εωσφορικό πνεύμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων εναντιώνεται στα ήθη και στην παράδοσή μας και οικοδομεί σήμερα μία σύγχρονη Βαβέλ στις διάνοιες των ανθρώπων. Η αντι-Χριστιανική νοοτροπία προωθείται σε όλα τα επίπεδα έχει τελικό στόχο να αντικατασταθεί η ορθότητα του φωτοδότη Χριστού με την μιασματική μαυρίλα του Αντίχριστου. Και το σημερινό αποτρόπαιο περιστατικό άθεων δήθεν Ελλήνων εναντίων Ελλήνων Ορθοδόξων έρχεται να επισφραγίσει με άσχημο τρόπο την άθλια αυτή κατάσταση που έχει περιπέσει ένα μέρος της μαρτυρικής Ελλάδος μας.

Ε;;31/07/201617:48
oi ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΑΛΙ;;;;;;;;ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ......ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ......ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ;;;

Ο Ισοκράτης από το 300 π.Χ. μας προειδοποίησε...31/07/201617:40
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία... και ο νοών νοείτω...

@πρόσφατη...προειδοποίηση!!!!31/07/201618:10
Και αυτός ο ...Ισοκράτης!!Από το 300 π.χ ...εως το 2016 μ.χ δεν θα έπρεπε να μας έχει προειδοποιήσει πάλι?????

ΤΒ31/07/201617:36
Αυτά τα ανθρωπάκια που ονομάζονται Έλληνες δικαστές, έχουν μεγάλη ευθύνη, που δεν προχωρούν στην προφυλάκιση ατόμων, που είναι τα ίδια και τα ίδια που προσάγονται κάθε φορά, άλλα αυτοί αποφασίζουν να τους αφήσουν ελεύθερους, ορίζοντας μια δικάσιμο που διαρκώς παίρνει αναβολή. Όσες άνωθεν πιέσεις και να έχουν, από την συμμορία των Συριζοανελ, οφείλουν απέναντι στον λαό να κάνουν το καθήκον τους.

@31/07/201617:36
δαιμονισμένα είναι αυτά τα συριζοτέρατα του μπάφου και της ανομίας;

Αγανακτισμένος Έλληνας πολίτης31/07/201617:33
Ας τους μαζέψει κάποιος!!! Δεν ντρέπονται λίγο αυτά τα μιάσματα που θέλουν να χαρακτηρίζονται και άνθρωποι!!! Χειρότεροι και από τα άγρια ζώα είναι!!! Μια μικρή ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ είναι και τίποτα άλλο που εκμεταλεύονται την ανεκτηκόπητα μας! Μα τώρα έφτασαν να κάνουν έφοδο σε εκκλησία!!! ,να κάνουν καταστροφές εντός του ναού!!! ,να ενοχλούν τους πιστούς!!! και άκουσον άκουσον να διακόπτουν την Θεία Λειτουργία!!!!!!!!!!!!!!!!. Έλεος πια!!!!!!!!!!! Είναι απαράδεκτα αυτά τα ανήκουστα σημερινά πράγματα που μας γυρνούν σε μαύρους και σκοτεινούς καιρούς του παρελθόντος ,που και πάλι και επί ξένων ζυγών δεν γίνονταν αυτά τα αισχρά πράγματα!!!! Να μπει εδ'ω και τώρα ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη ανθελληνική δράση τους!!!

ΣΑΠΙΟΙ31/07/201617:26
Πόσο θρασύδειλοι? Στην εκκλησία ρε σάπιοι??

γίναμε μια άλλη χώρα ....31/07/201617:20
όπως μας το ειχαν υποσχεθεί οι συριγκέης .... εμεις δεν καταλάβαμε ότι το έλεγαν ως απειλή. ΖΩΑ, για εναν ΕΝΦΙΑ φερατε τα ανθελληνικά βοθρολυματα στην εξουσία. Ο αχρηστος καταληψιας μας εμπαιζει πλεον καταμουτρα, μην μας κατηγορείτε για ανεντιμότητα είπε !!! Ασύγκριτες δηλώσεις, τις ξεπερνάει μόνο το ανεπανάληπτο είμαστε σεμνοί και δεν πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες μας !!! Εφθασαν πιά να μας δουλεύουν κατάμουτρα ψιλό γαζί και αυτό πάει πολύ. Πραγματικά ο λαός δεν σας κατηγορεί για ανεντιμότητα, σας κατηγορεί για κάτι πιο βαρύ, μια λέξη που ανταποκρίνεται στα σεξουαλικά πρότυπα των περισσοτέρων από σας. δώσατε πραγματικά .... λυσσαλέο αγώνα κοπροσκυλα. Είναι το είδος του αγώνα που .. καταστρέφει τα γόνατα. Ιδιαίτερα όταν οι περισσότεροι απο σας έχετε υπερβολικό σωματικό βάρος και οι αρθρώσεις δεν μπορούν να υποστηρίξουν την ένταση των παλινδρομικών κινήσεων που απαιτούνται για την "ικανοποίηση" του αντιπάλου σας. Κι όμως, υπάρχουν ακόμα κάποιοι, που λένε ότι θέλουν να περάσει μιά 4ετία για να κρίνουν την κυβέρνηση.

Ελενα31/07/201617:20
Αναρχοαπλυτα φασισταρια να τους παρετε σπιτι σας.Αγωνα δινουν και οι βαρια ασθενεις αγωνα δινουν μικρα παιδακια ελληνοπουλα.αγωνα δινουν και οι δικοι μας φτωχοι.Δεν υπαρχει χωρος για προσφυγες,Παρτε τους στα τσαντιρια σας ρε.

BicMak31/07/201617:14
Ολο το ποτηρι της αριστεροβλακειας θα το πιουμε....

ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ31/07/201617:07
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ...ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΝΟΜΑΣΕ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ...ΔΙΟΤΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΥΠΟΤΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΦΗΥΡΕ ΤΗΝ...ΑΛΥΤΡΩΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ...ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ...ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ .Ο...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΙΗΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ...ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΟΣΟ...ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ...ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ .167 ΙΕΡΕΙΣ ΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ....ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΗΡΥΤΤΕΙ Κ Α Ι ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΚΙ ΕΥΝΟΜΙΑ .-

Γιάπης31/07/201617:05
Υπομονή, σε λίγο αρχίζει το ποδόσφαιρο και οι χούλιγκανς θα εκτονώνονται αλλιώς.

nikos31/07/201616:52
βαθιά θλίψη... τα ύστερα του κόσμου.. τι έφταιγαν οι πιστοί; :( γιατί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην ελλάδα μας; Γιατι αφήνονται ελεύθεροι αυτοί οι τύποι μετά από λίγες μέρες; Θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε;

Σιχαματα 31/07/201616:47
και που θελετε να πανε στη θυρα 4 της τουμπας ; Στην εκκλησια ειναι βολικα εκει θα βρουνε μερικους προχωρημενης ηληκιας για να τρομοκρατισουν..ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ και μερικοι περιμενουν απο αυτη την κυβερνηση να τους βγαλει απο το οικονομικο διεξοδο

de31/07/201616:44
Να βγουν εκτος νομου τα κομματα της αριστερας ια να ησυχασει ο τοπος...αρκετα εχουμε ανεχτει τους βρωμιαρηδες αριστερους-κομμουνιστοσυμμοριτες...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ31/07/201616:44
ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΛΩΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΕ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΙΑ - ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΒΑΡΚΑΔΑ Η ΧΡΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΘΑΛΛΑΣΣΗΣ Η ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ... ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ Η ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ 27 ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ .ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ .ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΗ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ ?

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΟ31/07/201616:14
ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΑΘΕΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ... ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ....ΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΝΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ...ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ . H ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ .-

seluk31/07/201615:55
Ας μου εξηγησει και εμενα καποιος με ποιο σκεπτικο πηγαν σε εκκλησια για εφοδο και καταληψη? Γιατι δεν πηγαν ας πουμε στα γραφεια ενος βουλευτη, ενος δημαρχου? Ποιος επιστημονας τους επεισε να κανουν ντου σε εκκλησια? Επαιξαν λεει και ξυλο με τους πιστους! Οτι ναναι δηλαδη. Οπως γραφει και ενας φιλος Κιμ πατα το κουμπι και κλειδωσε στοχο Ελλαδα να μην μεινει τιποτα να σωσουμε τον πλανητη απο την ηλιθιοτητα μας. Ακου ντου σε εκκλησια. Ελα Παναγια μου τι αλλο θα δουμε. ΥΓ Καμερες υπαρχουν παντου ταυτοποιηστε παντες αναρχες και βαλτε τους στο κελι 33 να ανταλλασουν θεωριες ανατροπης του συστηματος

@15:5531/07/201616:05
πηγαν στην εκκλησια διοτι ειναι ανανδροι δαιμονισμενοι και εμπαθεις αυτοι οι 70 αναρχικοι συριζοφασιστες. Αν ειχαν @@ δεν θα πηγαιναν να διακοψουν την Θεια Λειτουργια.

atanasios31/07/201615:53
ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΛΑΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔημοκράτης31/07/201615:41
Αν είχε περάσει το mail Χαρδούβελη τώρα δεν θα είχαμε τέτοια έκτροπα.

Νίκος31/07/201616:09
Αγαπητέ / αγαπητή μπορεί να έχεις χίλια δίκια για τον ανθρωπισμό ή όχι που αντιπροσωπεύουν οι άνθρωποι της εκκλησίας, αλλά αυτό δίνει στους αναρχικούς το δικαίωμα να εισβάλλουν σε έναν χώρο λατρείας και να παίζουν ξύλο με τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί; Πώς θα το χαρακτήριζες αν την προηγούμενη εβδομάδα 10 ακραίοι χριστιανοί ορθόδοξοι έμπαιναν την προηγούμενη εβδομάδα στους χώρους του Πανεπιστημίου και τους έβριζαν / προκαλούσαν / προπηλάκιζαν κλπ; Φαντάζομαι τουλάχιστον φασισμό. Αν πιστεύεις στη βία, συγγνώμη αλλά τότε δεν δικαιούσαι να μιλάς για ανθρωπισμό.

mike_v31/07/201615:59
Πω πω μιλάμε είσαι πολυ ξεχωριστός και edgy .Ολα τα προβλήματα του κοσμου λύθηκαν τωρα με την επέμβαση των βουτυρομπεπεδων edgy αναρχικών εφήβων.Πέτα αλλη μια "ψαγμενη"λέξη,μήπως ακουστούν πιο έξυπνες οι μπούρδες που γράφεις.

eisai ena probato31/07/201615:58
mpeeeeeeeeeeeee

ΓΗΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ31/07/201618:02
Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης. (Ιωάννης Καποδίστριας, 1776-1831, Έλληνας ηγέτης)

litsa.31/07/201615:49
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ.....

Μπα31/07/201615:48
Και τι θα κάνει η αριστερά δηλαδή; Ένα αποτυχημένο σύστημα είναι η αριστερά για να τρώει τα λεφτά του λαού και να δημιουργεί γενική μιζέρια.

Θανάσης31/07/201617:27
Λίγο το έχεις αυτό;

litsa.31/07/201616:11
ΕΛΕΟΣ!ΠΟΙΟΣ ΟΜΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ....ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ !

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ31/07/201615:26
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΟΒΩΝ ΞΕΝΟΜΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΝΑ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΟΙ ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ...ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΑΛΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΥΠΕΙΘΩΣ... ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΤΟΛΩΝ .

Προδότες Ισλαμολάγνοι αναρχομπαχαλάκηδες !31/07/201615:25
Με το κακό ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ πόσες φορές είχαμε τέτοια φαινόμενα;! Μόνο με το νέο, άφθαρτο ΣΥΡΙΖΑ και τους αγωνιστές υπέρ της Ελλάδος (!) ΑΝΕΛ ... Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να τους χαίρονται! Το ίδιο και όσοι δεν ψήφισαν γιατί "είναι όλοι ίδιοι" ...

Autos! 1-031/07/201615:20
Α ρε κότες! Όπου σας παίρνει κάνετε τους μάγκες! Για πηγαίνετε να τα κάνετε αυτά στα συντρόφια στον Περισσό ή προς Βόρεια Προάστεια! Αλλά εκεί είστε κοτόπουλα και φοβάστε μη κόψει ο μπαμπάς την επιχορήγηση! ! Αναρχία σημαίνει οτι εισαι ένα με τη φύση και επιζητας την Ειρήνη αλλά και την πρεσβευεις! Εσείς δεν είστε ούτε αναρχικοί, ούτε αντιεξουσιαστές! ! Απλοί εγκληματιες είσαστε και τπτ παραπανω.. που οταν σας συλλάβουν τα μπατσακια κλαίτε σαν κοριτσάκια για να σας αφήσουν!

''ολα κλεμενα λεμε ...!!!''31/07/201615:19
για τους αριστεραντζες η μορφωση,ο μοχθος και τα ρισκα του ενος , τσουβαλιαζονται μαζι με την αμορφωσια,την τεμπελια ενος αλλου στην ιδια ζυγαρια.και η ιδεολογια της ησσονος προσπαθειας εξελεγει κυβερνηση απο ενα φραπεδομαχο λαο που ειχε μαθει να διοριζεται ανευ ΑΣΕΠ στο δημοσιο,να βγαινει οσο νωριτερα γινεται στην συνταξη με αποδοχες πολλαπλασιες των εισφορωντου ,να ζει πανω απο τις δυνατοτητες του με πιστωτικες καρτες του και να ονειρωνεται τον θανατο της κατσικας του γειτονα...καμμια μα καμμια εκπληξη για την παρακμη μας ,που ειναι πολιτισμικη πρωτιστως .

Έλληνας31/07/201617:14
Τα είπες ολα!

12331/07/201615:18
Σε λίγο θα μπουκαρουν στις εκκλησίες με τα μαχαιριά παρέα με τους ισλαμιστές φιλους τους

Πρόταση!31/07/201615:16
Επειδή αυτά τα φαινόμενα θα αυξηθούν να μπούνε φύλακες σε κάθε εκκλησία...... Ιδιωτική αστυνομία που να τη πληρώνουν οι πιστοί και η εκκλησία.....Να ένας αναίμακτος τρόπος να αρχίσει ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους. Ο Κουμουτσάκος καταδίκασε τα γεγονότα των αντι εις βάρος της μητρόπολης, αλλά ο ίδιος έβαλε τη κόρη του στη βουλή....... Δλδ το κατεστημένο και οι νταβατζήδες καταδικάζουν την εισβολή.........Οπωσδήποτε η βία φέρνει τη βία.........Την εισβολή τη βλέπω σαν αρχή πολλών τέτοιων ενεργειών που αν γιγαντωθούν θα οδηγηθούμε σε ένοπλη σύγκρουση. Κάθε ένοπλη σύγκρουση οδηγεί σε εξαθλίωση αλλά οι κουμουτσάκηδες θα χάσουν τα προνόμιά τους......Δυστηχώς μετά απο ένοπλες συγκρίσεις πάλι οι κουμουτσάκηδες ανεβαίνουν επάνω και η αδικία συνεχίζεται. Δυστηχώς.....

και να δημιουργηθούν νέες31/07/201616:50
θέσεις εργασίας......ανάπτυξη δεν χρειαζόμαστε;
Σ31/07/201615:14

Αυτά συμβαίνουν με την απόλυτη κάλυψη του Τσίπρα αφού αυτόν ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ! Αν τολματε ακουμπήστε τους βοηθούς σας στην εξουσία!

Θεμα κουτλουρας31/07/201615:13
Στην ευρώπη σφαζονται οι αγελαδες και τρωγονται σουβλακια. Στο πακισταν σφαζονται οι σκυλοι και παν στο φουρνο με πατατες. Οι μωαμεθανοι δε τρωνε λενε χοιρινη μπριζολα, αλλα σφαζουν ανθρωπους. Φιλοζωος ειναι αυτος που περιμενει υπομονετικα το σκυλο του να χεσει στο δρομο, οπου του ερθει και μετα να τα μαζεψει.

33ο31/07/201615:12
Το 2004 που η χωρα ειχε μια προοπτικη και μια ορμη, χρειαζοταν ενας πραγματικος ηγετης να κανει μεταρυθμιςεις και μας παει στο 2010-2015. Τωρα δεν θα ημασταν σε αυτα τα χαλια. Αλλα δυστυχως εχουμε τεραστιο ελλειμμα ηγετων....
Συμφωνώ31/07/201615:49
Σωστό

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ31/07/201615:07
ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΕΚΑΝΑΝ. ..ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ .ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΡΧΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ...ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΤΑΝΗ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ...Η ΓΑΙΤΑΝΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...ΑΛΑ ΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .ΛΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ? ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ .-

ΛΟΥΚΑς31/07/201615:07
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ.

Βοθροδοξία31/07/201615:06
Η καλύτερη τρομοκρατία είναι ο χωρισμός εκκλησίας-Κράτους. Να πληρώνουν οι βοθρόδοξοι τα παπατζιλίκια.

Νεοέλληνας31/07/201615:04
Αυτά τα πράγματα που γίνονται στην Θεσσαλονίκη ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ και εξηγούμε. ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, NO BORDER CAMP ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ με το έτσι θέλω, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟ ΑΠΛΥΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ Η ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!

ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ31/07/201615:03
Του χα λένε φασίστες άλλα οι πράξεις τους δείχνουν ότι αυτοί είναι οι φασίστες. Αναρωτιέμαι αν θα συλληφθεί κάποιος και τι κατάληξη θα έχει αν οδηγηθεί στο δικαστήριο όπως επίσης και ποιο στέλεχος της αριστεράς θα έχει για δικηγόρο.

ΕΡΜΗΣ31/07/201615:01
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ? ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΚΟΤΤΕΣ ! ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΒΟΚΤΑΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ . ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΦΑΓΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ?

κουκουρουκου31/07/201615:24
γιατι ειναι η ιδια συμμορια(αναρχοαλληλεγγυοι+ισλαμιστες) που απειλουν το εθνος. σταμπαρισμα με ονοματεπωνυμο, κι οταν ερθει η ωρα θα τα πουμε(κοντα ειναι).

Κωστας31/07/201615:00
Eδω θελω να ρωτησω ολους αυτους τους προοδευτικους σε ποια χωρα του κοσμου κυβερνα η Αριστερα και περνα καλα ο Λαος της.....???

εργολάβος31/07/201615:36
και σε ποια χώρα παίρνουν θαλασσοδάνεια χωρίς ισολογισμό και φορολογική ενημερότητα χωρίς εκκαθαριστικό εκατομμύρια ευρώ καναλια εφημερίδες και αλυσίδες σούπερ μαρκετ με παθητικό εκκαθαριστικό, και εργολάβοι ανθρωπίνου δυναμικού με εταιρίες καθαρισμού δουλειές σε δημόσιες υπηρεσίες 2000 ευρω το μήνα ο εργολάβος 200 ευρω το μήνα δίνει στη καθαρίστρια

καλά31/07/201615:49
Δεν απάντησες

εργολάβος31/07/201616:16
σουηδία έχει σοσιαλιστική κυβερνηση. ο σύριζα δεν εφάρμοσε το πρόγγραμμα που έχει το καταστατικό του . ο σύριζα είναι δεξια συντηρητική κυβέρνηση κλειστά επαγγέλματα όχι ιδιωτικά πανεπιστήμια κοινωνικές τάξης που εκμεταλλεύονται καποιες άλλες κοινωνικά τάξης στην ελλαδα δεν υπάρχει φιλελεύθερο πολιτικό κομμα τυπου αυσστραλία καναδα η χώρα κυβερνάτε απο το Σ.Ε.Β ΚΑΙ απο 50 οικογένειες καλα λέει ο σοιμπλε αν γινόταν αυτα σε βόρεια χώρα να δουλεύουν με 300 ευρω μισθό θα γινόταν επανάσταση δυστυχώς είμαστε κατώτερο εθνος απο τους βορειοευρωπαίους εφυγα απο ελλάδα να μη δουλεύω με 500 ευρω

litsa.31/07/201614:57
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΕΦΑΝΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑΧΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!!ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.... ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ....ΚΑΤΑΛΑΒΕ!.....ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ! 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ...Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

... 31/07/201615:21
Με την ματα Χάρι γιδι

litsa.31/07/201617:50
ΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ΧΑΧΕΣ!!ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΤΡΑΓΟΥ(ΔΑΙΜΟΝΗΣΜΕΝ....)

Ελεος31/07/201615:46
Χαχαχαχα πολυ περιπτωση χαχαχ

Χρήστος31/07/201614:55
Ε, νά που έχουμε και Τζιχανιστές. Από την εποχή του Μακεδονικού Αγώνα είχαμε να δούμε τραμπουκισμούς κατά ορθοδόξων, που μπαίναν οι βουλγαροσυμμορίτες και τα σπάγαν. Οι νέοι διωγμοί κατά των πιστών ξεκίνησαν. Θα τρίβει τα χέρια του ο Φίλης.... Ανεξάρτητοι, αλληλέγγυοι, αντιεξουσιαστές, αναρχικοί, αριστεροί, προοδευτικοί, αντικαπιταλιστές, επαναστάτες, φανατικοί, μουτζαχεντίν, ταλιμπάν, τζιχαντιστές, τραμπούκοι, πράκτορες κ.λπ. κ.λπ. Τα νέα όπλα της παγκοσμιοποίησης σε αγαστή σύμπνοια. Εναρμονισμένες πρακτικές από τα πιόνια των ολιγοπωλίων κατά των προσωπικών ελευθεριών.

Dr.31/07/201614:48
Εδώ στη Μαρφίν έκαψαν ζωντανούς 3 ανθρώπους κι ένα αγέννητο μωρό, και κανείς τους δεν μπήκε φυλακή. Περιμένουμε τώρα, που είναι και στην κυβέρνηση, να τιμωρηθούν επειδή μπουκάρισαν στην εκκλησία;

@31/07/201615:15
ολόσωστο σχόλιο!

Χρυσαυγίτης31/07/201614:48
Εσείς κάνατε την ΝΔ που δήθεν θα τους έβγαζε τις κουκούλες Κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ, άσε τώρα τα κλάματα τράγο. Ότι σπέρνεις θερίζεις.

κουμούνια ειναι 31/07/201614:46
Τι θα πει αντιεξουσιαστής. ανταρσία. αναρχικός. ΠΑΜΕ, ωραιοποιούμε τις λέξις??? σιχαμερά κουμουνια είναι, Άθεοι άνθρωποι, της φασαρίας και του καυγά, κόκκινο πανί είναι η ορθοδοξία, γιατί αυτοί είναι αγγεία του σατανά.

γγ31/07/201615:14
εγω παλι που ειμαι δεξιος, μου αρεσει η οργανωση και η ευταξια αλλα σιχαινομαι τη ορθοδοξια, τις εκκλησιες και τους παπαδες που ανηκω?

Ολυμπιακοπαναθηναϊκός31/07/201615:50
αριστεροδέξιος εισαι.Σε παραπέμπω σε Τσουκαλά.

Black31/07/201615:30
Στους λαλακες

makaros31/07/201614:41
Μπαχαλακιδες ελεγχομενοι απο μυστικες υπηρεσιες

χαντερ31/07/201614:36
οσοι ηταν στην εκκλησια θα ηταν τοκογλυφοι ,θα δερνουν τις γυναικες τους ,παιδεραστες... αλλα εχουν τον μανδυα του νοικοκυραιου..

@14:3631/07/201615:28
συριζαιοι ειναι δηλαδη οπως ο Κω/λος ?!

Στοκε 31/07/201615:08
Αυτοί που πάνε στα τζαμιά όμως είναι καλοί άνθρωποι γιατι σε γλεντανε εσένα και τους ομοιους σου.

GT-R31/07/201614:33
εκτελεστε στην ψυχρα εναν μπροστα σε ΟΛΟ τον κοσμο για παραδειγματισμο,αυτο ηταν,το προβλημα λυθηκε αμεσα και χωρις ασκοπο μπλα μπλα κλπ,βαρεθηκα να σας δινω μασημενη τροφη εδω μεσα...

Takis31/07/201614:33
Δεν έχω καταλάβει γιατι τα ΜΜΕ επιμένουν στον όρο ''αντιεξουσιαστές''...πρόκειται για κοπρόσκυλα, τεμπέληδες, μπαχαλάκηδες, συριζοφασίστες κλπ...διαλέχτε ότι θέλετε και σταματήστε το παραμυθάκι με τους ''αντιεξουσιαστές'' του κ@λου

Μαλιστα31/07/201614:23
Ειμαστε υπο κατοχη....αντισταση,Βαρατε τους και εσεις ,μονο ετσι θα συνελθουν.Μην τους κοιτατε απαθεις...κοτες ειναι

Απορια31/07/201614:22
Οι συναδελφοι τους στην Τουρκια θα τολμουσαν ποτε να διαννοηθουν να κανουν τα ιδια σε κανενα παραμερο....συνοικιακο τζαμι η θα ετρεμαν στην ιδεα βιασμου τους απο.....γκλομπ ?

Προσοχή μόνο 31/07/201615:23
Γιατί σε βλέπω από φέτος το φθινόπωρο μέχρι το 2019 να πίνεις ρετσινόλαδο σε καθημερινή βάση και να στέκεσαι όρθιος με τις ώρες με δεμένα τα μπατζάκια.

τττ31/07/201614:21
ολη η ιστορια αρχιζει την 12 φεβρουαριου 1945 η ελλαδα ανηκει εις την δυση δλδ αγγλια και αμερικη!! ( ευτυχως )!! ολα αυτα τα χρονια η ελλαδα περναει ενα "γολγοθα" γιατι ηττηθηκε η αριστερα !!(το πληρωνουμε ακομα)!! μα δεν υπηρχε περιπτωση να παρει την εξουσια η αριστερα!! ο σταλιν τηρουσε την υπογραφη του στην γιαλτα!! και εσυ λαε τραβα στα βουνα να βρεις το δικιο σου!! οπως εκανε και ο παππους μου! οπου ακουγανε του τρελους της ηγεσιες της αριστερας !! και καταληξαμε στον τιτλο " ευτυχως συντοφοι ηττηθηκαμε!!

ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 31/07/201614:08
ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ Η ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟ ΑΛΗΤΗ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ Η ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ? ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ Η ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ? ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ .ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ...ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ . ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΔΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΕΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ .ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ .-

@31/07/201614:56
γιατί πριν πολλά χρόνια στο σχολείο υπήρχε καθηγητής θρησκευτικών και δεν υπήρχε καθηγητής αγγλικών με αποτέλεσμα να μη μπορώ να πάω αγγλία πανεπιστήμιο με αποτέλεσμα να είμαι αεργος πριν 2 ετη πούλησα την περιουσία μου και στα 42 ετων που ειμαι μετακόμισα αυστραλία ξοδεύοντας 70.000 ευρω σαν φοιτητής να μάθω αγγλικα ευτυχώς τα κατάφερα και δε θα γυρισω ποτέ στην ελλάδα. που κάνει κουμάντο το δεσποταριό θελη και το γυφτάκη αγγλικό σχολείο και μετα λέτε για παραβατικότιτα. σουηδια δανια ολλανδια κυπρος μαλτα δουβλινο φιλανδια στα περισσοτερα δημόσια σχολεια η παραδοση γινεται στα αγγλικα

βαρεμένος αριστερός31/07/201614:08
Αριστεροί στην εποχή την δικιά μου ήταν οι παιδεραστές , οι χασισοπότες , οι κλέφτες , οι τεμπέληδες, αυτοί που δέρνανε τις γυναίκες τους. Όταν τους βάζαν στην φυλακή μετά από νουθεσίες, λέγαν ότι είναι στην φυλακή γιατί είναι αριστεροί . Πες -πες το πίστεψαν και οι ίδιοι. Αυτοί κατόπιν πήραν και σύνταξη εθνικής αντίστασης, και τώρα γίνανε κυβέρνηση. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα. Εμείς οι πατριώτες είμαστε κότες, αφήσαμε τα αποβράσματα να κάνουνε κουμάντο.

ΚΥΠΡΙΟΣ31/07/201614:23
Και τώρα οι ίδιοι είναι. Άχρηστοι, που επειδή δεν μπορούν να παράξουν τίποτε θέλουν να κλέψουν αυτό του γείτονα. Χτίζουν σπίτια με δάνεια που δεν πληρώνουν καθόλουτ (άρα δεν είναι δικά τους) και βρίζουν την τράπεζα γιατί τους το έδωσε.

οκ31/07/201614:46
Καλά σε πιστέψαμε. Πάτε σε χριστιανούς επειδή ξέρετε ότι εκεί υπάρχει ασφάλεια. Και η βία δεν δικαιολγείται από την μιζέρια των άλλων την οποία επιδεινώνετε.

dimitri31/07/201614:39
Σώπα σε πιστέψαμε, εσένα και τα Ταξικά Αδέλφια σου.

@17χρονο με μυαλό νήπιου31/07/201614:35
Άσε ρε κότα που θα πας και σε τζαμί. Στα χέρια θα στα δώσουν.

@14;0831/07/201614:22
μονο που η Ορθοδοξη Εκκλησια ειναι η μοοοοοοοοοοοοοονη που ταιζει με συσσιτια καθημερινα εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπους...αδιακριτως και ανεξαιρετως, εδω και παρα πολλα χρονια.

Πείτε τα πράγμα με το όνομα τους31/07/201614:06
Πρόκειται για επίθεση αλητών των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς κατά φιλήσυχων πολιτών. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Ο ευγενικός όρος "αντιεξουσιαστής" προσπαθεί να καλύψει τις εγκληματικές πράξεις των λεγόμενων "προοδευτικών" που έχουν αποθρασυνθεί. Η "δεξιά" ΝΔ που είναι να καταγγείλει την επίθεση ; Αλλά καθώς ετοιμάζεται από τα μεγάλα αφεντικά η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος δεν πρέπει να ξυπνήσει, αλλά αντίθετα να αποκοιμηθεί. Κώστα Γκιουλέκα, πρώτε Βουλευτή της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, τι λες για αυτά τα αίσχη ;

Έλα τώρα που γυρίζει...31/07/201613:52
Πριν αποκαλυφθεί ότι ήταν Έλληνες βάλτε στοιχήματα για την ιθαγένεια των δραστών: Το Αλβανός έχει μικρότερη απόδοση πάντως. Πάμε και το γνωστό τροπάριο: Οι Έλληνες δεν τα κάνουν αυτά. Και οι γριές στην εκκλησία αλλοδαπές θα ήταν: Οι Έλληνες δεν είναι γριές. Είναι ΠΑΟΚΑΡΕΣ.

Απορία! 31/07/201613:51
Και ποίος σας είπε ότι αυτά τα καλόπαιδα πιστεύουν σε τίποτα;

Πάνος 31/07/201613:48
Το ένοπλο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να παραδόσει τις εκκλησίες στους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους. Να μας ζήσουν, θέριεψαν με την ψήφο και την ανοχή μας.

Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ31/07/201613:45
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΟ ΧΑΙΡΕΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ...ΠΥΡΗΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ... ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ .

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ31/07/201613:39
ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΑΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ .ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ .ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΕΙΣ ΔΟΚΙΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΚΑΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .ΟΙ ΤΡΙΤΟΕΤΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΦΟΔΟΥ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΥΣ .ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΡΙΨΕΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΙ ΚΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ Η ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ....ΚΛΙΣΗ ΤΟΥΣ .ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ .ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΩΣ ΛΗΣΤΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ .

amerikanos31/07/201613:37
αριστερες κτηνωδιες

Ιωάννης31/07/201613:36
Τρομοκρατούν ηλικιωμένους γυναίκες παιδιά. Άν φάνε τίποτα σφαλιαρες όλοι μιλάτε για φασισμό. Υποκριτές και Φαρισαίοι πολιτικοί και μμε.

Σιγά το κακό...31/07/201613:35
Η εκκλησία είναι υπεύθυνη για την αποβλάκωση του λαού μας. Εθνος-Θρησκεία-Οικογένεια-Κομμουνισμός-Ποδόσφαιρο κρατάνε βόδια το λαό. Ζήτω η ελευθερία της σκέψεης. Κόπρανα στους φασιστες και τους κομουνιστές.

ΤΕΟ 31/07/201613:33
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ -ΚΑΘΟΔΉΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΕΛΙΚΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΙΏΣ ΠΆΜΕ ΣΕ ΕΜΦΎΛΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΆΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΆΖΕΙ ΚΟΜΠΟΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΎΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

Ιωάννης31/07/201613:33
Η χώρα του ότι γούσταρω κάνω αρκεί να δηλωσω κομμουνι ή αναρχα. Και είς ανώτερα, θα περάσουμε ότι η Ρωσία με τα κομμουνια. Η νδουλα είναι κατουρημενη .

Άστα31/07/201614:47
κεφάλι πιο φασίστας από εσένα δεν υπάρχει.

kyriakos31/07/201614:34
Που ήσουν αγαπητέ κύριε χάλια; Μας έλειψε ο οχετός που παράγει, σε μεγάλες ποσότητες, η σάπια ψυχή σου.

τακης31/07/201614:30
στα 4 συριζοφασιστα...ερχομαι

@Aγυριγο κεφαλι31/07/201614:25
Οτι πειs τεκνον ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑ.

WeR31/07/201613:33
Να πάνε να κάνουν κατάληψη στις βίλες και τα ακίνητα των συριζοβουλευτών. Αλλά εκεί δεν τολμάνε, είναι λαγόκοτες...

Γκρεκος31/07/201613:31
Θα παρακαλάνε για δικηγόρο και μεςα απο εκκλησίες σε λιγο.....

insider31/07/201613:29
Oταν σε μια κοινωνια υπαρχουν περισοτεροι παπαδες απο ιατρους και δασκαλους ......καλα να παθουμε.

Παναγιώτης31/07/201613:58
Πρόσεξε μην σου τελειώσουν τα μπουκάλια μπύρας και η βενζίνη..

@13:2931/07/201613:34
προφανως εισαι ανενημερωτη ρε 13:29.(πολλοι κληρικοι ειναι και γιατροι και καθηγητες).

ΜΠΑΡΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ =για οσους δεν ξερουν31/07/201613:28
το να διακοψει καποιος την Θεια λειτουργια...ειναι μεγαλη ασεβεια και ιεροσυλια. Αυτο εχει ξαναγινει άλλη μια φορα ,διεκοψαν Θ.Λ. των Αγιων 3Ιεραρχων, σε ΙΕΡΟ ΝΑΟ της Παν/ΛΗς Ζωγραφου. Το συμβαν ηταν παλι απο αναρχικους συριζοφασιστες , ιερεας ηταν ο π.Βενεδικτος...τοτε ζουσε ο Μακαριστος Χριστοδουλος και μαλιστα θυμαμαι ο αντιεξουσιαστης αρχηγος νεολαιας τοτε , βγηκε σε δελτιο ειδησεων , σε παραθυρο και μιλησε με τον παρουσιαστη, και αποκαλεσε τον αρχιεπισκοπο = με το επιθετο του μονο. Ο παρασκευαιδης- ειπε....Ενδειξη ασεβειας και αναιδειας και αυθαδειας και ΔΕΝ ζητησε συγγνωμη για τα υβριστικα συνθηματα που γραψανε τοτε εξω στους τοιχους του ιερου ναου.
@13:5431/07/201614:31

Φασιστακο τηs αριστεραs μεταξυ των αλλων εγινεs και ιεροκηρυξ;

ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ31/07/201613:28
ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ...ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ .ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ.....ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ .

οκ31/07/201614:48
Εσύ δηλαδή το παίζεις τώρα χριστιανός;

@13:2831/07/201614:27
Οξω απ' τη παραγκα ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑ.

@13:2831/07/201613:36
ο υποκριτης εισαι εσυ ... ... ... ....

fidel31/07/201613:28
Στην χωρα υπαρχει εσωτερικος εχθρος.

Ροβήρος ο Κατακτητής31/07/201613:44
Ακριβώς. Εξ'ου και η μανία των αριστερών με τον "ιμπεριαλισμό". Η Κόμιντερν παλιά προσπαθούσε όχι να εισβάλλει απ'έξω αλλά να κυριεύσει τις χώρες εκ των έσω. Γι'αυτό και απεχθάνονταν τις άμεσες επεμβάσεις, ενω ταυτόχρονα φαίνονταν και "καλοι αντιπολεμικοί, φιλειρηνικοί" και τα λοιπά.

Ilias31/07/201613:25
Μα καλά τι γράφουν στο τρικ?!! "Όλα μας ανήκουν γιατί όλα είναι κλεμμένα" Πάτε καλά ρε?!!! Η Αναρχική Ιδεολογία(την οποία έχετε διαστρεβλώσει)η οποία προέρχεται απ' την Κομμουνιστική Θεωρία μιλάει για Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής,όχι των Εκκλησιών και των πολυκατοικιών!! Ηλίθιοι "Αναρχικοί"!! Μέχρι και ο Κροπότκιν θα σας έριχνε ντομάτες με αυτά που κάνετε!!

Μ.Κ31/07/201613:25
Έλεος πια με τους κοπρίτες , τους άπλυτους, και τους επαγγελματίες τεμπέληδες. Τι σημαίνει αντεξουσιαστές και πράσινα άλογα; Ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι και γιαυτό και δεν τους ακουμπούν καθόλου. Έτσι δεν είναι κ. Τόσκα;

οκ31/07/201614:49
Ούτε και οι άλλοι τους ακουμπούσαν. Βαθύ σύστημα είναι οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές.

ΒΑΝΑ31/07/201613:19
......ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ .

Θρασυδειλοι31/07/201613:18
Θα μπορουσαν να πανε να μπουκαρουν και σε κανενα ισλαμικο τεμενος την ωρα της προσευχης... τι? Οχι? Εμ, εκει θα ετρωγαν ξυλο ομως!

ΚρΗτικος31/07/201613:17
Γερά Αλεξη , μέχρι να μπούνε στις κρεβατοκάμαρες μας . Τι άλλο θα δούμε με την ανοχή σου, ποσο πιο χαμηλά θα πέσουμε ?

kyriakos31/07/201615:22
Φιλτατε! Παιδί της λεβεντογεννας που μας έδωσε τόσες και τόσες χαρές και μας έκανε να είμαστε περήφανοι, γιατί ΠΕΣΑΤΕ στη πάγιδα του ΒΛΑΚΑ; Δεν ησασταν χαρούμενοι με τα κατορθώματά σας; Γιατί αποφασίσατε να αμαυρωσετε τ' όνομα σας;

AXIL31/07/201613:17
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ .31/07/201613:16
..ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ ;

ΑΠΟΡΙΑ31/07/201613:11
Αλήθεια γιατί δεν πάνε σε βίλες και σπίτια των συριζαίων να κάνουν κατάληψη; Αλλά κόρακα κοράκου μάτι βγάζει; Μπαχαλάκηδες μια ζωή και ξεφτίλες συριζαίοι.

JK31/07/201613:10
Ότι δεν κατάφερε η Αστυνομία (του Τόσκα), το κατάφεραν μια χούφτα πιστοί.

ΤΤ31/07/201613:09
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα σκουπίδια,θα πανηγυρίζουν ύστερα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών σε Ελληνικό έδαφος..

..το δις εξαμαρτείν ....31/07/201613:05
Οι άπλυτοι κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα. Ας προσέχατε τι ψηφίζατε .....

ελεος πια31/07/201613:03
η κατασταση εχει ξεφυγει με τους αναρχοαπλυτους συντροφους του συριζα .....καντε την καταληψη ιδιωνυμο αδικημα ωστε να μπαινουν οι κοπριτες στην φυλακη και θα σας πω μετα αν το ξανακανουν

Νικος Αεκ31/07/201613:02
Καταληψη σε καμια βιλα η σε κανενα κοτερο πολιτικου γιατι δεν κανουνε. Γιατι δεν μπουκαρουνε στο σπιτι του Τσιπρα για παραδειγμα ειναι τοσο θρασυδειλα ανθρωπακια που μονο φει βολαν και βανδαλισμους σε δημοσιους χωρους ξερουν να κανουνε

Νικος31/07/201613:08
Γιατι δεν πανε στην Εκαλη,Κηφισια,Δροσια,Γλυφαδα; Γιατι εκει ειναι τα σπιτια των γονιων τους. Ξυπνηστε γιδια

ελεος πια31/07/201613:02
η κατασταση εχει ξεφυγει με τους αναρχοαπλυτους συντροφους του συριζα .....καντε την καταληψη ιδιωνυμο αδικημα ωστε να μπαινουν οι κοπριτες στην φυλακη και θα σας πω μετα αν το ξανακανουν

Ποιοι μωρε να την κάνουν ιδιώνυμο ? 31/07/201613:24
Οι Συριζαίοι ?

....31/07/201612:59
πόσο πιο χαμηλά, ελλαδίτσα μου?

Γ.Χ31/07/201612:58
Τζιχαντια

full..31/07/201613:16
...προβοκάτσια, και για όποιον κατάλαβε.

Τακης31/07/201613:31
στα 4 συριζοφασιστα...ερχομαι

dimitri31/07/201613:20
Τελικά ειςαι και εςυ θρασύδειλος Αναρχοάπλυτος Τόμαρος.

Γιωργος31/07/201613:20
Αναρχοαπλυτε ασε τις μαγκιτσες στους ηλικιωμένους κ θυμίσου τον παππού σου που στο Βίτσι κ στο Γραμμο τον θάψαμε στον άμμο

@στοιχείο31/07/201613:18
Μην ταράζεσαι γλυκέ μου. Εχει και ζέστη. Cool.

Μαύρε σκύλε υιέ..... 31/07/201613:06
.....κουπούκι του κερατά!!

ΠΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ31/07/201613:03
Συριζοτρολ τον σανο σου και σε αλλη παραλια. Οι θρασυδειλοι ψευτοεπαναστατες ειναι για πολυ ξυλο. Το οτι μπηκαν σε εκκλησια εν ωρα λειτουργιας δειχνει τον πολιτισμο τους. Πισσα και πουπουλα στα θρασυδειλα τομαρια.

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ FOREVER 31/07/201614:13
Οσο εσείς αριστεροί και δεξιοί θα τσακώνεστε εμείς θα γλενταμε σε Παρο ,Μυκονο,Σαντορινη . Εκλογές σε τρια χρόνια κοροιδα ο ΑΛΕΞΗΣ δεν το κουνάει

@14:1331/07/201615:01
Ο Καρανικαs σου εμαθε το forever; ειναι γνωστηs και των αγγλικων;

Επειγόντως ψυχίατρο31/07/201612:48
Τόσες παραλίες βρε παιδιά, την εκκλησία θέλετε? Χαχαχα, κατάληψη σε βίλες λένε !!!! Ας πάνε σε κάτι χαμόσπιτα στα χωριά της Ελλάδας να μείνουν !!!Αλλά θέλουν μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη βλέπεις !!!

SYRIZA31/07/201612:39
Συριζα δεν θέλατε;

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΙ31/07/201612:50
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑ. με νοθεια βγηκανε.
imitri31/07/201613:23
Πάρε το γλυφιτζούρι σου και Νάνι.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ31/07/201613:05
ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ......

Λευτερης31/07/201612:35
Aν το καναν αυτο στην ρωσσια δεν θα ξαναβλεπαν το φως του ηλιου για τα επομενα πεντε χρονια.εδω οι παρακρατικοι-"αντιεξουσιαστες" δρουνε με τις πλατες τις κυβερνησης δεν θα μπουνε ουτε ενα μισαωρο φυλακη.

Ουστ31/07/201612:32
Όλα τους ανήκουν επείδη είναι όλα κλεμμένα λένε. Και ποιοι είναι αυτοί που τους ανήκουν όλα; Έχουν δουλέψει μια μέρα στην ζωή τους για να αποκτήσουν κάτι; Παντελώς σάπιοι και τρισάθλιοι.

ΚΑΚΙΩΝ31/07/201613:05
"Η πρέφα θέλει υπομονή κι η τεμπελιά (των άπλυτων) τσαλίμι".

@12:3231/07/201612:51
στα κλεμμενα επρεπε να πανε να κανουν καταληψη= δηλαδη στα 1800 ακινητα των συριζοβουΛΕΦΤΑΔΩΝ.!

στρ31/07/201613:08
ενώ των άλλων βουλευτών δεν είναι κλεμμένα ρε παλιόβλακα; όχι δεν είμαι συριζαίος αλλά η ηλιθιότητά σου μήπως κρύβει χαμένα συμφέροντα; σοβαρότητα...

Χώρα δίχως λογική31/07/201612:31
Οι αλληλέγγυοι μπούκαραν, όπως μπουκάρουν οι Ταλιμπάν στις εκκλησίες για να επιβάλουν τα αιτήματα τους. Ευτυχώς τους σταμάτησαν πριν αποκεφαλίσουν κανέναν, όπως κάνουν οι ομοϊδεάτες τους.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ31/07/201612:28
Ο Τόσκας, τιμώντας τα γαλόνια του, επρεπε να εχει παραιτηθεί ήδη. Η εξουσία ειναι γλυκειά οπως αποδεικνύεται.

ξεφτιλες απλυτοι...31/07/201612:27
Άπλυτοι αναρχικοί της πλάκας δεν σέβονται αυτα που σεβάστηκε ακόμη κ ο ξξένος κατακτητής. Που ακούστηκε εν ωρα Θείας Λειτουργίας,να μπουκάρουν άπλυτοι και να διακόπτουν για να πετάξουν φυλλάδια....Κατάντια!!!! Οι άπλυτοι έπιασαν πάτο. Ας το έκαναν σε κανενα τζαμί αυτό, θα τους περιποιουταν καλά οι Μουσουλμάνοι φίλοι τους, οχι βέβαια οτι θα τους "χαλούσε" πολλούς από αυτούς...ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ!

καθαρτικο ρετσινολαδο31/07/201612:14
Αυτα,οταν τα πιανε ο Ιωαννης Μεταξας,τους εδενε τα μπατζακια απο τα παντελονια κατω χαμηλα στους αστραγαλους και τα ποτιζε...

Δεν τα 'κανε αυτά31/07/201614:39
ο Ιωάννης Μεταξάς αλλά ο υπουργός του Κωνσταντίνος Μανιαδάκης. Είναι αυτός που εξάρθρωσε τούς απάτριδες κομουνιστές και έβαλε τους μισούς απ' αυτούς να ρουφιανεύουν τους άλλους μισούς. Φαιδρές και τραγικές συνάμα ιστορίες που τις έχουν γράψει επιλεκτικά αργότερα οι ίδιοι οι κομμουνιστές, με τον μοναδικό τρόπο, που μόνο αυτοί κατέχουν!. Έτσι γινόταν πάντα ( διαβάστε την εκατοντάχρονη πραγματική ιστορία τού ΚΚΕ από τη σύστασή του στη Θεσσαλονίκη ως σήμερα, και όχι μόνο από τα περίφημα Αρχεία τού Περισσού!! Τα πιο βαριά και ειδεχθή τους εγκλήματα κατά τής ίδιας τους τής πατρίδας τα έχουν επιμελώς αποσιωπήσει ή εξωρασει σε σημείον να έχει χαθεί παντελώς η αλήθεια. Μιλάμε γι' αυτούς τους ξενόδουλος ανθέλληνες που θέλανε πάσι θυσία, με το σφυρί και το δρεπάνι, να γίνει και η Ελλάδα μας ένας ασήμαντος Δορυφόρος τής μαμάς Ρωσίας, δηλ. μια λιγδωμένη τρίχα από την άπλυτη μουστάκα τού Πατερούλη Ιωσήφ Στάλιν. Βέβαια αλληλοτρωγόντουσαν, και ο ένας ...σύντροφος υποψιαζόταν τον άλλο ότι είχε ξεφύγει από την αυστηρή γραμμή τού Politbuero και έπραττε το ...καθήκον του!! Δηλαδή κάρφωνε στο άγιο κι αλάθητο Κόμμα, ότι ο διπλανός του, ...σύντροφος, είχε φραξιονιστές απόψεις και ότι παίνευε μυστικά την αξιοσύνη τού άλλοτε συντρόφου προδότη Τρότσκι!! Θέατρο τού παραλόγου αυτοί οι, τάχα, προοδευτικοί αριστεροί/κομουνιστές και οι λοιποί τέτοιοι. Αλλά η ελίτ καλοπερνά ως στις μέρες μας πουλώντας ιδεολογικό σανό στους αφελείς και εξαρτημένους οπαδούς τους. Αναπαράγουν δε ως αυτή τη στιγμή φτιασιδωμένα τα συμβάντα επί Μανιαδάκη, προκειμένου να βρίσκονται στο προσκήνιο τής επικαιρότητας. Θα τον θυμούνται, όμως, ως τη Δευτέρα Παρουσία τον ισχυρό άνδρα Μανιαδάκη, για τα χουνέρια που τούς έκανε τον καιρό που αυτός ήταν ο υπεύθυνος για την Ασφάλεια των πολιτών σε όλη την Επικράτεια. Αν θέλετε συγκρίνετε τον με τους σημερινούς ασπόνδυλους λαπάδες ψειριζαίους αλλά και με τους προηγούμενους. Κατά τη θητεία τού Μανιαδάκη στο Υπουργείο Ασφάλειας οι Έλληνες άφηναν ανοιχτά τα σπίτια τους και από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο κοιμόντουσαν στις ταράτσες, στα μπαλκόνια ακόμα και έξω στην αυλή τους και στα πάρκα στις νύχτες που η καλοκαιριάτικη ζέστη ήταν αφόρητη. Η αλήθεια, φίλοι τής παρέας, δεν πρέπει να κουκουλώνεται ούτε βέβαια και να αλλοιώνεται από κανέναν μας και για οιανδήποτε σκοπιμότητα... (Ο.Ε.)

σε τζαμι πηγαίνετε ρε31/07/201612:14
Α ρε ισλάμ που σας χρειάζεται ρε άπλυτοι. Θα σας είχαν κόψει το λαρύγγι μέχρι να κάνετε κιχ. Με κάτι τέτοια ακούμε αριστερά και αναρχία και μας έρχεται αναγούλα πλέον.

Ανάρχες..31/07/201612:13
ούτε ιερό ούτε όσιο που λένε.

ισλαμοφασιστακια31/07/201612:13
Τα ισλαμοφασιστακια ειδανε κυβερνηση Τσιπρα και ξετσουτσουνιασαν.Στο ΑΠΘ εντωμεταξυ οπου οργανωθηκε η δολοφονικη επιθεση των ισλαμοφασιστων αλληλεγγυων υπαρχουν τεραστιες καταστροφες,. Η κυβερνηση ανικανη δεν επεμβαινει υποκινωντας ακομη μεγαλυτερες καταστροφες.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ31/07/201612:13
Γέμισε η χώρα άθεους και ανθέλληνες πάσης πολιτικής αποχρώσεως. Στοιχεία παρακμής και διάλυσης...

νικος λολης31/07/201613:01
εισαι απληροφορητος φιλε,ολες οι μετρησεις δειχνουν τους αθεους με πολυ ποιο ανεβασμενο επιπεδο και εξυπναδα και μορφωση και ανυχτο μυαλο...

ελενη ανδρεολα31/07/201613:54
να εισαι καλα. ακομη η εκκλησια βρισκεται στο γεωκεντρικο του πτολεμαιου. ο ηλιος γυριζει γυρω απο τη γη ε .ντροπη. καλα ασε. ας διαβασουν το βιβλιο Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΑΛΙΛΑΙΟΥ - του bertolt breht . γλυτωσε την πυρα και δεν τον εκαψε ο παπας οπως τον τζωρντανο μπρουνο. ημουν παιδι 8 χρονων-τωρα 78- στο φαληρο ειδα να προχωρει το καραβακι και μπλουμ χαθηκε ας τους εξηγησουν οτι η γη ειναι στρογγυλη - οτι περιστρεφεται περι τον αξονα της και τον ηλιο -προ ολιγων ετων η καθολικη εκκλησια παραδεχθηκε οτι η γη κινειται . ενταξει -λενε ενα συγγνωμη και καθαρισανε. ξερετε γιατι η ορθ. εκκλ.θεωρει τον παπα αιρετικο? για το filioque - δηλαδη το αγιο πνευμα προερχεται - οχι μονο απο τον πατερα - αλλα και απο τον γιο. και για καποια αλλα. μη πιστευετε τιποτε αν δεν εχετε αποδειξεις . διαβαστε την επιστολη του RICHARD DAWKINS στη δεκαχρονη κορη του. ΑΥΤΟΠΤΕΣ - να πιστευετε σε ο,τι βλεπετε και οχι σε ο,τι ακουτε .

dimitri31/07/201613:26
Αυτά μας είπε ο Νικόλας ΛΟΛΟΣ. Τέρας Μορφωσεως.

Τρομοκρατική οργάνωση 31/07/201612:13
Όταν λέγαμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μόρφωμα που ένα τμήμα του, περιλαμβάνει τα κατακάθια της κοινωνίας και τους τρομοκράτες , μας έλεγαν ακραίους .. Να που στην εποχη ΣΥΡΙΖΑ , λεηλατούν τις περιουσίες του κόσμου, τα πανεπιστήμια και τώρα τις εκκλησίες ( σαν να κλεβεις εκκλησία έλεγαν οι παλιοί για να δείξουν πόσο απροστάτευτες είναι ..) . Και έρχεται το κόμμα "νταβατζής" να θέλει να καλύψει τους εγκληματίες, αναρχικούς, ρουβικωνες κλπ. Μονο με "πρώτη φορα Αριστερά " ομάδες ένοπλων δολοφόνουν στα Εξάρχεια και μπουκαρουν ανενόχλητοι σε επιχειρήσεις .... Τελικά , η πρώτη φορά, είναι μια "τρομοκρατική" οργάνωση που πήρε την εξουσία με ρεσάλτο ...

Και μετα έφταιγε ο Κορκονεας....31/07/201612:06
κανένα ελεος για τους απλυτους....

ΓΟΥΣΤΑΡΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΜΕ!!!!!!!31/07/201612:55
.......ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ; ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΊΝΕΙ.

Σια31/07/201612:45
Εσυ μαμ κακα και νανι, μεχρι εκει εσυ σκουληκακι

ΚαταΚόκκινος Έλληνας31/07/201611:48
Ένα μεγάλο μπράβο στους αγωνιστές που ακόμα αντιστέκονται ενάντια στην πείνα, στη φτώχεια, στην ανεργία και στη δυστυχία αυτού του λαού. Πλησιάζει η ώρα της επανάστασης που ο κόσμος θα βγει στους δρόμους και θα σας πάρει με τις πέτρες και οι εργάτες θα αναλάβουν την εξουσία.

ελενη ανδρεολα 31/07/201613:58
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ - ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΕΣΤΙΟΥΣ. ελενη ετων 78

Τακης31/07/201612:44
Mη πινεις αλλο ρε κακομοιρη αφου σε χαλαει τελικα

Ερωτών31/07/201612:22
Την φάρμα των ζώων την έχεις διαβάσει;

Αντώνης31/07/201612:22
Πλάκα μας κάνεις ή είσαι άρρωστος ;

Το Γουδί το γουδοχέρι 31/07/201611:45
Όσοι (κοτούλες της αριςτεράς) δεν θέλετε να τα χάνετε αυτά για κοπιάστε.Ξευτελισμένοι άπλυτοι αριστεροί, κότες που πάτε στην εκκλησία ΜΑΣ. Έρχεται η κρεμάλα και το παλούκωμα σας αληταριά της κοινωνιάς. Ξέρω ξέρω, είμαι φασίστας εγώ τώρα. Βρε ουστ αποβρασβάτα. Σε λίγο θα ολοκληρωθεί ότι δεν τελείωσε στον Γράμμο. Σιχάματα αριστεροί.

Η εξουσια και ο Ανθιμος!!!31/07/201611:43
Απεκρυψε επανειλημενο βιασμο ανηλικου στο παπαφη. Υπαρχει εις βαρος του καταγγελια, μακαρι να μπη μεσα και να μη βγη ποτε.......Η μορφη ασκησης εξουσιας ειναι βαρβαρη, πεπαλαιομενη και μη συντονισμενη με τις σημερινες επιταγες. Να καταρηγθει ο θεσμος του μητροπολιτη και να τον πληρωνουν μονο οι πιστοι......Ο Παυλος αν και γερος και με μειωμενη οραση, διορθωνε σκηνες. Ηθελε να δωσει το παραδειγμα και δεν ηθελε να τον ταιζουν οι πιστοι. Αυτος θελει να τον ταιζουν και οι αθεοι. Κλειστε τον μεσα γρηγορα....Πριν παει τη τεταρτη στη Τουμπα, Ειναι πολυ γρουζουζλεμες

Θα τον πω κι εγώ τον καημό μου31/07/201612:39
Θέλω να φάω καρμπονάρα

Για την ώρα φάε όλο το δημόσιο31/07/201613:48
που κατεστρεψε την ελλάδα. Η δημόσια διοίκηση σε δημοκρατικές χώρες εκτελεί τις εντολές. Η εκκλησία μας έθαψε μαζί με το υπόλοιπο δημόσιο, ζωντανούς

έρχεται31/07/201611:43
Μη στενοχωριέστε σύντομα θα γίνει πρωθυπουργός ο Κούλης και θα ξεβρομίσει τον τόπο από τα κουμούνια. Υ.Γ. όπως ο Σαμαράς τσάκισε τους κουκουλοφόρους

Κάτια31/07/201611:40
Απίστευτη βλακεία!!! Μέχρι αηδίας πια....!!!!

τεν τεν31/07/201611:38
Κερι αναψαν?

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ??? ΕΛΕΟΣ.31/07/201611:36
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.....Εν ώρα της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας μπουκαραν οι αναγωγοι ασεβεστατοι αγριοι συριζοταλιμπανοφασιστες να διαμαρτυρηθουν για ενα θεμα που ΔΕΝ αφορα την Εκκλησια...και που ειναι και παρανομο ....εντελως να κανουν καταληψεις.- ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΝΑΞΞΗΣ ισλαμιστων!!!!!!!!!!!!!!!!- εκει γιατι σεβονται τους ιμαμηδες και τους ισλαμιστες και δεν τους ενοχλουνε ?

γγ31/07/201612:26
για μενα παλι ειναι κριμα που δεν μπηκαν μεσα να τα κανουν γυαλια καρφια. Η εκκλησια ειναι πηγη διαφθορας. Ο Ανθιμος επισης.

dimitri31/07/201613:29
Εςυ πάλι ειςαι μεγαλο Αριστερό Νούμερο.

Νικος31/07/201611:35
Οι αναρχικοι και αντιεξουσιαστες εκτος απο το μεγαλο θρασος που εχουν και δεν σεβονται τιποτα το κυριο χαρακτηριστικο τους ειναι η δειλια. Αυτο αποδεικνυεται καθημερινα με τις πραξεις τους. Μπαινουν σε εκκλησιες και τα βαζουν με παππουδες και γιαγιαδες και για να χτυπησουν το συστημα κυνηγανε ελεγκτες εισιτηριων των ΜΜΜ. Οι ζημιες που προκαλουν πληρωνονται απο τους ελληνες φορολογουμενους. Το τραγικο ειναι οτι ο συριζα οπως και οι προηγουμενες κυβερνησεις τους χαιδευει και τους χρησιμοποιει υποτιμοντας τους ελληνες φορολογουμενους. Το συνθημα των αναρχικων πρεπει να ειναι <>.

Abbas31/07/201611:28
Αυτός που το πρόσωπό του δεν γνώρισε σεβασμό από την οικογένειά του, θα απλώσει το μηδέν του παντού γύρω του. Ας ξυπνήσουμε! Ας σεβαστούμε επιτέλους και ας ασχοληθούμε σοβαρά με τα παιδιά όσο είναι ακόμα καιρός. Στα παιδιά αυτά που αποκαλούμε μπαχαλάκηδες, είπαν ψέμματα αυτοί που τα μεγάλωσαν, πως δήθεν ο κόσμος είναι χαρά, ανευθυνότητα και κατανάλωση, και μόλις βγήκαν στον πραγματικό κόσμο, τα παιξαν!!! Και δεν είναι μόνο αυτά τα παιδιά! Τα "παιδιά" που στελνουν την γριά μάνα τους, στα συσσίτια να τους φέρει φαγητό, ενώ κοιμούνται μέχρι τις 1 το μεσημέρι, δεν είναι μπαχαλάκηδες; Και τόσα άλλα.... μπορεί κανείς να μιλά ώρες.

Να μιλάς 31/07/201612:48
Και να λες άσχετες βλακείες επι ώρες εννοείς . Σε πιστεύω . Σε αυτά τα "παιδιά" ( μεςηλικες Οι περισσότεροι) οι πασοκοσυριζαιοι γονείς τους έμαθαν το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ του Συριζαίου διαδηλωτή , επιδοτούμενου παρακρατικού τραμπούκου , ποινικού ληστή -εκβιαστή - μπράβου - εκτελεστή - ψεύτοιδεολόγου και διαπλεκόμενου κρατικοδιαιτου ΜΚΟ-κοπρίτη και πως ΝΑ παρασιτούν επι την κοινωνίας εδώ και δεκαετίες . Δεν εχουμε τίποτε να πούμε μαζί τους . Το μόνο που μας απασχολεί ειναι το πως θα απαλλαγούμε απο αυτά τα τρωκτικά

Abbas31/07/201615:04
Κοίτα να μεγαλώσεις σωστά τα παιδιά σου, πρόσεχε τι τους προτείνεις με τον τρόπο που ζεις. Όλα τα άλλα είναι βλακείες.

Χριστιανοί καρπαζοεισπράκτορες 31/07/201611:24
Αμυνθειτε επιτέλους ! Καλά σας τα είπε η Λεπέν

Δεν υπάρχει άλλη λύση 31/07/201611:22
Πρέπει να τους ξαναθάψουμε στην άμμο . Τα αποβράσματα ξαναγύρισαν. Τσακίστε τους σε κάθε γειτονιά . Οποίος ειναι άπλυτος δεν εχει θέση στο σπίτι σας , στην οικογένεια σας , στη δουλειά σας

Φλάβιος Βελισάριος31/07/201611:19
Με ποια λογική τους αποκαλείται "αντιεξουσιαστές" κύριοι του πρώτου θέματος; Από που και έως που οι αληταράδες αντικοινωνικοί κατσαπλιάδες βαφτίζονται με πολιτικούς όρους;

greco31/07/201611:18
. Οι αναρχικοι που χρονια τωρα υποθαλπτοι ο Συριζα τωρα βεβηλωνουν και τις Εκλλησιες μας και την πιστη μας.

alex31/07/201611:16
Δυστυχώς η Ελλάδα έχει πιάσει πάτο. Τέτοιο μισος κατά της Ελλάδας και της χριστιανοσύνης δεν έχει ξανά υπάρξει. Εμείς που θα ξυπνήσουμε;

Ροβήρος ο Κατακτητής31/07/201611:14
Οι νέοι διωγμοί εναντίον της Εκκλησσίας και των Χριστιανών έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Το επιχείρημα περί αγάπης είναι ανόητο και προγαγανδιστικό. Άλλωστε η χριστιανική αγάπη είναι προπομπός του καλωσορίσματος στην Εκκλησσία, δηλαδή την βάπτιση. Τι χριστιανική αγάπη θα ήταν εάν δεν καλωσοριζόταν ο άλλος στο πλευρό του Χριστού άλλωστε; Αυτοί οι άνθρωποι μόνο να εκμεταλλευτούν θέλουν και να επιτεθούν με τον χειρότερο τρόπο.

ωχ31/07/201611:12
Γιατί δεν πηγαίνουν σε μια πλέρια δημοκρατική χώρα σαν την Κίνα ή τη Βόρεια Κορέα ή Τη Ρωσία του Βλαδίμηρου να κάνουν τα ίδια; 10 πράκτορες, 100 προβοκράτορες και μερικές εκατοντάδες ντόπιοι ψυχοπαθείς ρυθμίζουν την ζωή στην Ελλάδα!!!! Πιο κάτω δεν έχει. Όπου νάναι πάμε για reset.

...31/07/201611:25
Μακάρι να πηγαίναμε για reset, μπας και άλλαζε τίποτα τελικά. Αλλά μάλλον πάμε για delete...

Η υπομονη εξαντληται31/07/201611:12
Αυτοι νομιζουν οτι οι μαγκιες τους θα περνανε συνεχως.θα δουμε....

11.0731/07/201611:09
Όταν η ανοχή παρά μεγαλώσει τότε γίνεται ανευθυνότητα. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι???

Κόμης31/07/201611:08
Ούτε για αστείο δεν θα τολμούσαν οι δειλοί, ψευτόμαγκες, ψευτοεπαναστάτες, αναρχόαπλυτοι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ να έκαναν το ίδιο σε ένα τζαμί. Πήγαν στα εύκολα και τα έβαλαν με γεροντάκια και γιαγιούλες ογδόντα χρονών που εκκλησιαζόντουσαν.

BASILHS31/07/201611:18
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΡΘΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ!!!!!!!!!!!!

Tigris 31/07/201611:07
ΜΑΖΕΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ..., ΠΩΣ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

eagle1231/07/201611:07
ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ... ΤΟ 90% ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.... ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.... ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΡΕ ΑΘΕΟΙ... ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ... που είσαι ρε κωλοτούμπα Καμένε ΑΡΧΙΞΕΦΤΙΛΑ που ΚΟΒΟΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.... ΑΡΧΙΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ...

Αντώνης31/07/201611:07
Αντιεξουσιαστές ονομάζουμε τώρα τα πληρωμένα καθάρματα.

Σπαστε31/07/201611:02
Σπαστε τους στο ξυλο! Τι καθομαστε και το συζηταμε. Ειδικα εαν υπαρχουν και αρκετοι αλλοδαποι που κανουν ζημιες,να μαθουν τι σημαινει να καταστρεφεις την περιουσια του Ελληνικου λαου. Σηκωστε ρε αναστημα να τελειωνει αυτο το θεμα! Το τι θα πουν μετα τα μεσα ενημερωσης μας και ο ξενος τυπος: ποιον νοιαζει; Το γνωριζουμε απο πριν, και παντα ασχημα θα σχολιασουν, οποτε ειναι ηδη προεξοφλημενο το ξυλο.

stavros31/07/201611:11
Είστε τελειωμενοι παει η Ελλάδα καπουτ.

Aristophanes31/07/201610:55
Για να μαθαίνουν οι νεότεροι: Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έχει τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου; Ενώ δηλώνει άθεος, δεν βαφτίζει τα παιδιά του κλπ. Ιδού η ιστορία τι αποκαλύπτει : Ο Παύλος Τσίπρας, πατέρας του Αλέξη, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας Σκαπανεύς ΑΤΕ που μαζί με την ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ και την ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ "έπαιρναν" ΟΛΑ τα μεγάλα έργα επί Χούντας. Ο Στ. Παττακός έδινε αφειδώς έργα στον Παύλο Τσίπρα, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει πάμπλουτος επί Χούντας. Η οικονομική άνεση του καλού χριστιανού Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον Αγαπισμό του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νύν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο Σκαπανεύς! Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (Λιάπης) τον μπαμπά του Τσίπρα. Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την χριστιανικότατη οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. (Από εκεί τα πολλά σπίτια της οικογ. Αλαβάνου;). Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και τον πρότεινε για την αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008. Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή...

THEO31/07/201611:34
Ιστορικο ντοκουμεντο,συγχαρητηρια σε ευχαριστουμε.

herodotus31/07/201611:27
δεν μας ειπες γιατι η χουντα εδωσε αρχικα τα εργα στον πατερα τσιπρα? απο που κραταει η σκουφια της οικογενειας τσιπρας? για πηγαινε λιγο πιο πισω...

Γιωργος31/07/201610:51
Θαυμάστε το κράτος που κυβερνούν οι αναρχοαπλυτοι οι απόγονοι των συμμοριτών και κατσαπλιαδων που συνέτριψε ο εθνικός στρατός στο Βίτσι κ στο Γραμμο , Έλληνες ξεσηκωθείτε και διώξτε το αληταριο ΣΗΜΕΡΑ !

Xxx31/07/201610:50
Φιλη φιλη καριοφιλι

Alf31/07/201610:48
Προχθές στην οδό Εγνατίας στην θεσσαλονικη καμμία 20αρια παιδιά μεταξύ 20 -25 είχαν κάνει κατάληψη σε ένα κτίριο και στο πεζοδρόμιο και είχαν βάλει μουσική στη διαπασών. Ειλικρινά ειναι να απορεί κανείς τι ακριβώς θέλουν αυτά τα παιδιά που έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους και αντί να κάνουν πλάνα και όνειρα κάθονται δεν κάνουν τίποτα και καλά αντιστέκονται σε τι;;; Άγνωστο!

T31/07/201610:47
Δεν χρειάζονται συλλήψεις. Τα δόντια τους στο χέρι και μαύρισμα, όχι από τον ήλιο. Έχουμε γίνει οίκος ανοχής πια.

Παιδική χαρα31/07/201613:21
Θα σε πάω εγω άλλου γλυκέ μου. Θα σου πάρω και παγωτάκι φράουλα. Μη στεναχωριεσαι.

οεοεοοο31/07/201612:48
στα 4 συριζοφασιστα

σεμνες κουκλιτσες31/07/201610:43
Κοιτα τα αποτυχημενα τσογλανια! Κανανε καταληψη πριν... ζητανε και τα ρεστα τωρα! Α ρε ενας Ερντογαν σας χρειαζεται, θα γινοσασταν (και προθυμοι μαλιστα) οι σεμνες κουκλιτσες του. Εκει οι παραπανω κουκλιτσες, οι ΜΚΟ, οι αριστεροι κτλ ουτε για δειγμα δεν υπαρχουν. Δειλα αχρηστα αποβρασματα!!

μέχρι πότε.....31/07/201610:38
Τι άλλο θα κάνουν για να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις.Τι περιμένουν, να εξαντληθεί η υπομονή των απλών ανθρώπων, να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Αυτό θέλουν οι άχρηστοι που μας κυβερνούν, οι μπούληδες Αλέξης και Πάνος.Αι σιχτίρ βρομιάρηδες που κάνατε την Ελλάδα ΜΠΟΡΤΕΛΟ. Αν γινόταν αυτό σε τζαμί θα είχε καεί το σύμπαν, και εδώ μούγκα. Αρχιεπίσκοπε τι έγινε , δεν είσαι άξιος να ηγείσαι , ανάξιος, κόψτε το σχόλιο και εσείς από το ΘΕΜΑ. Στην χειρότερη εποχή για την Ελλάδα οι χειρότεροι ηγέτες σε όλα τα επίπεδα. Πρόεδρος, πρωθυπουργός, αντιπολίτευση, αρχιεπίσκοπος, ηγεσία των ενόπλων, όλοι σκατά.

...31/07/201610:36
Πάλι καλά που δεν αποκεφάλισαν τον παπά, όπως έκαναν τα φιλαράκια και... "ταξικά αδέρφια" τους οι Τζιχαντιστές. Μπείτε και σ'ένα τζαμί ρε μπαγλαμάδες. Ή, μάλλον όχι, μπείτε σε μια συναγωγή, να δείτε την γλύκα μετά με τις μηνύσεις και όλα τα παρελκόμενα... Άντε ντε! Τίποτα δεν σέβεστε ρε ανύπαρκτοι, ούτε χώρους παιδείας, ούτε θρησκευτικούς χώρους, ούτε τίποτα.

Καρντασης31/07/201611:08
Φιλε εχεις δικιο. Οχι να μπουνε, αλλα ετσι και κανουν πως πλησιαζουν συναγωγη, τους εχουν ξαπλωσει οι της ΜΟΣΑΝΤ. Ξερω τι σου λεω. Δεν υπαρχει πιο φυλαγμενο μερος απο μια συναγωγη, ειδικα εν ωρα λειτουργιας.

*****31/07/201610:58
Νομιζω οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα.

seluk31/07/201615:24
Ας μου εξηγησει και εμενα καποιος με ποιο σκεπτικο πηγαν σε εκκλησια για εφοδο και καταληψη? Γιατι δεν πηγαν ας πουμε στα γραφεια ενος βουλευτη, ενος δημαρχου? Ποιος επιστημονας τους επεισε να κανουν ντου σε εκκλησια? Επαιξαν λεει και ξυλο με τους πιστους! Οτι ναναι δηλαδη. Οπως γραφει και ενας φιλος Κιμ πατα το κουμπι και κλειδωσε στοχο Ελλαδα να μην μεινει τιποτα να σωσουμε τον πλανητη απο την ηλιθιοτητα μας. Ακου ντου σε εκκλησια. Ελα Παναγια μου τι αλλο θα δουμε. ΥΓ Καμερες υπαρχουν παντου ταυτοποιηστε παντες αναρχες και βαλτε τους στο κελι 33 να ανταλλασουν θεωριες ανατροπης του συστηματος

@10:5831/07/201612:21
οι αντιεξουσιαστες αναρχικοι συριζοφασιστες καταληψιες ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τους τζιχαντιστες τρομοκρατες. Ξυπνα.

ΓΓ31/07/201610:35
ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ.....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΙΣΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.........ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙ

Λοβοτομή τους31/07/201610:35
έχουν κάνει; Τι άτομα είναι αυτά ;

αντι-αλληλεγγυος31/07/201610:33
Επιθεση αλληλεγγυων ισλαμοφασιστων στην μητροπολη και την ιδια ωρα επιθεση αλληλεγγυων ισλαμοφασιστων στην καταληψη που δεχεται Ελληνες αστεγους στον Βοτανικο .Οι αλληλεγγυοι ισλαμοφασιστες επιτεθηκαν στην καταληψη γιατι στον χωρο αυτο θελουν να φτιαχτει τζαμι. Τι δεν καταλαβαινεις ??Δεν υπαρχουν.... αλληλεγγυοι , ισλαμοφασιστες του κερατα ειναι.Παντως αποκρουστηκε η επιθεση τους και σε μητροπολη και σε Βοτανικο. Ο ισλαμοφασισμος δεν θα περασει.

Μανώλης31/07/201610:33
Φοβερή επαναστατική ενέργεια. Ας πάνε τώρα να κάνουν το ίδιο και σε κανένα τζαμί να νιώσουν τον πολυπολιτισμό να τους κατακλύζει...

γγ31/07/201612:28
θα το κανουν. Μαλιστα μπορει να δεις και βομβες εκει. Δυσκολο ειναι?

Ναι μωρή κότα, δύσκολο ειναι 31/07/201612:51
Δεν πληρώνει ο Σόρος για βόμβες σε τζαμια και συναγωγές . Για αυτο δεν πλησιάζεις


Σ.Σ.: Από τα σχόλια του “Θ”, έχουν κοπεί δύο εμετικών ζόμπι που υπογράφουνς και Έλληνες, το 'Αγυριγο κεφάλι”, και το “Αντιδραστικό στοιχείο”. Κια με τουτς δυό, πρέπει πλέον να ασχοληθεί η Αντιτρομοκρατική, αφού το “Θέμα”, δεν ξέρουμε πως και γιατί; με ποια λογική; “φιλοξενεί” τα “σχόλιά τους”...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου