Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΩΡΟΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΆΝΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΊΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΜΑΡΦΙΝ), ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΣΉΜΕΡΑ...

Και ΟΥΔΕΙΣ εισαγγελέας ή εισαγγελικός λειτουργός, που αρέσκονται να λέγονται αυτοί οι χαρτογιακάδες κομματικοί υπάλληλοι που κατήντησαν, κούνησε μέχρι στιγμής, ή θα κουνήσει το δαχτυλάκι του. 
Το κράτος, σε πλήρη αποσύνθεση και σήψη. 
Τα “δεματάκια” που θα παίρνουν οι δικαστικοί θα πληθαίνουν, μέχρι το “Αντάρτικο πόλεως που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 1974 και μετά, γενικευθεί σε πλήρη σύρραξη, Και τότε, ο σώζων εαυτόν σωθείτω.

Σας δίνουμε παρακάτω άρθρο από την ιστορελίδα “Πρόταγκον”, για μια κυρία θρονιασμένη σε νευραλγικό πολιτικό πόστο στην Ελληνική Εκπαίδευση, παρακάτω ένα άλλο άρθρο από το “Π.Θ.” για την απαλλαγή των βανδάλων-βαρβάρων στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης από την Ελληνική αδέκαστη, και ακόμα πιο κάτω, τα σχόλια αναγνωστών στο άρθρο αυτό, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία στρέφονται κατά του διακστικού σώματος, το οποίο αρχίζει να γίνεται σοβαρός στόχος, για τον κάθε ευαίσθητο Έλληνα πολίτη, και όχι Ελληνόφωνου εμιγκρέ, ή οποιουδήποτε άλλου. 
Ουδέν κακόν αμειγές καλού όμως, για ένα πράγμα θα είμαστε ευγνώμονες σε όλες αυτές τις κυρίες και κυρίους: Επιτέλους, με τις πράξεις τους και τα λεγόμενά τους, ξύπνησαν τον υγιή Ελληνικό πλυθυσμό, που είχε επαναπαυθεί και αυτός στις δάφνες του επιπόλαια και ανεύθυνα, για τα "κεκτημένα τόσων ετών", και είχε ξεχάσει στην καλοπέρασή του και τον ευδαιμονισμό του, ακόμα και τα πιο πρόσφτα ιστορικά γεγονότα της πατρίδος του

-***********- 
Σία, κουράγιο 
Ανδρέας Στασινός 2 Αυγουστου 2016, 11:33
Αυτή η απεχθεστάτη φάτσα, είναι η κυρία Τασία. 
Πέρα απο τις κακάσχημες θέσεις και ιδέες τους, 
είναι και κάσχημα πρόσωπα. 
Αυτή μαθάινει στα παιδιά σας γράμματα. 
Ο Ντοστογιέφσκι είχε πει, 
"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο" 
Με τέτοιες γκραν-γκινιόλ ... ομορφιές 
όμως, ο κόσμος είναι απόλυτα καταδιασμένος!


Η κυρία Σία Αναγνωστοπούλου ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο της διαβεβαιώνοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον ελληνικό λαό ότι θα τηρεί τους νόμους και το Σύνταγμα, υπηρετώντας το γενικότερο συμφέρον του ελληνικού λαού. Απλό, σαφές, κατανοητό.
Η Σία Αναγνωστοπούλου, αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, δήλωσε ότι δεν είναι οι καταλήψεις που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. Πάτησε νάρκη η υπουργός, λέγοντας ότι πιο χυδαίο, ότι πιο λαϊκίστικο. Και η καταπάτηση δασών δεν ευθύνεται για την κρίση. Πρέπει να την επιτρέψουμε; Αν κάτι μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση, είναι η μικρή ή η μεγάλη ανοχή στην ανομία. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει και ουσιαστική διαφορά στο μέγεθος της ανομίας που γίνεται αποδεκτή από το κράτος. Σκοπός του κράτους είναι, μεταξύ άλλων, η διατήρηση των νόμων. Ετσι και αφήσει μία κλωστή, θα του ξηλωθεί το πουλόβερ.
 

«Οι καταλήψεις ποτέ δεν δημιούργησαν την κρίση, έχουμε καταλήψεις από τη μεταπολίτευση, άλλα μας οδήγησαν στην κρίση, άλλα φαινόμενα μας φτάσανε εδώ που μας φτάσανε»

Τι είναι οι καταλήψεις; Η Σία Αναγνωστοπούλου λέει ότι είναι αποτέλεσμα της έλλειψης δημοσίου χώρου. Αυτό είναι μία ανάγνωση. Το βέβαιον είναι πώς πρόκειται για ωμή καταπάτηση δημοσίων κτιρίων και του δικαιώματος στην ιδιοκτησία, αν πρόκειται για ιδιωτικά κτίρια. Για να το θέσω ελαφρώς διαφορετικά, η κυρία Αναγνωστοπούλου δεν μπορεί να επαναλάβει τα ίδια μπροστά στον ιδιοκτήτη ενός κτιρίου που βρίσκεται υπό κατάληψη. Δεν γίνεται, δηλαδή, να του λέει ότι αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχουν δημόσιοι χώροι και, τέλος πάντων, είναι προτιμότερο αυτό από όσα γίνονται στη Γαλλία.
 

«Ξαφνικά μας πείραξαν οι καταλήψεις; Προτιμώ τις καταλήψεις από αυτά που γίνονται στη Γαλλία στη Γερμανία και αλλού στην Ευρώπη»

Και εντάξει, το βλακώδες που λέει περί Γαλλίας αφορά αυτή που εκτίθεται και εκείνον που την κρατάει στη θέση της. Ομοίως, αν την απασχολεί η έλλειψη δημοσίων χώρων, μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλία για τη δημιουργία τους. Στο υπουργείο Παιδείας είναι, ας ανοίξει σχολεία για να μπουν μέσα «τα παιδιά». Αρκεί, βέβαια, να αναλάβει τα έξοδα. Για αυτό και θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να βλέπαμε τι θα συμβεί έτσι και κάποιος εισαγγελέας αποφασίσει να ελέγξει την κατάσταση και το ιδιοκτησιακό καθεστώς κτιρίων που βρίσκονται υπό κατάληψη. Εχει, για παράδειγμα, ευθύνη ο υπουργός που δεν προβαίνει σε καμία ενέργεια, ενώ κτίριο που εποπτεύει πολιτικά βρίσκεται υπό κατάληψη;
 

«Οταν λείπει ο δημόσιος χώρος, οι άνθρωποι πρέπει να βρουν δημόσιο χώρο»
Είναι πολύ πιθανό να μην καίγεται καρφάκι περί καταλήψεων στην κυρία Αναγνωστοπούλου. Τα λέει για να τα ακούει το 3% που αποτελεί τον στενό πρωταρχικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ. Ομως κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν με ποιον είναι και που πάνε. Ας δουν τον ίδιο πολιτικό ψυχολόγο που είδαν η Ζωή με το Λαφαζάνη και οι άνθρωποι πήραν σαφείς αποφάσεις και αποστάσεις. Δεν είναι δυνατόν ολόκληρη κυβέρνηση να μην καταδικάζει το μπάχαλο στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Δεν γίνεται να εκδηλώνεις διαχρονικά ευαίσθητα αντανακλαστικά για όλους, εκτός από τους πολίτες που εκκλησιάζονται. Το πιο σημαντικό: δεν γίνεται να τίθεται προς συζήτηση η τήρηση της νομιμότητας. Ναι, είναι δύσκολο να το αποδεχθούν, το έγραψε και η «Αυγή». Ας σφίξουν όμως τα δόντια ακόμα λίγο. Για την πατρίδα.


-**********-


Αθώωσαν και τους 26 κατηγορούμενους για την έφοδο στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

«Δεν είχαν πρόθεση εξύβρισης του χώρου», είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου - Καυστική ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου: Η σιωπή για την βεβήλωση της κυριακάτικης προσευχής δείχνει ότι δεν σοκάρονται από τις βιαιοπραγίες κατά των ορθοδόξων- ΝΔ: Η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάλυψη στους αντιεξουσιαστές
Αθώωσε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τους 26 συλληφθέντες που κατηγορούνταν για την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κυριακάτικη θεία λειτουργία, κρίνοντας - όμως - ένοχους όσους αντιμετώπιζαν την κατηγορία της απείθειας, στους οποίους επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με 3ετή αναστολή.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία του δικαστηρίου καταδικάστηκαν 19 άτομα, νεαρής ηλικίας, επειδή αρνήθηκαν να υποβληθούν σε εγκληματολογική σήμανση στην Αστυνομία. Αντίθετα, απαλλάχθηκαν όλοι για το βασικό αδίκημα που τους αποδόθηκε, αυτό της «υβριστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής λατρείας». Η πρόεδρος του δικαστηρίου εκφωνώντας την απόφαση ως προς την κύρια πράξη, επισήμανε, ότι οι κατηγορούμενοι «δεν είχαν πρόθεση εξύβρισης του χώρου», προκαλώντας τον ενθουσιασμό των παρευρισκόμενων αλληλέγγυων. Όσοι καταδικάστηκαν άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας είχε εισηγηθεί την ενοχή των κατηγορουμένων. Η ίδια πρότεινε να απαλλαγεί μόνο ένας εκ των συλληφθέντων, που, όπως φάνηκε - κατά την ακροαματική διαδικασία - βρέθηκε τελείως συμπτωματικά στο σημείο, καθώς επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι του από τη δουλειά. Στην περίπτωσή του, το δικαστήριο έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση.

Οι υπόλοιποι απολογούμενοι, συντάχθηκαν με κείμενο που διάβασε στο δικαστήριο ο πρώτος των κατηγορουμένων, όπου εξήγησε τους λόγους της ενέργειας, εκφράζοντας - παράλληλα - την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Όπως είπε ο ίδιος, αφορμή για την εισβολή στο Ιερό Ναό του Γρηγορίου του Παλαμά, στάθηκε η κατεδάφιση του παλιού ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος», αμέσως μετά την αστυνομική επιχείρηση της περασμένη εβδομάδας. Ο συγκεκριμένος χώρος τελούσε εδώ και μήνες υπό κατάληψη και φιλοξενούσε πρόσφυγες.

Σε ό,τι αφορά την κατηγορία της απείθειας, επισήμανε την αντίθεσή του στη δημιουργία «τράπεζας δεδομένων με δακτυλικά αποτυπώματα και DNA» από πρόσωπα που ανήκουν στον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο.

Οι κατηγορούμενοι ήταν 19 γυναίκες και 7 άνδρες, ενώ  μεταξύ αυτών ήταν εννέα αλλοδαποί (από Γερμανία, Αυστρία, Ην. Βασίλειο κ.ά.).

Στο μεταξύ, από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί  στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης δεκάδες άτομα προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους διωκόμενους. Είχε προηγηθεί σχετικό κάλεσμα και το ραντεβού δόθηκε το πρωί, στο υπό κατάληψη κτίριο της Σχολής Θεάτρου του ΑΠΘ, απ' όπου οι συγκεντρωθέντες κινήθηκαν με πορεία προς τα δικαστήρια.


Ιερά Σύνοδος: Οι καθ' ύλην αρμόδιοι για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα θρησκεύματα δεν έχουν καταδικάσει την «παρέμβαση» των καταληψιών
Ιερή οργή έχει προκαλέσει η απουσία οποιασδήποτε δήλωσης καταδίκης από την πλευρά της κυβέρνησης και των καθ' ύλην αρμόδιων υπουργών της εισβολής αντιεξουσιαστών στη Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης. Με μια προσεκτική στις διατυπώσεις, αλλά γεμάτη αιχμές ανακοίνωσή της, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας, επισημαίνει ότι «έως τώρα» δεν υπάρχει οποιαδήποτε δήλωση καταδίκης της επίθεσης από τους καθ' ύλην αρμόδιους για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία των πολιτών και τα θρησκεύματα υπουργούς.

Η Ιερά Σύνοδος, αφού ευχαριστεί όσα κοινοβουλευτικά κόμματα έσπευσαν να καταδικάσουν την εισβολή στον ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου, επισημαίνει επιπλέον ότι υπάρχει «εύγλωττη σιωπή» από τις επιστημονικές και ακτιβιστικές ενώσεις και συμβούλια, «που έχουν ως αντικείμενο τις δημόσιες παρεμβάσεις και πολιτικές για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας». Οπως τονίζεται, αυτή η εύγλωττη σιωπή, «δείχνει ότι μάλλον δεν σοκάρονται από τις βιαιοπραγίες, όταν στρέφονται κατά της ορθόδοξης χριστιανικής πλειοψηφίας. Οφείλουμε, τουλάχιστον, να τους αναγνωρίσουμε το προσόν της ειλικρίνειας».

Ομως, η Ιερά Σύνοδος αναφέρεται και στους αντιεξουσιαστές χαρακτηρίζοντάς τους ως την «αποτυχία μας ως κοινωνίας, ως σχολείου, ως οικογένειας, ως δημοκρατίας». Ειδικότερα, στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Στους "αντιεξουσιαστές" που νόμισαν ότι βεβηλώνοντας την κυριακάτικη προσευχή έδωσαν χτύπημα στην εξουσία, δεν θα απευθύνουμε τις καταδικαστικές δηλώσεις που συνηθίζονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Αφού ουδείς πέτυχε να τους εμπνεύσει σεβασμό για ο,τιδήποτε στη ζωή τους, μόνο τη λύπη μας διατυπώνουμε, λέγοντάς τους: Είστε η αποτυχία μας. Η αποτυχία μας ως κοινωνίας, ως σχολείου, ως οικογένειας, ως δημοκρατίας». 


ΝΔ: Η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει ότι καλύπτει τους αντιεξουσιαστές
Το γάντι στο ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι δεν έχει καταδικάσει την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης έριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος. Με αφορμή τις επιθέσεις σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και στα κεντρικά γραφεία των ΑΝΕΛ, ο κ.Κουμουτσάκος, αφού καταδίκασε αυτές τις επιθέσεις, σημείωσε ότι «η απαράδεκτη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εκκωφαντική επιβεβαίωση της ιδεολογικής- κομματικής ανοχής και κάλυψης που δίνει  στους λεγόμενους αντιεξουσιαστές».
Στη δήλωση του κ. Κουμουτσάκου αντέδρασε πριν από λίγο η Κουμουνδούρου, με μια λακωνική ανακοίνωση, με την οποία καλείται ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ «να αφήσει κατά μέρος την επιχείρηση πολιτικοποίησης» ζητημάτων θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση ο κ.Κουμουτσάκος επανήλθε, λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ "ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα".  Αρνείται επίμονα να απαντήσει σε κάτι πολύ απλό:  Καταδικάζει τις χθεσινές πράξεις βεβήλωσης Ιερού Ναού από τους αυτοαποκαλούμενους "αντιεξουσιαστές";
Ναι ή όχι;»


Η αρχική  δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου έχει ως εξής:
«Σταθερή θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ο σεβασμός των νόμων, της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών.
Σταθερή είναι και η θέση της ότι η βία δεν είναι ανεκτή απ’ όπου και εάν προέρχεται και έναντι οποιουδήποτε και εάν στρέφεται.
Γι’ αυτό και καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς των γνωστών – αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.
Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές από κανέναν δημοκράτη πολίτη, από καμία πολιτική δύναμη του δημοκρατικού τόξου.
Οι επιθέσεις αυτές είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα  πράξεων ανομίας που ξεκινούν από καταλήψεις και βανδαλισμούς δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και χθες έφτασαν μέχρι την ακραία αθλιότητα προσβολής Ιερού Ναού.
Για το τελευταίο αυτό γεγονός, που προσέβαλε βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, ο ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι αυτήν τη στιγμή, δεν έχει εκδώσει καμιά ανακοίνωση καταδίκης.
Η απαράδεκτη σιωπή τους είναι η εκκωφαντική επιβεβαίωση της ιδεολογικής – κομματικής ανοχής και κάλυψης που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στους λεγόμενους ‘’αντιεξουσιαστές’’.
Ο κ. Τσίπρας καλείται να βάλει, επιτέλους, τέλος στο ‘’εκκρεμές’’ που κινείται μεταξύ  της κάλυψης και της ανοχής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανομία και της επιβεβλημένης από το νόμο ριζικής αντιμετώπισής της.  Το ερώτημα είναι εάν τελικά το μπορεί».


Η απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ως εξής:
«Το θέμα των θρησκευτικών πεποιθήσεων δεν συνιστά αντικείμενο μικροπολιτικών παιχνιδιών και σκοπιμοτήτων. Καλούμε τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Κουμουτσάκο, να αφήσει κατά μέρος την επιχείρηση πολιτικοποίησης τέτοιων ζητημάτων».



ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:

eagle1201/08/201622:07
TO KYKNEIO AΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.... το 88% των πολιτών στην Ελλάδα είναι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι.... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.,.... Επίσης ο Κούλης Μητσοτάκης ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τα ΗΛΙΘΙΑ 17ΧΡΟΝΑ αντιεξουσιαστικά κοριτσάκια που με τη βλακεία τους του δώσανε τη θέση του πρωθυπουργού.... Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ... ΓΙΔΙΑ...

Αντί σύριζα 01/08/201621:33
Τελικά είμαστε ξεφτίλες


Γιάννης Γ01/08/201621:21
Καλά πως σχολιάζετε κάποιοι εδω, αφού δεν γνωρίζετε πως λειτουργεί το δικανικό σύστημα στην Ελλάδα?................................ Πριν γράψω το οτιδήποτε δηλώνω οτι για εμένα η πράξη τους ηταν μια απαράδεκτη κατάπτυστη πράξη. .................. Επι του θέματος τώρα. Από που εως που να ακούσει τι εγινε μέσα στην εκκλησία από τους αντιεξουσιαστές η δικαστής. Μήπως ηταν παρών στον εκκλησιασμό? . ..... Από την στιγμή που ο Σεβασμιώτατος Ανθιμος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν, με το να μην υποβάλλει μηνύσεις κατ αυτων , και ουτε θέλησε να παραστεί ορίζοντας για την δίκη αυτών πολιτική αγωγή. Και κανένας από τους πιστούς που εκκλησιάζονταν δεν πήγε να καταθέσει εναντίον τους επίσης μήνυση, ή στο δικαστήριο ως μάρτυς κατηγορίας για το τι ειδε και τι άκουσε, και ουτε και κάποιος από τους αστυνομικούς. Τι θέλεις να κάνει η κυρία δικαστής? Πως θα τεκμηριώσει την κατηγορία ο εισαγγελέας εναντίον τους? . Και αν ειδικά στην εκθεση συμβάντος της αστυνομίας δεν αναφέρεται τίποτε πέρα ότι κλήθηκαν να βγάλουν κάποιους από την εκκλησία που ειχαν διακόψει για ολίγο την θεία λειτουργία. .... Στο επ ολίγο που έγραψαν οι αστυνομικοί εκει βασίστηκε η δικαστής και σωστά με την απόφασή της που έβγαλε εφάρμοσε ορθά τον νόμο..................... Καιρός ειναι να σκεφτόμαστε και λίγο και να πάψουμε να κατευθυνόμαστε. ....... Και θλίψη προκαλεί η κατάντια κάποιων εδώ που η σχέση τους με την Χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία είναι ανύπαρκτη, μηδαμινή, και εχθρική ακόμα, τώρα να βλέπω οτι τους πιάνει ο πόνος για αυτά που έγιναν. Και να μας παρουσιάζονται "βασιλικότεροι του βασιλέως". ... Που τίποτε από αυτό δεν ισχύει. Που βγάζουν την δήθεν οργή τους όχι γιατί εγινε αυτό το συμβάν , αλλά η ευκαιρία για να βγάλουν το μίσος τους προς την Ελλάδα και σε αυτούς που κυβερνάνε τώρα. ............ Θλιβερή η κατάντια σας κύριοι υποκριτές και Φαρισαίοι.

εμφανισε το01/08/201622:06
και μονο η ασεβης βεβηλη ιεροσυλη πραξη τους, που με βια αγριοτητα εισεβαλλαν στον ΙΕΡΟ ναο εν ωρα Θειας Λειτουργιας,(αυτο το δηλωσαν και οι αστυνομικοι)αρκει για κατηγοριες 1.προσβολη θρησκευματος. 2.προσβολη θρησκευτικων συμβολων. 3. ασκηση βιας. 4. διαταραξη ειρηνης και θρησκευτικης συναξης. 4.προσβολη προσωπων της πιστεως (εσπρωξαν βιαια ιερεα και τον εβρισαν).5. εξιβρυση. 6. απειλες.7.βρωμισαν τον ναο. 8. αναποδογυρισαν καρεκλες. 9. προκαλεσαν φοβο και αυτο ειναι ψυχικη κακοποιηση. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ? στην ΡΩΣΙΑ θα ειχαν φαει 3 χρονια χωρις αναστολη. οπως οι πουση ραηοτς.

ΓΙΑΝΝΗΣ01/08/201621:20
ΩΡΑΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ. ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ; ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΡΙΜΑΔΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
@ Αντιδραστικό Στοιχείο01/08/201622:23
Δεν κατάλαβες. Και σένα βάζει μέσα, Αντιδραστικέ...

Γιάννης Γ01/08/201621:21
Καλά πως σχολιάζετε κάποιοι εδω, αφού δεν γνωρίζετε πως λειτουργεί το δικανικό σύστημα στην Ελλάδα?................................ Πριν γράψω το οτιδήποτε δηλώνω οτι για εμένα η πράξη τους ηταν μια απαράδεκτη κατάπτυστη πράξη. .................. Επι του θέματος τώρα. Από που εως που να ακούσει τι εγινε μέσα στην εκκλησία από τους αντιεξουσιαστές η δικαστής. Μήπως ηταν παρών στον εκκλησιασμό? . ..... Από την στιγμή που ο Σεβασμιώτατος Ανθιμος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν, με το να μην υποβάλλει μηνύσεις κατ αυτων , και ουτε θέλησε να παραστεί ορίζοντας για την δίκη αυτών πολιτική αγωγή. Και κανένας από τους πιστούς που εκκλησιάζονταν δεν πήγε να καταθέσει εναντίον τους επίσης μήνυση, ή στο δικαστήριο ως μάρτυς κατηγορίας για το τι ειδε και τι άκουσε, και ουτε και κάποιος από τους αστυνομικούς. Τι θέλεις να κάνει η κυρία δικαστής? Πως θα τεκμηριώσει την κατηγορία ο εισαγγελέας εναντίον τους? . Και αν ειδικά στην εκθεση συμβάντος της αστυνομίας δεν αναφέρεται τίποτε πέρα ότι κλήθηκαν να βγάλουν κάποιους από την εκκλησία που ειχαν διακόψει για ολίγο την θεία λειτουργία. .... Στο επ ολίγο που έγραψαν οι αστυνομικοί εκει βασίστηκε η δικαστής και σωστά με την απόφασή της που έβγαλε εφάρμοσε ορθά τον νόμο..................... Καιρός ειναι να σκεφτόμαστε και λίγο και να πάψουμε να κατευθυνόμαστε. ....... Και θλίψη προκαλεί η κατάντια κάποιων εδώ που η σχέση τους με την Χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία είναι ανύπαρκτη, μηδαμινή, και εχθρική ακόμα, τώρα να βλέπω οτι τους πιάνει ο πόνος για αυτά που έγιναν. Και να μας παρουσιάζονται "βασιλικότεροι του βασιλέως". ... Που τίποτε από αυτό δεν ισχύει. Που βγάζουν την δήθεν οργή τους όχι γιατί εγινε αυτό το συμβάν , αλλά η ευκαιρία για να βγάλουν το μίσος τους προς την Ελλάδα και σε αυτούς που κυβερνάνε τώρα. ............ Θλιβερή η κατάντια σας κύριοι υποκριτές και Φαρισαίοι.

Αρχιδαμος01/08/201622:21
εσυ δηλαδη ρε μεγαλε πως καταλαβες οτι οι σχολιαστες στο σαιτ εχουν μηδαμηνη σχεση με την ορθοδοξια και τωρα παρουσιαζονται βασιλικοτεροι του βασιλεως;παρε το σκυλακι σου ... και τραβα καμια βολτιτσα στο παιδειο του αρεως να εκτωνοθεις με τους μουσουλμανους και ασε τωρα τα σχολια ...<br>

εμφανισε το01/08/201622:06
και μονο η ασεβης βεβηλη ιεροσυλη πραξη τους, που με βια αγριοτητα εισεβαλλαν στον ΙΕΡΟ ναο εν ωρα Θειας Λειτουργιας,(αυτο το δηλωσαν και οι αστυνομικοι)αρκει για κατηγοριες 1.προσβολη θρησκευματος. 2.προσβολη θρησκευτικων συμβολων. 3. ασκηση βιας. 4. διαταραξη ειρηνης και θρησκευτικης συναξης. 4.προσβολη προσωπων της πιστεως (εσπρωξαν βιαια ιερεα και τον εβρισαν).5. εξιβρυση. 6. απειλες.7.βρωμισαν τον ναο. 8. αναποδογυρισαν καρεκλες. 9. προκαλεσαν φοβο και αυτο ειναι ψυχικη κακοποιηση. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ? στην ΡΩΣΙΑ θα ειχαν φαει 3 χρονια χωρις αναστολη. οπως οι πουση ραηοτς.

@21:2101/08/201621:40
και μονο η ασεβης βεβηλη ιεροσυλη πραξη τους, που με βια αγριοτητα εισεβαλλαν στον ΙΕΡΟ ναο εν ωρα Θειας Λειτουργιας,(αυτο το δηλωσαν και οι αστυνομικοι)αρκει για κατηγοριες 1.προσβολη θρησκευματος. 2.προσβολη θρησκευτικων συμβολων. 3. ασκηση βιας. 4. διαταραξη ειρηνης και θρησκευτικης συναξης. 4.προσβολη προσωπων της πιστεως (εσπρωξαν βιαια ιερεα και τον εβρισαν).5. εξιβρυση. 6. απειλες.7.βρωμισαν τον ναο. 8. αναποδογυρισαν καρεκλες. 9. προκαλεσαν φοβο και αυτο ειναι ψυχικη κακοποιηση. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ? στην ΡΩΣΙΑ θα ειχαν φαει 3 χρονια χωρις αναστολη. οπως οι πουση ραηοτς.

ΓΙΑΝΝΗΣ01/08/201621:20
ΩΡΑΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ. ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ; ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΡΙΜΑΔΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

Ε δε τα μαθες συντροφε;01/08/201622:26
Δε τους εδιναν οι παππουδες χαρτζιλικι να συνεχισουν τις αλλαξοσυριζιες και τις ανταλλαγες νοσηματων στις καταληψεις και πηγαν να τους βρουν στην εκκλησια.

@21:2001/08/201622:26
ειχαν κανει καταληψη σε ορφανοτροφειο της μητροπολεως...και ειχαν βαλει μεσα λαθρο ενοικιαστες! χασανε το κτιριο- κατεδαφιστηκε και οι αναρχικοι λυσσαξανε που χασανε τα εσοδα! καψανε με μολοτωφ το γραφειο του εργολαβου-που το κατεδαφισε το ορφανοτροφειο- , ολοσχερως και μπουκαραν και στην μητροπολη μετα.

Σπύρος01/08/201621:13
Οποίος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην θέση που του έχει δώσει η πολιτεία να παραιτείται .

συγχαρητηρια στην συριζαια προεδρινα01/08/201621:06
Αξιοτιμη κυρια συριζοπροεδρινα. Στο παρελθον υπηρξε επιθεση εναντιων της μητροπολης απο τα ιδια ατομα. Υπηρξε εμετικη επιθεση στο μικρο ξωκλησι του Αι Δημητρη απο τα ιδια ατομα οπου με κατσαβιδια εβγαζαν τα ματια του Χριστου στις εικονες.Ξερετε οτι η σημερινη σας αποφαση καταπατα παραφορα τα ανθρωπινα δικαιωματα και την θρησκευτικη ελευθερια? Θα ερθει λογικα αντιδραση και βια , γιατι η βια φερνει βια. Ελπιζουμε εαν σας φερουν να δικασετε ανθρωπους για επιθεσεις σε τζαμι η σε καταληψεις που θα ειναι και αυτες συντομες παρεμβασεις(!!), να εχετε το ιδιο σκεπτικο. Η σημερινη σας αποφαση ανοιξε τον ασκο του Αιολου , αθωωσατε δολοφονικη ρατσιστικη επιθεση εναντιων ιερεα και πιστων. Ισως δημιουργησατε ολες τις προυποθεσεις για εκκινηση εμφυλιου στην χωρα μας. Συγχαρητηρια για την εκπληκτικη υπαγορευμενη απο το κομμα που υποστηριζετε αποφαση... Για οτι αντιδραση υπαρξει φερετε την απολυτη ευθυνη εσεις και το κομμα που σας υπαγορευσε την αποφαση.

Η Ιερά Σύνοδος αγανακτεί και 01/08/201620:59
ίσως δικαίως........αλλά πρέπει να προβληματιστεί γιατί ο λαός δεν ακούει το λόγο του Χριστού!......Τα τελευταία σαράντα χρόνια ξεσάλωσαν όλοι όσοι είχαν μιά θέση στον ήλιο......Κλέψιμο ψευτιά και παγαποντιά...με αποτέλεσμα τη χρεοκοπία......Γιατί οι έλληνες γύρισαν τη πλάτη στο Χριστό;.........Η Ιερά Σύνοδος πρέπει να αναρωτηθεί ακόμη:....... Ποιός ήταν ο ρόλος της εκκλησίας;........ Και αν φέρει ευθύνη για τα δεινά ........και Ειδικά όταν η πατρίδα δεινοπαθεί, να βάλει επίσης το ερώτημα στον εαυτό της: ......Ποιός ο ρόλος της εκκλησίας ΣΗΜΕΡΑ........και ακόμη ο φαρισαισμός εαν είναι άγνωστο φαινόμενο στους κόλπους της εκκλησίας;.......Δλδ άλλα λέμε άλλα κάνουμε και εμείς έχουμε χρήμα με ουρά.......και των φτωχών η σκέπη είναι ο μεγάλος Θεός και η Παναγία μας;.......Κοντολογίς βάλτε το χέρι στη τσέπη.......

Γηξκ01/08/201620:53
Πριν μηνες είδα σε παρεκκλήσι στη Θεσσαλονίκη πεταμενη λευκή μπογιά σε εικόνες κ τοίχους νόμισα ηταν απο μουσουλμάνους τελικά θα ηταν απο αναρχικούς,δίνουν δουλεια στους μπογιατζιδες κ συντηρητές.

βασιλης - Ετσι, ντορος να γινεται...01/08/201620:42
Και ποιος σας ειπε πως ο οικος του θεου ανηκει μονο στον Ανθιμο; Μπορει να είναι το μαγαζι του κάθε Ανθιμου, ομως δεν του ανηκει! Εγω παντως, δεν ακουσα ποτε για αστεγο ρασοφορο 'η θεο, αρα, ηθικα και μονο ανηκει σε αυτους που τον εχουν αναγκη - αστεγα παιδια και οικογενειες. Κι ουτε ακουσα ποτε κανενα θεο να παραπονιεται για καταληψεις κτηριων και ναων της Εκκλησιας ΑΕ, εσεις; Τοτε, ποιοι εχουν δικιο, οι ρασοφόροι μαγαζάτορες, 'η οι αστεγοι; Εγω παντως, θα περιμενω να ακουσω και την αποφαση του θεου πριν καταδικασω αυτους που μαχονται για το δικαίωμα της στεγης.

Απλο01/08/201622:15
H μ..ια παει συννεφο.Αν θελεις εσυ και τα φιλαρακια σου μπιζνες με μκο (αλληλεγγυη και καλα)εχοντας ως πρωτη υλη εκμεταλλευσης λαθρομεταναστες(και οποιοδηποτε αλλο εμποριο),μπορειτε να νοικιασετε χωρους οπως κανουν ολοι οι επαγγελματιες.Θα τσονταρει κι ο Σορος στις αρχες αλλα θα ειστε "νομιμοι" και δεν θα χρειαζεται να εκθετετε αυτους(ροζ τσιρκο) που σας βαζουν πλατες.

@20:4201/08/201622:13
οι συριζαιοι αναρχικοι κανουν καταληψεις =παντου κ δινουν στεγη στους λαθρο εναντι αμοιβης=25ευρω το κεφαλι.

αγαπητε01/08/201621:30
Η εκκλησια σιτιζει περιθαλπτει χιλιαδες ανθρωπους. Οι αλληλεγγυοι οι οποιοι εκαναν αυτη την χυδαια ρατσιστικη επιθεση πουλανε ανθρωπισμο εκμεταλευομενοι τον ανθρωπινο πονο για να βγαζουν λεφτα απο τις μκο.Και φυσικα να υποθεσω πως εαν η επιθεση αυτη ηταν εναντιων καποιου τζαμιου τωρα θα μιλαγες για.. φασιστικη επιθεση . Και ποσο μαγκες θεωρουνται αυτοι που επιτιθενται σε αδυναμους ανυμπορους ηλικιωμενους ανθρωπους και σε ηλικιωμενους ιερεις ? Αυτος ειναι ο ανθρωπισμος σου αγαπητε ? Εχεις πεσει θυμα της νεας ταξης και της πολιτικης ορθοτητας. Σαν σημερα να σου μαθω πως βγηκε η πρωτη εκδοση εντυπου οταν απελευθερωθηκες η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ το 21. Ο τιτλος ? Μαχου υπερ πιστεως και πατριδας , αυτο ενεπνεε. Εσυ τωρα προφανως παιρνεις εμπνευση απο την μαντηλα την μπουργκα και το κορανι , οπαδος του σκοταδισμου σαφεστατα εισαι.Μαθε να σεβεσαι πρωτα απο ολα ,ο Θεος μιλησε για αγαπη , εσυ υποστηριζεις τους ισλαμοφασιστες που μιλανε για απιστους και δολοφονιες.Μην απορριπτεις αυτοι που ποτε δεν προσπαθησες να προσεγγισεις. ΙC ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ01/08/201621:02
ΤΟ ''Οικος'' και ''Θεος'' ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ''...'' Ή ΤΟ ''...''.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ βΑΣΙΛΑΚΗ κΑΡΑΝΙΚΑΚΗ;;

Καλή λευτεριά01/08/201620:34
Η ετυμηγορία το πιθανότερο να προήλθε από κάποιο τηλεφώνημα. Άξιος ο μισθός της κυριας Προέδρου. Ξεχνάει όμως ότι αυτός προέρχεται από τους φόρους που πλήρωσαν και θα πληρώσουν οι άνθρωποι των οποίων διαταράχθηκε η πρωινή προσευχή στον χώρο λατρείας τους. Εμείς δεν μπορούμε να πάμε ούτε για βόλτα στα Εξάρχεια. Οι μπαχαλάκηδες που τους νταντεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι στο απυρόβλητο. Εάν εγώ έκανα τις ίδιες κινήσεις θα είχα φυλακισθεί,διότι δεν ανήκω στην παρέα των 53. Όμως χαίρομαι για κάτι. Γιατί στο τέλος θα φαγωθούν μεταξύ τους σαν τα σκυλιά (ζητώ συγνώμη στα σκυλιά).Εύχομαι καλή λευτεριά.

Να θυμηθείτε 01/08/201620:32
Αυτή η δικαστίνα που τους αθώωσε σε λίγο θα τη φέρουν στον Άρειο Πάγο προισταμένη οι Συριζαίοι,

Εμι01/08/201620:29
Η πρόεδρος δεν ήθελε να της κάψουν το σπίτι ....λυπηθειτε την ανεξάρτητη δικαιοσύνη !!

Νίκος01/08/201620:26
Καλά ο Σύριζα είναι ένακομμα, ανθελληνικό, εχθρός της ορθοδόξίας και των παραδόσεων Αυτό το ξέρουν και οι..πέτρες. Οι Δικαστές τι κάνουν; Φοβούνται έγιναν τακίμια με τους απατεώνες συριζανελ;

sturmabteilung01/08/201620:26
τάγματα εφόδου

ΣΑΚΗΣ01/08/201620:23
ΦΑΣΙΣΤΑΣ DOWN!

A01/08/201620:21
Αν οι κοπρίτες είχαν μπουκάρει σε τζαμί θα τους αθώωναν; Και αν την άλλη φορά που θα μπουκάρουν σε εκκλησία τους σαπίσει στο ξύλο κανένας θα τον αθωώσουν και αυτόν;

expatriot01/08/201620:51
Sostos, pame se tzami na do ti tha poune i aristeri sapila.

Η δικαιοσύνη παρά είναι τυφλή. 01/08/201620:11
Έμεινα άφωνος με την απόφαση .

ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ01/08/201620:09
Οπως ειδατε ο συριζα ΔΕΝ καταδικαζει την επιθεση στον ιερο ναο και εναντιων πιστων και ιερεα υποκινωντας μελλοντικες επιθεσεις. Οποιος δεν βλεπει πως ο συριζα οδηγει την χωρα σε εμφυλιο καλυπτοντας επιθετικες ρατσιστικες ενεργειες εναντιων Ελληνων πολιτων και Χριστιανισμου ειναι τυφλος.Και στον εμφυλιο υπαρχουν χιλιαδες νεκροι ολεθρος και καταστροφη. Γιατι πολυ απλα η ανοχη του συριζα στις ρατσιστικες επιθεσεις του ενος ακρου δημιουργει αντιδραση. Και η βια που εδω και χρονια υποκινει ο συριζα φερνει βια.. Φαυλος κυκλος.Εαν δεν πεσει ο Τσιπρας με μαθηματικη ακριβεια θα ειμαστε η νεα Συρια..Μεγαλο ατοπημα η υποθαλψη απο την κυβερνηση της δολοφονικης επιθεσης απεναντι σε πιστους. Μεγα λαθος που θα φερει εκρηξη βιας και εκδικηση.

Άμα ήταν για λάθρο θα γινόταν χαμός01/08/201620:08
υπάρχει εύγλωττη σιωπή από τις επιστημονικές και ακτιβιστικές ενώσεις και συμβούλια, που έχουν ως αντικείμενο τις δημόσιες παρεμβάσεις και πολιτικές για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας. Οπως τονίζεται, αυτή η εύγλωττη σιωπή, δείχνει ότι μάλλον δεν σοκάρονται από τις βιαιοπραγίες, όταν στρέφονται κατά της ορθόδοξης χριστιανικής πλειοψηφίας.

Κορυδαλλιωτης 01/08/201620:04
Διέκοψαν τη θεία λειτουργία και αναποδογυρισαν καθίσματα, έβρισαν τους πιστούς και πέταξαν φυλλάδια. Αλλά δίχως κακή πρόθεση, απεφανθη η συριζοδικαστινα του....μώλου....

Me01/08/201620:03
Γκάλοπ: "Σέβεστε την ελληνική δικαιοσύνη;" Απάντηση: Ουουουουου! Την ποια;

η αποτυχια των νεοΕλληνων σαν λαος ( εμεις )01/08/201619:58
Φαινεται σε αυτο το περιστατικο.... Αυθαδεια και εν αγνοια βλασφημια 30 νεων Ελληνων που νομιζουν οτι ειναι αντιεξουσιαστες οταν διαποπτουν την θεια λειτουργια....και επιβραβευση αυτου του κακουργηματος απο μια ανυπαρκτη Ελληνικη δικαιοσυνη....from usa

λολ01/08/201619:55
απιστευτα πραγματα! ο δε ΣΥΡΙΖΑ καμια επισημη δηλωση,ο φιλης τι εγινε ; αφωνια; οταν βγαζει τα φιρμανια για την αποχριστιανοποιηση και αποεθνικοποιηση ομως της εκπαιδευσης λαλιστατος ειναι

namaste01/08/201619:52
Το πιο σημαντικο δεν ειναι οτι τους αφησαν ελευθερους (και να τους καταδικαζαν θα'ταν παλι με αναστολη -η αναστολη ειναι ελληνικη πρωτοτυπια), αλλα το οτι απο οτι φαινεται δεν πηραν τα δακτυλικα αποτυπωματα, γιατι αραγε? -και παλι αυτα συμβαινουν μονο στο μπουρ..λο που λεγεται Ελλαδα, κριμα.

ΟΛΥΜΠΟΣ291801/08/201619:51
Eπειδη τα εχουμε δει ολα και περιμενουμε να δουμε και χειροτερα ας το δουμε απο μια αλλη οπτικη .Δεν εγινε το αυτονοητο αν ομως την επομενη ξαναμπουν οι ληστοσυμοριτες αντιδρασουν καποιοι πιστοι και γινει καμια μαχη με νεκρους ? Για αυτο επρεπε να καταδικαστουν .Παμε σε ανεξελεκτες καταστασεις που ενα κρατος δικαιου ειναι εκει για να κρατησει ισοροπιες !Παμε σε θρησκευτικο πολεμο !ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΝΑς ΕΙΣΑΓΕΛΕΑς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ,ενας νομικος μπορει να μας διαφωτισει .Λυπαμαι για την καταντια αυτου του κρατους .Αλλα ας τα δει ο κοσμος που τους ψηφισε διοτι αυτα τα αποβρασματα εχουν πολιτικη καλυψη. . . . .

9 μή Ορθόδοξοι. Μισαλλοδοξία δεν είναι ;01/08/201619:51
Οι κατηγορούμενοι ήταν 19 γυναίκες και 7 άνδρες, ενώ μεταξύ αυτών ήταν εννέα αλλοδαποί (από Γερμανία, Αυστρία, Ην. Βασίλειο κ.ά.) Γιατί δεν μπουκάραν και σε μια προτεσταντική εκκλησία ; Σε συναγωγή ; Σε τζαμί ;

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ01/08/201619:50
Πού κατήντησε η Ελλάς!Που είσαι μεγάλε Παπαδόπουλε; Να ξεβρωμίσει ο τόπος από αυτή την αριστερή βρωμιά..Μόνο εσύ!Ο μεγαλύτερος και αγνότερος Έλλην πολιτικός μετά τον Καποδίστρια...

ελένη01/08/201619:49
Δεδικασμένο πλέον, όποιος μπουκάρει παρεμβαίνοντας σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει πολιτική δράση, όχι ποινικό αδίκημα. Όλοι αθώοι θα είναι, δηλαδή.

άφωνος01/08/201619:38
Εάν είχαν εισβάλει σε τζαμί κάποιοι Έλληνες το Δικαστήριο θα τους αθωωνε;

Ελεν01/08/201620:30
Δεν θα είχαν προλάβει να πάνε σε δικαστήριο η τιμωρία θα ήταν άμεση

luis01/08/201619:33
Από πότε δικαζόμαστε για τις προθέσεις μας και όχι για τις πράξεις μας...Να αθωώσουν και τους αλητάμπουρες που έκαναν κόντρες και φάγανε την Δ. Αστυνόμο μιας που ούτε αυτοί είχαν πρόθεση να την σκοτώσουν.

Tangerine01/08/201621:36
Σωστος

κούκλα του σατανά01/08/201619:32
Όσοι είστε Νεοδημοκρατες μην κλαιγεστε. Αυτοί αθωώθηκαν και θυματοποιηθηκαν από την κυβέρνηση Σαμαρα για να κλείσει μέσα τη ΧΑ. Οι δικαστές του Μπάμπη αθωωνουν Σλαβοσυμμοριτες.

Αριστοτέλης01/08/201619:29
Αν είχαν μπουκάρει τίποτα άλλα παιδιά σε κανένα τζαμί όμως, θα τους είχαν περάσει γενεές δεκατέσσερις.... Απολαύστε αριστερίλα... Μη ξεχνάμε τη στήριξη στο ΟΧΙ από την εκκλησία πέρισυ.... Τα κάστρα πέφτουν απο μέσα...

xxtt01/08/201620:12
εχεις μπερδεψει ....... τι σχεση εχει το ΟΧΙ στο Ραιχ και στους τοκογλυφους του Ελληνικου Λαου με αυτες τις αλητειες και την ανομια?

Nick01/08/201621:39
Ακριβώς! Οι τοκογλύφοι του 0,9% επιτοκίου! Δεν βαρεθήκατε την ίδια καραμέλα;

πολυ Ελληνας απο Θρακη, με λενε ιμπραημ 01/08/201619:25
Μπουταρη βγες για αλληλεγγυη στους αναρχες και μετα σκασε και ενα gay pride parade... φτιαξε και κανα τζαμι... ετσι για να παει μποστα η Θεσσαλονικη

Tangerine01/08/201621:43
Ο Μπουταρης δήλωσε την αντιθεση του για το No Border Camp και κανανε το δημαρχειο γυαλια καρφια,μη γραφουμε και ο,τι θελουμε.

Διαλέχτε01/08/201619:24
Δημοκρατία χωρίς Ελλάδα ή Ελλάδα χωρίς δημοκρατία .

@19:2401/08/201620:52
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.(αυτο θελουμε. αυτο δικαιουμαστε.).

Εντελώς κωμικά 01/08/201619:16
Τα απλυτοδικεια του αναρχομπαχαλισταν

...πηραν τα αναδρομικα τους01/08/201619:13
δυστυχως εδω δεν εχει ερντογαν ,αλλα ουτε και συνταγματαρχες. μονο "συνταγματοξοτες"

Αντι-αντιεξουσιαστής01/08/201619:08
Λευτεριά στον Λούλη.

θηρία01/08/201619:07
Όποιος εκτρέφει θηρία, να περιμένει ότι μια μέρα αυτά δε θα χορτάινουν με τις μπριζολίτσες και θα φάνε τα ίδια τ' αφεντικά τους. Αυτό προς την δικαστίνα και τον συριζαίικο σύστημα γενικότερα. Τότε άντε γεια και σ' εσένα δικαστίνα. Δε θα σε σώσουν τα κομματικά κονέ σου...

TIGRIS 01/08/201619:06
ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΑΡΩΔΊΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ,ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 100ΑΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ.

ΗΛΙΑΣ01/08/201618:58
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ? ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΕΧΕΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ! ΞΕΧΑΣΑ... ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ!

@18:5801/08/201620:53
περιμενεις να μας πουνε ποια ειναι ?! την καλυπτουνε.

Λογική 01/08/201618:50
Ο ορισμός του αριστερού- κουμουνιστικου φασισμού... Άθεοι ανθέλληνες προδότες...

alex01/08/201618:49
Θα διωκομαστε σε λίγο όταν λέμε ότι είμαστε Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι γιατί δεν αρέσει στο παγκόσμιο σύστημα διοίκησης και τα όργανα τους.

Αρέσει01/08/201619:52
ο Πάπας όμως.

Ο ορισμός του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ 01/08/201618:47
Κρατικοί και κρατικοδίαιτοι ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ

seluk01/08/201618:43
Δωρο και ενα αεροπορικο εισητηριο για Παρο για την ταλαιπωρια στα παιδια. Θα ελεγα να τους στελναμε στην Τηνο αλλα μην το παρατραβηξουμε το σχοινι. Επισης να τους δωθουν σουβενιρ αστυνομικα γκλομπς, χειροπεδες και λοιπα συνεργα για την εργασια τους. Τουβλα δεν χρειαζονται θα βρουν πολλα. Κυκλοφορουν πολλα και μαλιστα ενιοτε ψηφιζουν κιολας. Τελος να βγουν οι φωτογραφιες στο διαδικτυο των πιστων και των παππαδων που προκαλεσαν τετοια ταλαιπωρια στα παιδια και να διαπομπευτουν αναλογως. Κανοντας αναρχικο εργο στα εκατελειμενα σπιτια που καταλαμβανουν οι επαναστατες καθαριζοντας και μαγειρευοντας στους ηρωες. Συνταγες απο την κ Θεανω

ΚΥΡ01/08/201618:43
Τι θα πει "αρνηθηκαν να υποβληθούν";;; Τους ρωτήσανε κιόλας;;;;

Οχι απλα τους ρωτήσανε 01/08/201619:15
Ρούφηξαν και την άρνηση και τα σεσημασμένα ποινικά αποβράσματα δεν έδωσαν τα στοιχεία . Αυτο ειναι το Ελλαδισταν . Άντε πες τα αυτα σε φυσιολογική χωρα να πέσει το γέλιο της αρκούδας

προς συριζαιους.01/08/201618:22
αν οι φασαριοζοι ηταν χ/α/τες θα ειχαν λυσσαξει ολα τα ΜΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! τωρα που οι δραστες ειναι αναρχικοι συριζοναζι..ολα καλαααα!

-01/08/201618:18
τα 'άγαθα' εργα των αναρχοσυριζαιων δειχνουν οτι υπαρχει μεγαλη αναγκη και θα επρεπε καποια στιγμη να αρχισει να οργανωνεται και στην ελλαδα κατι αντιστοιχο με τον λεγομενο 'δεξιο τομεα' στην ουκρανια.. φυσικα χωρις την χρυση αυγη η οποια εχει επιλεξει εδω και χρονια να αριστεριζει σαν συνιστωσα του τσυριζα και να ταυτιζεται πληρως με τις ''γεωπολιτικες'' προτιμησεις και επιλογες του...

Προσοχή στα δεξιά καλσόν 01/08/201619:42
Να πεις του ΚΟΥΛΗ να σας οργανώσει συντρόφισσα

ιστορικος του μελλοντος01/08/201618:08
Αναμενομενη η αποφαση. Ο συριζα οχι μονο δεν καταδικασε αλλα ισως κρυβεται πισω απο την ρατσιστικη επιθεση σε πιστους και σε ναο.Στα χρονια του συριζα η Ελλαδα εμελλε να ξαναζησει την κατοχη και τις ναζιστικες πρακτικες , αυτη την φορα απο καποιους που κατελαβαν την εξουσια υποσχομενοι ψεμματα υφαρπαζοντας την ψηφο του λαου με δολιο τροπο. Και παλι ο Ελληνικος λαος διωκομενος απο την κυβερνηση μαριονεττα η οποια απλα εκτελει διαταγες καποιας τροικα η οπως λεγαμε το 40 καποιας κομαντατουρ.Οπως ειναι υπο τας διαταγας οι συριζα σημερα της τροικα το 40 θα ηταν κατω απο τις διαταγες της γκεσταπο , δεν εχει σημασια ποιοων ξενων εντολες εκτελεις. Και παλι ο Ελληνας διωκεται για την πιστη του , παλι δεχεται επιθεσεις για τις ιδεες του , παλι αθωοι οι δολοφονοι του. Ετυχε να ζησει ξανα το 2016 την πεινα την εξαθλιωση την προσβολη και τον ανελεητο διωγμο του. Εαν αντιδρασει εναντιων του δυναστη Αλεξη Τσιπρα , γνωστο φερεφωνο ξενων κεντρων , θα φανει συντομα.Αυγουστος 2016 τωρα , υπομενει τον ζυγο με σκυμμενο το κεφαλι δεχομενος την επιθεση εναντιων της πιστης του της ιστοριας και των παραδοσεων του. Παντως το 40 επαναστατησε εναντιων του δυναστη του 2 χρονια μετα. Ας αναμενουμε λοιπον και σημερα , ισως σημαδιακα ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ. Χθες επιθεση στα ιερα που πιστευει , αυριο τι ? Ολως τυχαια η επιθεση αυτη ηρθε ακριβως μετα την διαρροη μεσω διαδικτυου τζιχαντιστων που καλουν για επιθεσεις σε ναους σε ολη την ευρωπη..

theodore01/08/201618:56
O ραγιάς με τα μυαλα που κουβαλαει, θα φάει δεκαπέντε μνημόνια ακόμα κι ούτε που θα το πάρει πρέφα...

Ο γελιος01/08/201620:32
Τα εχει ολα αχταρμα στο κεφαλι του, τι σχεσηεχει η ανομια με το μνημονιο κιοφτε

χα....01/08/201618:03
...σοβαρά τώρα ...τους αθώωσαν ε????τι λες βρε παιδί μου.....έβαλε το χεράκι του πάλι ο Λάμπρου ε????Ο νόμος στα χέρια μας πλέον..

panos01/08/201617:59
Πρώτα ανατρέπουν το υπάρχον αξιακό σύστημα, ωριμάζουν οι νέες αξίες (?) και στο τέλος γίνεται και η ανατροπή. Οι άνθρωποι δεν ξέχασαν το κομμουνιστικό παρελθόν τους. Εγώ ως πιστός ενοχλήθηκα σφόδρα και ένιωσα ότι διαταράχθηκε η γαλήνη της θρησκευτικής μου συνάθροισης. Το δικαστήριο πως αντελήφθη ότι συνέβησαν διαφορετικά γεγονότα?

ouzo01/08/201617:58
Ααα ρε παπαδόπουλε!

Ιπτάμενος Ολλανδός 8/1/201601/08/201617:57
Σκεφτείτε για παράδειγμα αν το ίδιο περιστατικό γινόταν στο Ισραήλ σε καμιά συναγωγή τί θα γινόταν...Ακόμη και οι διάφοροι βαλτοί που τους επαινούν και που νομίζουν ότι είναι ''ανώνυμοι'' εδώ στα σχόλια, θα είχαν πάει μέσα με συνοπτικές διαδικασίες. Η Ελλάδα (με κεφαλαίο λόγω σεβασμού στην ιστορία της και μόνο) δεν έχει κανένα μέλλον ως κράτος και δεν θα αργήσει η πλήρης διάλυση της από τους ''συμμάχους''. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό είναι που αξίζει σε αυτή και στον ''πάνσοφο'' λαό της που έχει ως γνωστό το αλάθητο.

τι01/08/201617:56
ούτε παιδιά νηπίου να ήταν που οχλαγωγούν, ίσως τότε δεν θα είχαν πρόθεση. Δυστυχώς τέτοια μυαλά έχουν οι κυβερνώντες τέτοια κι οι υποστηριχτές τους κι οι νομικοί!!

askis01/08/201617:53
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ !!! ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ !!!

ΙΩΑΝΝΗΣ01/08/201617:53
Ζήτω η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια στην Δικαστή που εξέδωσε τέτοια απόφαση!!!! Τιμάει το ψωμί της!!!! Αναρωτιέμαι όμως' αν πάμε 50 άτομα Έλληνες σε ένα τζαμί και κάνουμε τα αντίστοιχα, η απόφασή της δημιουργεί δεδικασμένο και για εμάς? Με λίγα λόγια, μπορούμε και εμείς οι Έλληνες να τα "κάνουμε μπάχαλο'' χωρίς ποινικές συνέπειες?

dimitris01/08/201617:52
χαχα..!!ποσο το ευχαριστιεμαι βρε Ελληναραδες,που ψηφισατε αυτο το τσιρκο χωρις καμια λογικη,παρα μονο με την σκεψη "ποσο χειροτερα.."? δεν πειραζει ομως,το παθημα μαθημα.βεβαια ετσι οπως το πανε,σε λιγο δεν θα βρισκετε Εκκλησια για Πασχα,αλλα και παλι δεν πειραζει-το ζηταγε ο οργανισμος...!! αναρχια δεν θελατε?-ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΧΑΜΗΛΟ-IQ πολιτες..

dim01/08/201617:52
μιλημένος και ο πρόεδρος του δικαστηρίου ε? πουλημένοι όλοι !

Πρακτόρια01/08/201617:50
Γιατί σας κάνει εντύπωση; Έχετε δεί ποτέ πρακτόρια να καταδικάζονται όταν εκτελούν αποστολές σαν και αυτή; Αλίμονο για τους δικαστές αν τους καταδικάζανε, απο δέκα δέματα βόμβες ο καθένας θα βρίσκανε στην πόρτα τους. Αυτά τα λίγα για την... δημοκρατία σας.

Γιατί να γίνουν ήρωες οι ανάρχες;......01/08/201617:46
Έκαναν κιαυτοί την επανάστασή του, πήραν την δόση τους και όλα καλά. .......Επιτέλους η κοινωνία λειτούργησε επαγγελματικά......Δεν τιμωρήθηκαν παραδειγματικά και να χαλάσει ο κόσμος.......Εαν υπάρχει δυναμική αναρχίας, θα φανεί αλλά αμφιβάλλω πολύ. .........Η αντιπολίτευση θα σκίσει τα ιμάτια της αλλά ας βρούνε αντιπολιτευτικό λόγο κιας μην ασχολούνται με καμιά κατοσταριά ανάρχες οτι δήθεν κατέλισαν τη δημοκρατία ΤΟΥΣ, ........(Δημοκρατία τους, βλέπε μισθάρες και προνόμια για τους ολίγους).......Πάντος αυτά τα παιδιά έβαλαν το δάκτυλο επι των ήλων.......Να βάλει η εκκλησία το χέρι στη τσέπη......Παλιά σε σεισμούς κάνανε μονο δεήσεις για να σταματήσει το κακό, τώρα κάνουν συσιτια, αλλά τα παίρνουν απο εσπα, αλλά πάλι καλά........Παπαδαριό μη τα σφίγγεται.....και πληρώστε το χρέος.......θα σας τα πάρει όλα είτε ο τσιπράκος είτε ο κούλης.......αφου δεν υπάρχει άλλη λύση........

ΓΙΩΡΓΟΣ01/08/201617:41
ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΑΘΩΟΘΗΚΑΝ ,ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ........Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΥΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, , (ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΒΡΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΩΝΤΑΣ, )ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!!!!!ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.....

16χρονο01/08/201617:34
Κάποιοι με είπεν ναζιστή, ε λοιπόν στις επόμενες εκλογές θα γίνω!

!!!!!!!!!!!!01/08/201617:32
τι περιμένατε; έχει καιρό που έχουν κάνει και την Θεσ/νίκη τσιφλίκι τους, όλως τυχαίως κάηκαν και τα γραφεία του εργολάβου που έκανε την κατεδάφιση του κτιρίου, μην περιμένετε και κει να τιμωρηθεί κανείς

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕ01/08/201617:30
ΟΥΤΕ ΛΑΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΘΕΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ..ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.....ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.....

Γυναίκα δικαστικός 01/08/201617:30
κανένας συνάδελφος δεν τολμά να τους καταδικάσει, δεχόμεθα καθημερινά απειλές.

Άνδρας Δικαστικός01/08/201622:19
Πολύ ωραίο το σχόλιο "συνάδελφε". Μες την προβοκάτσια. Δεν αμφιβάλλω ότι σε τέτοιες δίκες το κλίμα είναι τεταμένο, αλλά κανείς δεν απειλείται καθημερινά, χαλαρώστε λίγο. Ένας Δικαστής

Μήτσος01/08/201619:53
Τότε δεν κάνετε γι αυτή τη δουλειά κυρία μου. Τσάμπα πληρώνεστε . Δουλεύετε τον κόσμο και δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας , δεν υπηρετείτε τον ελληνικό λαό αλλά του κάνετε κακό . Ντροπή σας ...σπίτι να πάτε να πλένετε κανένα πιάτο.

@Γυναίκα δικαστικός ...01/08/201619:40
Τότε παρατήστε τα κυρία μου και πηγαίνετε να πλύνετε κανένα πιάτο, αν δεν τολμάτε δεν κάνετε για δικαστής. Λιγη ντροπή δεν βλαπτει, το παραδέχεστε ότι φοβάστε και παραμένετε στο δικαστικό ?

Μπομπος01/08/201617:29
Χωρα ανεπτυγμένο μπουρδελο. Οταν δεν λειτουργει δικαιοςυνη (ποτέ δεν λειτουργηςε) δεν λειτουργει τιποτε. Και δεν ειμαι θρησκευόμενος.

Γ01/08/201617:29
ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ......ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ.....ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΕΦΟΔΟΣ ΣΕ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ-ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΔΙΚΗΜΑ.....ΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;;;;ΑΝ ΚΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΨΑΝ ΛΙΓΟ......ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.....ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Γ--Χ01/08/201617:28
γιατί πριν πολλά χρόνια στο σχολείο υπήρχε καθηγητής θρησκευτικών και δεν υπήρχε καθηγητής αγγλικών με αποτέλεσμα να μη μπορώ να πάω αγγλία πανεπιστήμιο με αποτέλεσμα να είμαι αεργος πριν 2 ετη πούλησα την περιουσία μου και στα 42 ετων που ειμαι μετακόμισα αυστραλία ξοδεύοντας 70.000 ευρω σαν φοιτητής να μάθω αγγλικα ευτυχώς τα κατάφερα και δε θα γυρισω ποτέ στην ελλάδα. που κάνει κουμάντο το δεσποταριό θελη και το γυφτάκη αγγλικό σχολείο και μετα λέτε για παραβατικότιτα. σουηδια δανια ολλανδια κυπρος μαλτα δουβλινο φιλανδια στα περισσοτερα δημόσια σχολεία η παράδοση γινεται στα αγγλικά. χιλιάδες ελληνες κάνουνε καταγγελίες στον Ο.Η.Ε ευρωπαικη ενωση για το θρησκευτικό κράτος που επεμβαίνει στην εκπαίδευση δηλαδή στο φτωχό που δε έχει τη οικονομικοί δυνατότητα να στείλη το παιδί του αγγλικό σχολείο και θα αναγκαστεί η να κάνει χειρωνακτικές εργασίες η θα παραμένει αεργος περιμένοντας τα κοινωφελή προγράμματα του οαεδ όπως 1.000,000 περιμένουν να ζήσουν απο το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα μη μπορώντας να πάνε αυστραλία καναδά λογο γλώσσας και αυτή να ξέρετε θα ψηφίσουν σίριζα. οτι σπέρνεις θερίζεις. θέλει τον έλληνα εκκλησία με 5 παιδια ξυπόλητα αμόρφωτα πεινασμένα και να προσκυνάνε τελειώσανε για πάντα αυτές οι εποχες

Medikios01/08/201619:58
Τα ακούσαμε όλα.. Είχε λέει καθηγητή θρησκευτικών αλλά όχι αγγλικών και για αυτό δεν έμαθε αγγλικά να πάει σε αγγλικό πανεπιστήμιο!!! Σε ελληνικό πανεπιστήμιο πέρασες ναουμ'?

Ξένος01/08/201617:24
Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι. Οι τύποι αυτοί ξέρουν ότι όταν πάν στα δικαστήρια αθοώνονται γιατί τους δικάζουν συντρόφια και γι' αυτό δεν σταματούν με τίποτα. Πάει πιά και η δικαιοσύνη όχι τυφλή δεν είναι αλλά κομματικά εγκάθετη, δικαστές μίσθρανα όργανα όπως τους είχε αποκαλέσει κάποτε ο γέρος Γεώργιος Παπανδρέου ,κράτησε λίγο η ενόχλιση ακουσον ακουσον δικαιολογία δηλαδή πόσο έπρεπε να κρατίσει για να τιμωρηθούν ; και επειδή οι ταραξίες είναι λίγοι η κοινωνία πρέπει να παρει πλέον τον νόμο στα χέρια της ,από την Καρανίκια κυβέρνηση δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα πλέον . Εχει και εμπνεύσεις ο Καρανίκας έβαλε τους κολητούς του να ρίξουν κανα δυό μπογες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για στάχτη στα μάτια του κόσμου.Σε κείνο το παλιό ερώτημα :ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο ;δόθηκε επιτέλους απάντηση :ο Καρανίκας με τους κολητούς του.

ΞΕΝΟΣ01/08/201618:18
Φίλε γραφουμε με το ίδιο ψευδώνυμο με την διαφορα κεφαλαια ο ενας μικρα ο αλλος ...να εισαι καλα.

Ποιός τολμά να μην υπογράψει για την Περιστέρα01/08/201617:22
την μεταγραφή στο ΕΜΠ (όπως και έγινε χθες)...ποιός δικαστής τολμά να καταδικάσει τους μπαχαλάκηδες Μαρφινικούς φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, ξέρουν διευθύνσεις σπιτιών, τα παιδιά τους κλπ....Η χούντα του Ερντογάν είναι τίποτα μπροστά στην χούντα του ΣΥΡΙΖΑ !!!

ANTIFA01/08/201617:21
Κοινώς τους αέρισαν τα @@. Η θρησκευτική τελετή διαταράσσεται κάθε Κυριακή από τους ρατσιστικούς και φασιστικούς λόγους ορισμένων ταλιμπάν μητροπολιτών. Εκεί βέβαια δεν εφαρμόζεται πότε η αυτόφορη διαδικασία για το νόμο Ν. 4285/2014...

fiscal01/08/201621:16
Ένα παράδειγμα θα μας δώσεις για τα λεγόμενα σου Αντίφα , νεοταξίτη του κερατά και ίσως μισθοδοτούμενος του Σόρος; Ένα παράδειγμα Μητροπολίτη που έκανε αυτό που γράφεις;

Το FA ειναι το σαπουνι;01/08/201620:04
Θα τελειωσουν καποια στιγμη οι πλατες του ροζουλι τσιρκου που σας αβανταρει και ξεσαλωσατε πρακτορακια του Σορος.

Ελληνικη δικαιοσυνη !01/08/201617:21
χαχαχαχαχαχαχαχα.. Επεσε συρμα απο την κυβερνηση και δοθηκαν εντολες να τους αφησουν ελευθερους. Ειναι ποτε δυνατον το κρατος να δικασει το παρακρατος ? Ο συριζα ΔΕΝ καταδικασε την ρατσιστικη επιθεση στον ναο πραγμα που σημαινει πως συμφωνει σε τετοιου ειδους τακτικες. Ωραιο σκεπτικο , η επιθεση λεει διηρκεσε λιγο !!Εντωψμεταξυ εξακολουθει η καταληψη στο ΑΠΘ με ολικες σχεδον καταστροφες. Ο λαος να παρει ττην τυχη στα χερια του απο δω και περα , ειναι απροστατευτος. Ο συριζα εδωσε σαφεις εντολη για επιθεσεις εναντιων χριστιανων και ιερεων.,Πρεπει να αμυνθουμε με οποιο μεσο μπορει ο καθενας , εχουμε πολεμο.Πρεπει να προστατευσουμε την ζωη μας.

Μανώλης01/08/201617:14
Το σκεπτικό της ολιγόλεπτης διάρκειας, ισχύει και για τους βιασμούς; Αν κάποιος στερημένος ταξικός αδελφός είναι κατηγορίας πατ κιουτ θα αθωώνεται άνετα.

Ελπάχ 01/08/201617:12
Για να τολμήσει κανένα από αυτά τα παιδιά να περάσει από το τζαμί.... Χαχαχαχα ΜΟΝΟ στους απολίτιστους-άθεους δυτικούς τα κάνουνε: Στα δειλά και άβουλα ανθρωπάκια της Θεσσαλονίκης

pm01/08/201617:09
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα διότι εδώ και πολλά χρόνια η Αναρχία έχει μεταφρασθεί σε Δημοκρατία.

Φώτης01/08/201617:08
Έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι ο Έλληνας μεγαλουργεί μόνο υπό ολιγαρχία/δικτατορία. Δημοκρατία=αναρχία δεν την...αντέχει η ραγιαδιστικη ψυχοσύνθεση τού Έλληνα.

Στέλιος01/08/201617:40
Πές το ξανά. Αν και Αθηναίος, βλέπω ξεκάθαρα ότι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες είχαν απόλυτο δίκιο με το ολιγαρχικό σύστημα. Υπάρχουν κατακάθια της κοινωνίας που δεν καταλαβαίνουν τι εστί και που είναι τα όρια της δημοκρατιας και που αρχίζει η ασυδοσία και ανομία. Η Ελλάδα θα σαπίσει με το σημερινό πολίτευμα όποιος και να κυβερνήσει. Ο λαός έχει διαβρωθεί ηθικά από το σάπιο σύστημα και συνάμα τρέφει το ίδιο.

Στέλιος01/08/201617:06
Ανεξάρτητη η δικαστική εξουσία!!!!

Αντιεξουσιαστές Αττικα01/08/201617:06
θα βάλουν στην σειρά το Πρώτο Θέμα και, και, και θα σας τα κάνουν...ΟΛΑ

Αναποδεμος01/08/201616:53
Συγνωμη ρε παιδια εσεις π βριζετε τον Τσιπρα,δλδ τι μπορουσε να κανει?Το δικαστηριο τους αθωωσε,βασει των νομων που υπαρχουν.Ο Τσιπρας μπορει να ελεγχει την αστυνομια,αλλα τους δικαστες??Εδω εγινε θεμα με τον Σαμαρα π ηθελε να χωσουν μεσα τους χρυσαυγιτες....αρα??

ik01/08/201616:51
Και πως κρίνεται αν η διατάραξη κράτησε λίγο χρόνο; Ειναι στη κρίση του δικαστή; Α ρε ξεφτίλες ένα τηλέφωνο να πέσει και ζητάτε και συγνώμη για την ενόχληση εσείς της δικαιοσύνης! Πρώτη φορά μπήκαν σε εκκλησία και απέκτησαν και άλλοθι! Αν μείνουν κανένα μισάωρο την άλλη πάλι μπορεί να κρίνουν οι δικαστές οτι έμειναν για λίγο στο χώρο λατρείας των περισσότερων Ελλήνων! Δεν θα μας κάνετε σαν τα μούτρα σας, ούτε θα μας επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις! Αντιστεκόμαστε και γινόμαστε δυνατότεροι... Αυτό προς πάσα κατεύθυνση !

ΙΩΑΝΝΗΣ01/08/201616:50
Ρε παιδιά μην πυροβολείτε τον πιανίστα, σκεφτείτε λογικά. Ο δικαστής / δικαστίνα, έχει και προϊστάμενο (Υπουργό Δικαιοσύνης), οικογένεια, παιδιά και σπίτι να θρέψη και να εξασφαλίσει την καριέρα του. Άνθρωπος είναι ο καημένος / καημένη και μην ξεχνάτε ότι σήμερα όλα κοστίζουν πανάκριβα, ειδικά τα επώνυμα εσώρουχα .

Αγύριγο κεφάλι01/08/201616:48
Είχαν ΑΔΟΛΗ και ΑΘΩΑ πρόθεση τα παιδιά.(Οι Αντιεξουσιαστές μας). Διότι ΔΕΝ εκινήθησαν εξ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ή ανήθικου ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. Ισχυσε δηλ. αυτό που λέει και ο Ποινικός μας Κώδικας (ακόμη ΚΑΙ αυτός ο Γερμανο-εισελθών το έτος 1951 και έκτοτε ισχύσας) το ότι ΕΠΡΑΞΑΝ (εκινήθησαν) ΕΚ ΜΗ ΤΑΠΕΙΝΩΝ ΑΙΤίΩΝ"!

OYST01/08/201616:44
Αληταρία ολκής. Τους έτσουξε που τους πέταξαν έξω από τα κτίρια που είχαν καταλάβει παράνομα και δεν ξέρουν τι να κάνουν για να βγάλουν το άχτι τους. .......

Στέλιος01/08/201617:44
Να πάνε στη Τουρκία αυτά τα άπλυτα παράσιτα να πουν τα παράπονα τους στον Ερντογάν, να δεις τη σωστή αντιμετώπιση που θα εισπράξουν. ΝΟΜΟΣ και ΤΑΞΗ!

JK01/08/201616:43
Πάλι έκαναν το θαύμα τους οι συριζοδικηγόροι.

Thoikos01/08/201616:56
δεν καταλαβες.Πάλι έκανε το θαύμα του ο ...φόβος των δικαστών.

αισχος01/08/201616:43
Αισχος αθεοι αλητες.κανενα παραπτωμα δεν ειδατε.αναρχια παντου κ καταλυση του κρατους και των θεσμων.σε λιγο θα μπαινουν στα σπιτια του κοσμου με το ετσι θελω θα κανουν οτι γουσταρουν αφου μενουν ατιμωρητοι.καταστρεφουν ξενες περιουσιες .δημοσια πανεπιστημια δημοσια κτιρια κανουν καταληψη σε ιδιωτικα κτιρια καινε λεωφορεια και τρολευ και δεν τιμωρειται κανεις.και ολα αυτα με την ευλογια του συριζα.ακομα κ παιδια βουλευτων εχουν την ιδια παραβατικη συμπεριφορα αλλα οι συριζαιοι ειναι περηφανοι για τα καμαρια τους.ελεεινοι.

γγ01/08/201616:41
Οταν οι αλητες της εκκλησιας εσπαγαν κινηματογραφους επειδη επαιζε το "ο Χριστος ξανασταυρώνεται" εκει δεν σας ενοχλουσε.

...01/08/201618:02
Πολύ ωραία λογική έχεις, από ποιο σούπερ μάρκετ την ψωνίζεις; Ρε πας καλά; Άκου τι δικαιολογίες βρίσκει ο καθένας ρε. Επειδή το έκανε αυτός, θα το κάνω και εγώ. Ψηφίζεις κιόλας;

για φάε ρε κάτι τύπους...01/08/201617:01
ποιός σου τόπε ... ... ότι δεν μας ένοιαζε;Μας ξέρεις;Εγώ τουλάχιστον,αγανακτώ όταν μπουκάρεις εσύ κάπου απρόσκλητος. και ενοχλείς τους άλλους,όποιοι και νάναι,όπου και νάναι.

Λευτερης01/08/201616:34
To παραδικαστικο δινει ρεσιταλ..

omogenis01/08/201616:32
Σε κανενα τζαμι να πανε να κανουν τους μαγκες, να δουνε ποτε βγaiνουν τα μαχαιρια.

σωστοτατο01/08/201617:11
Οπου τους παιρνει κανουν τους μαγκες με την ανοχη και την καλυψη του Συριζα.αλλωστε καθοδηγουνται απο πολιτικους κυκλους .παιρνουν το χαρτζηλικι τους και δεν τιμωρουνται ποτε.κ οταν μεγαλωσουν αυτα τα μπουμπουκια διοριζονται κιολας γινονται συμβουλοι κτλ κτλ

Κοκός01/08/201616:27
Τέλεια!!! Μεγάλος ο ΘΕΟΣ τελικά!!! Μπράβο παιδιά!!!

ΠΛΑΝΗΤΗΣ01/08/201616:24
Τί να πει, και τί να καταλογίσει κανείς σε θεσμούς, πρόσωπα, δικαστές... Μόνο θλίψη για τον συνεχιζόμενο αφελληνισμό των νεοελλήνων...

ΕΛΛΗΝ01/08/201616:22
ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ. ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΦΕΣΕΙΣ.

danny01/08/201617:28
Παρότι εντελώς άθρησκος, πιστεύω ότι δεν έχεις άδικο. Έχουμε υπερβεί στην Ελλάδα κάθε όριο

Καλά01/08/201616:19
Εκφοβισμός,εξύβριση,άσκηση βίας,τίποτα απ'όλα αυτά δεν άκουσε ο δικαστής; Εδώ υπάρχουν ένα σωρό μαρτυρίες. Το μόνο που τον πείραξε ήταν ότι δεν έδωσαν δακτυλικά αποτυπώματα;

Γιάννης Γ01/08/201616:56
@ Καλά 01/08/2016 16:19 ............. Καλά ανθρωπέ μου τι σχολιάζεις αν δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί το δικανικό σύστημα στην Ελλάδα? Από που εως που να ακούσει τι εγινε μέσα στην εκκλησία από τους αντιεξουσιαστές ο δικαστής. Μήπως ηταν παρών στον εκκλησιασμό? . ..... Από την στιγμή που ο Σεβασμιώτατος Ανθιμος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν, με το να μην υποβάλλει μηνύσεις καταυτων , και ουτε θέλησε να παραστεί ορίζοντας στο αυτόφωρο πολιτική αγωγή, και κανένας από τους πιστούς που εκκλησιάζονταν δεν πήγε να καταθέσει εναντίον τους το τι ειδε και τι άκουσε, και ουτε και κάποιος από τους αστυνομικούς, τι θέλεις να κάνει ο δικαστής? . Και ειδικά στην εκθεση συμβάντος της αστυνομίας αν δεν αναφέρεται τίποτε πέρα ότι κλήθηκαν να βγάλουν κάποιους από την εκκλησία που ειχαν διακόψει για ολίγο την θεία λειτουργία. .... Στο επ ολίγο που έγραψαν οι αστυνομικοί εκει βασίστηκε ο δικαστής και σωστά με την απόφασή του εφάρμοσε τον νόμο.

KM01/08/201616:42
Θεός σχολιαστής του Πρώτου Θέματος που όχι μόνο προσθέτει αδικήματα που δεν υπήρχαν στο κατηγορητήριο σύμφωνα με την δίωξη που ασκεί ο Εισαγγελέας (και όχι ο Δικαστής), αλλά εφευρίσκει και δικά του που δεν υπάρχουν στον Ποινικό Κώδικα (εκφοβισμός!). Υπάρχει βέβαια το αδίκημα της απειλής, αλλά προφανώς εδώ δεν υπήρχε.Δεν θα το είδε ο Εισαγγελέας, αλλά το είδε ο "Καλά" ! Ξερόλες όλοι που ξέρουν τους νόμους απ 'εξω (είμαι Δικαστής). Βέβαια, το σκεπτικό της ολιγόλεπτης διάρκειας του επεισοδίου που οδήγησε στην αθώωση είναι προβληματικό (εδώ πάλι το Μονομελές Θεσσαλονίκης δεν είχε δει έργω εξύβριση σε κάτι ιπτάμενους καφέδες) αλλά όπως λέμε στη δουλειά μας, αν δεν δικάσεις μια υπόθεση, δεν ξέρεις την δικογραφία, δεν μπορείς να μιλάς...

@viva "αδέκαστη" Ελληνική Δικαιοσύνη!!!01/08/201616:34
Ποιός...δικαστής??Ποιάς... δίκης....? Ποιάς... χώρας?Ποιανού ....κόμματος???

Η Θέμις είχε κέφια ...φαίνεται!!!!01/08/201616:31
Τζάμπα τόοοοσα σχόλια(!) και αναλύσεις επί των αναλύσεων που έπεσαν εδώ μέσα!!!Ηταν δυνατόν να καταδικάσουν τα δικά τους παιδιά??Μόνο που όσοι τολμούν(!)ας κάνουν το ίδιο...κατά την εκτέλεση Μουσουλμανικών θρησκευτικών(!)καθηκόντων σε κανά Τζαμί και όσοι.....επιζήσουν ας ψάξουν για το ίδιο δίκηο!!!!

ΕΣΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ01/08/201616:56
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ...ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ..Ε ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ...

Cris01/08/201616:51
Επειδή περιγράφεις τον εαυτό σου με τόσο όμορφα λόγια, μην γενικεύεις. Απόλαυσε τη μοναδικότητά σου.

@Αντιδραστικο Στοιχειο01/08/201616:44
Τελικα ειναι μεγαλοι κοπανοι τα TURKS.

@Σήμερα η χαρά των αλληλέγγυων τσυριζοτρόλς!!!01/08/201616:43
Παράκληση όπως τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας(!)στις χαρωπές τσυριζοτρολιές σας ανθρωποειδή αποβράσματα του καθεστώτος γιατί....δεν προλαβαίνουμε να διαβάσουμε όλη την χολή της διαστροφής που χύνετε!!!

δηνητρησ88801/08/201616:42
Βραβο Ελληναρα μου εσυ! Με σενα η Ελλαδα θα παει μονο μπροστα. Ευχομε να σε ακουσει ο Αλεξης και να δεις ασπρες μερες. Ολοι οι αλλοι υποκριτες και φασιστες ειναι. Εσυ βεβαια πατριωτης που κατηγορης το σπιτι σου. Τωρα κυταξε τον καθρεφτη και μουντζουσε τον. Παλικαρι του φραπε!

Αντι Αντιδραστικος01/08/201616:35
Φασίστα

Κωνσταντίνος01/08/201616:35
Περαστικά σου

Κοκός01/08/201616:30
Ακριβώς έτσι!!! Όπως πάντα, είσαι και τώρα, πολύ σωστός!!! Χαίρε ΥΠΕΡΟΧΕ αντιδραστικέ!!! ΣΥΜΦΩΝΩ 100%

Α01/08/201616:17
Στα μαλακά έπεσαν, δεν τολμάνε για τίποτα βαρύτερο, το κράτος τα έχει κάνει πάνω του! Βουρ συντρόφια, να μην αφήσουμε εκκλησία για εκκλησία! Κάτω η θρησκεία το όπιο του λαού και τα παπαδομάγαζα που μόνο κοινωνικό έλεγχο εξασκούν, να κάνουμε τις εκκλησίες κέντρα πολυπολιτισμικής έκφρασης! Πατρίς θρησκεία οικογένεια, η χαρά και η ιδεολογία του Δεξιού συντηρητικού. Μπουρλότο στις δομές του κράτους και της εξουσίας θρησκευτικής και πολιτικής! Η επανάσταση θα νικήσει!

ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ !!01/08/201616:28
ΚΑΛΕ ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ !! ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ !! ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΤΥ ΤΟ ΗΟΤ ΣΠΟΤ ?

John01/08/201616:14
Αληταρια

Τζων01/08/201616:11
Σεβομαι καποιος να ειναι άθεος και να μη πιστεύει πουθενά. Αυτό ομως δεν του δίνει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να προπυλακίζει τον άλλον που πιστεύει και εκκλησιάζεται! Γιατι, οπως αυτά τα καθίκια σεβονται την (καταπιεστικότατη) θρησκεία των μουσουλμάνων, ετσι να μάθουν να σέβονται και τη δική μας! Μπράβο στη δικαιοσύνη που για μια ακόμη φορά στάθηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων...

Δυστυχως...01/08/201616:10
ορισμένοι δικαστές ειναι κατώτεροι των περιστάσεων και των απαιτήσεων της κοινωνίας για το λειτούργημα που ασκούν. Ίσα ίσα, αυτό θα δωσει στους απλυτους την σκέψη να το ξανακάνουν. Αν βέβαια διεκοπταν καμία λειτουργία σε κανενα τζαμί, θα ηταν διαφορετικά τα πράγματα. Ντροπή σας!!! Δίνω τροφή για σκέψη...σκέφτεστε να ηταν τίποτα Χρυσαυγίτες κ να διεκοπταν καμια προσευχή σε Κανενα τζαμί; θα είχε ξεσηκωθεί και θα απαιτούσε εφαρμογή του νόμου κ ο κάθε πικραμένος. Δεν υποστηρίζω τους χρυσαυγίτες αλλα με ενοχλούν τα δύο ΜΕΤΡΑ και τα δύο σταθμά, οταν προκειται για δήθεν αριστερούς απλυτους και της ιδιότυπης ασυλίας που εχουν από το σύστημα. Αυτο ειναι δικαιοσύνη; Αυτί ειναι ισότητα απεναντι στον νομο;

Thoikos.01/08/201617:09
τι ορισμένοι ρε συ,όλοι την τσέπη τους κοιτάνε,γί αυτο δεν τα βάζουν με την εξουσία.Ετσι οι τσιρκουλες αυτοί βλεποντας ότι δεν υπαρχει αντίδραση από πουθενά,θα μας κανουν Βενεζουέλα,μιά ώρα αρχύτερα.Σιγά σιγά,για κει το πάνε,δεν το βλεπεις;

Dimox196901/08/201616:25
Φιλε σκεψου η δικαιοσυνη να λειτουργουσε αυτονομα και σοβαρα 40 χρονια τωρα πιστευεις οτι η Ελλαδα θα ηταν εδω που ειναι; Στην αμερικη οι εισαγγελεις και δικαστες ειναι αιρετοι, αν θελουν αναθεωρηση συνταγματος εκει πρεπει να στραφουν πρωτα απο ολα και αν πεις την εκφραση ενας εισαγγελεας ρε παιδια να μου τρυπησεις τη μυτη.

Αντι Αντιδραστικος01/08/201616:38
Εχεις προβλημα μην το αμελεις

@16:0901/08/201616:25
Καλο μηνα μοιρολογιστρα, πληκτρολογιστρα και κουνιστρα αφεντρα.

...01/08/201616:08
Άρα, αν αύριο-μεθαύριο τίποτα χρυσαυγίτες κάνουν ντου σε τζαμί και διακόψουν τις προσευχές των μουλάδων για πέντε λεπτά, θα αθωωθούν και αυτοί, σωστά; Μπράβο ρε όρνια, τώρα αυτή η δουλειά θα γίνεται, θα μπουκάρουν οι άχρηστοι σε εκκλησίες και κανείς δεν θα τους κάνει τίποτα. ΑΙΣΧΟΣ!!

Ελάφι 01/08/201616:07
Να πάνε κ οι τσολιάδες της φρουράς άλλη φορά έξω απο το δικαστήριο για τιμές. Κάντε μετα με αυτες τις μακακιες του φασιστες μάγκες.

Τρολουλης01/08/201616:05
Αντε φασιστακια! Μπειτε τωρα στα τζαμια, αφου υπαρχει νομικη κατοχυρωση. Για να σας δω κοτουλες!

dfs01/08/201616:04
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ...ΜΠΟΧΑ Κ ΣΑΠΙΛΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

Panos01/08/201616:03
Δεν φταίνε αυτοί, φταίνε εκείνοι που έκαναν τέτοιους νόμους και οι δικαστές που προσπαθούν πως και πως να τους αθωώσουν. Άκου εκεί με 3ετή αναστολή!!!!

Δημήτρης 01/08/201616:02
Ellada 2016..... Ελπίδα δεν υπάρχει.

frank01/08/201616:01
Πώς δεν τους έδωσε κ το κλειδί της πόλης ο Μπουταρης? Ξεφτίλα κολοκρατος,σαπίλα παντού κ διάβρωση. Ερντογάν θέλει κ εδώ όχι αδέσποτα τσογλάνια

Μήτσος01/08/201616:01
κράτος τσίρκο. Καθρέπτης των όσων γίνονται σήμερα η δικαιοσύνη. Εδώ αφήνουν εγκληματίες ελεύθερους ....τους άπλυτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θ άφηνε η ....ανεξάρτητη δικαιοσύνη; Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Κυβέρνηση - δικαιοσύνη κλπ

ΛΑΜΠΡΟΣ01/08/201616:00
Άρα χυμαδιό κράτος και πολιτεία! Μπουκάρετε όπου γουστάρετε, κάντε ότι γουστάρετε και θα βγείτε έξω χαλαροί... Τριτοκοσμική εικόνα σε όλα...

KIKH01/08/201616:00
ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΟΥΝ ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!

Thoikos.01/08/201617:14
βγάζουν τ απωθημένα του 44.Θέλουν τη ρεβάνς.Ποιός θα τους σταματήσει τώρα,ο Στρατός;Ας όψεται το πασοκ που τους έκανε δημόσιους υπάλληλους.

Βαγγέληςαργα 01/08/201615:58
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ

xxtt01/08/201616:29
εδαφικη συρικνωση και κατοχη, αυτο επεται δεν το βλεπεις ?

Απόστολος01/08/201615:56
Μπράβο στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ! Και τώρα τα γατάκια μπορούνε να πάνε ελεύθερα να κάνουν το ίδιο και σε κάνα παράνομο τζαμί.Ή μήπως δεν μπορούν διότι έχουν ήδη χεστεί πάνω τους;;;;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.01/08/201615:56
ΑΝ 70 ΑΓΡΙΟΙ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.-(αν επιβιωναν απ το λιντσαρισμα των ισλαμοφασιστων(.

Αθώοι για έφοδο σε Εκκλησία;!01/08/201615:56
Στην Βόρεια Κορέα έχουν Εκκλησίες;! Σημασία έχει ότι δεν είναι δεξιοί, ότι μισούν την Ορθοδοξία, αγαπούν το Ισλάμ και πάνω απ' όλα μισούν την Ελλάδα!

Νίκος01/08/201615:55
Εδώ που τα λέμε, δεν έσφαξαν και κανέναν όπως στην Γαλλία οι τζιχαντιστές. Πάντα τέτοια!

Επρεπε01/08/201615:53
Να τους βαλουν να πληρωσουν ενα Μεγαλο χρηματικο ποσο στους Αθεους για Εισβολη σε Χριστιανικο Ναο για Διαταραξη ησυχιας αλλα Δεν υπαρχει Δικαιοσυνη!

ΕΛΛΗΝ01/08/201615:52
ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΛΕΣ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ), ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ), ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΟΛΟΙ).

[ Σ.Σ.Σ.: Το ακόμα πιο μέγα λάθος, και ακόμα πιο τραγικό στην υπόθεση, είναι ότι κανείς των ευθυνόντων και ιθυνόντων, δεν λαμβάνει υπόψιν του αυτά τα σχόλια των Ελλήνων...]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου