Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΜΟΥ “ΑΡΕΣΑΝ” ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΩΝ “ΓΑΛΟΝΑΔΩΝ”!

Το χθες. Εκεί ακριβώς που 
διαμελίστηκε ο εικονιζόμε-
νος ήρωας, σήμερα κατασ-
κοπευτικές “ΜΚΟ” μοι-
ράζουν επιτελικούς χάρτες 
κάτω απ' τη μύτη της α-
νύπαρκτης και διαλυμέ-
νης ΕΥΠ, με την ανοχή Ό-
ΛΩΝ των, επίσης ανυπάρ-
κτων, Εισαγγελέων
της χώρας...




Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, πάντως εμένα εκείνο που μου έκανε φοβερή εντύπωση στην γιορταστική ατμόσφαιρα της 25ης Μαρτίου, ήταν οι παρουσία των στρατηγών στην δοξολογία της εκκλησίας! ΌΛΟΙ τους πλάκα τα παράσημα στο στήθος, έφθαναν μέχρι τα γόνατα!
Η απλή απορία και ερώτηση που μου ήρθε αυθόρμητα στο στόμα, ήταν, αυτά τα παράσημα κερδίζονται σε αγώνες, σε μάχες και σε Μέτωπα πολεμικής αρετής, πολεμικής ανδρείας!
Αυτοί οι προδότες, που στο διάολο τα κέρδισαν όλα αυτά, ποια μάχη έδωσαν, και σε ποιο Μέτωπο για την Πατρίδα; Πέρα από τις δωρεάν μετεκπαιδεύσεις σε αμερικανικά (ΗΠΑ) στρατόπεδα ή Πανεπιστήμια, στα οποία σημειωτέον, ως και ο Γιωργάκης με το Παπί του, γνωστός και ως Τζέφρυ, αναγορεύτηκε καθηγητής! Τόσο μεγάλο είναι το κύρος τους!

Οι υπουργοί, σχεδόν ΌΛΟΙ ομολογούν πως η Ελλάς είναι πλέον εντελώς ανοχύρωτη! Άλλοι λένε “δεν μπορούμε να φυλάξουμε τα σύνορά μας, είναι δύσκολο”. Ομολογούν διπλά, δηλαδή, ότι ΔΕΝ υπάρχει Στρατός!
Ο στρατός στην Ελλάδα έχει διαλυθεί, γιατί μια τέτοια ομολογία και παραδοχή -που ισοδυναμεί επίσης και με προδοσία, χρειάζεται άμεση επέμβαση Εισαγγελέως- πρέπει να την κάνει ο Στρατός. Γιατί βάσει Συντάγματος, μόνον αυτός είναι εντεταλμένος να φυλάξει και να προασπιστεί τα σύνορά μας, από ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ εισβολέα! Και κάθε τέτοια αποτυχία ή αδυναμία, χρεώνεται σ' αυτόν!
Η λαθρομετανάστευση πλέον, ΕΊΝΑΙ καθολική “Εισβολή”! Και ο οποιοσδήποτε έχει αντίρηση, να πάψει να στρουθοκαμηλίζει.
Θα το γράψω πολλές φορές, ένας τέτοιος ανίκανος στρατός, ο οποίος μας κοστίζει και τα μαλλιοκέφαλά μας, δεν ορκίστηκε καμιά υποταγή σε ΚΑΝΈΝΑΝ πολιτικό, αλλά να “υπηρετεί και να διαφυλάττει την πατρίδα και ΜΌΝΟΝ”, θεωρείται το λιγότερο επίορκος, πρέπει να περάσουν στρατοδικείο οι κεφαλές του, οι στρατηγοί του, με την κατηγορία της Εσχάτης προδοσίας, και να τους επιβληθεί η εσχάτη των ποινών. Δηλαδή, θάνατος. Όλα τα άλλα, επιδεινώνουν την κατάσταση, την καθιστούν απρόβλεπτη, με εντελώς ανεξέλεγκτες, και μη ελεγχόμενες εξελίξεις.
Το σήμερα: Ένας προδότης-
κατάσκοπος, πρώην στρα-
τηγός του ΕΣ, ο οποίος ο-
μολογεί, ότι “είναι πολύ 
δύσκολο η Ελλάς να φυλά-
ξει τα σύνορά της”, και... 
ακόμα ζει!
Ο Τόσκας μέχρι πρότινος, ήταν στρατιωτικός, στρατηγός κι αυτός, με πλάκα τα παράσημα, τα γαλόνια. Ο Χηνοφώτης, που έβλεπε την Αθήνα να καίγεται ως υπουργός δημοσίας Τάξεως παρέα με τον “καθηγητή Πάκη”, ήταν επίσης στρατηγός, πτέραρχος της Αεροπορίας, Αρχηγός, ο οποίος διέταζε(;) τις αναχαιτίσεις στο Αιγαίο!
Αν τους εκλάβουμε ως παράδειγμα, φανταστείτε το επίπεδο και αυτών που υπηρετούν, ΤΏΡΑ!
Όταν θα γίνει το κακό, τότε θα είναι πολύ αργά για να ψάχνουμε τον φταίχτη, και ένα νέο “ΓΟΥΔΊ” δεν θα μπορεί να αποκλειστεί, από κανέναν!
Συνεπώς, αυτοί οι κύριοι (στρατιωτικοί), των οποίων το κύρος έχει καταβαραθρωθεί στην συνείδηση του Ελληνικού λαού -και όχι του ελληνόφωνου- θα πρέπει, έστω, την τελευταία στιγμή να αναλογιστούν τις ευθύνες τους!
Αν δεν θέλουν, είτε να αιματοκυλήσουν την χώρα, είτε να βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της “Εσχάτης προδοσίας”. Τελεία και παύλα.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: 
ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΕ 
ΣΚΡΑ ΝΤΙ ΛΕΝΓΚΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου