Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ... ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ

ΕΔΩ: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Βενιζέλος  Τι κρίμα! Θα συνεχιστεί η προδοσία η υποδούλωση και η καταστροφή της Ελλάδος!..
  
Είχαν φθάσει και 52, επί αλήστου μνήμης και εθνικού μας επιβήτορα Αντρέα Παπαντρέα. Επί αλήστου μνήμης Σαματά, που θα λεν οι μεταγενέστεροι, είναι περισσότεροι από 40! Άλλο κακό να μη μας βρει. Γιατί στη φτώχεια μας και τον κατατρεγμό μας, θα έχουμε να ταΐζουμε παντεσπάνι και κουφέτο, όλο αυτό το ανεπάγγελτο κηφηναριώ. Για να μας κάνει την ζωή... ποδήλατο! Βυζάκια λεξω λοιπόν, σε λίγο θα είναι και μουνάκια, και κωλαράκια για τους πούστηδες - στη Σουηδία πριν λίγες μέρες, νομοθετήθηκε θετικά η όρεξη των μαλακωκαύληδων, να την "παίζουν" ελεύθερα σε δημοσίους χώρους
Να σημειωθεί ότι επί χρόνια εμείς, προσπαθούμε να μοιάσουμε τους Σουηδούς, σε όλα. 
Έτσι, αν δείτε τον τάδε υπουργό, να έχει ξεβρακώσει την τάδε υφυπουργό και να την ματσουκώνει δημόσια, να μην εκπλαγείτε. Είναι μέσα στα νέα χρηστά ήθη που μας οδηγούν οι νεοταξίτες, σε μια κοινωνία... ελεύθερη! Εξ' άλλου, οι περισσότερες από αυτές, μόνο για ματσούκωμα κάνουν! Ή τον καραπούστη "χι" υφυπουργό, να παίρνει επίσης, δημοσίως, τσιμπούκι τον συνάδελφό του του άλλου υπουργείου, κι αυτό μέσα στα χρηστά ήθη της κοινωνίας μας θα είναι. 
Αλλ΄ ας πάμε στην "τράπουλα των αχρήστων", γιατί πλατιάσαμε πολύ:
 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Υπουργός: Ευάγγελος Βενιζέλος

(παρατσούκλια του. Κιοφτές ή ξυγκατοβουζαράτος κιοφτές, ή γεματούλα τουίγκυ, ή μπουλντόκ, λόγω μεγάλης ομοιότητος με το σκυλί αυτό, ή Τούρκογλου, πρώην επίθετο που το άλλαξε, γιατί του θύμιζε την περήφανη και ένδοξη καταγωγή του. Το βιογραφικό του δυο σειρές και προσεκτικά διατυπωμένο, είναι πλούσιο σε κομματικές δραστηριότητες, αλλά και με μια "μεγάλη" βιβλιογραφία περί του Συνταγματικού δικαίου, Σύνταγμα όμως, που όσο υπηρετεί το Πασόκ και την Κυβέρνηση, το έχει γραμμένο στα παλαιά των υποδημάτων του).
Υφυπουργός: Δημήτρης Κούρκουλας (το μεγαλύτερο του προσόν στο βιογραφικό του, είναι ότι είναι αδερφός της  πασοκσούς Ελένης Κούρκουλα, εκείνης της ασχμημομούρας που έκανε ο Φώσκολος ωραία ηθοποιό, γιατί ήταν... βιτσιόζος, και το Πασόκ βουλευτίνα. 
Υφυπουργός: Άκης Γεροντόπουλος  (γιατρός ιατροδικαστής έχων σχέση με το επάγγελμα ως σήμερα) 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
Υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης (μασονάρα, από στρέμματα μακριά βρωμάει αυτός ο κύριος!..)
Αναπληρωτής υπουργός: Χρήστος Σταϊκούρας (αυτός ο ξιπασμένος, περιφρονεί να γράψει το βιογραφικό του στα Ελληνικά... Έλληνες, να το θυμάστε αυτό).
Υφυπουργός: Γεώργιος Μαυραγάνης (δικηγόρος με ένα ασήμαντο βιογραφικό) 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 
Υπουργός: Δημήτρης Αβραμόπουλος (δείτε το βιογραφικό αυτού του κυρίου με τα ούλα του, για να πάθετε την πλάκα της ζωής σας)
Αναπληρωτής Υπουργός: Φωτεινή Γεννηματά (πτυχιούχος πολιτικών επιστημών. Έγινε πολιτικός και μεγάλο "κομματόσκυλο", γιατί πέθανε ο πατέρας της. Μη μείνει άνεργο το κορίτσι).
Υφυπουργός: Ιωάννης Λαμπρόπουλος (δικηγόρος από την Καλαμάτα, με ένα ισχνότατο βιογραφικό) 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 
Υπουργός: Αργύρης Ντινόπουλος  (Νομικός δημοσιογράφος, με πλούσιο και επικίνδυνο ιστορικό και ως πολεμικός ανταποκριτής, μέχρι να ασχοληθεί με την πολιτική, και να τα... αμαυρώσει όλα!..)
Αναπλ. Υπουργός: Θεοφιλος Λενταρίδης (Πολιτικός μηχανικός, με μοναδικό προσόν στο βιογραφικό του ότι είναι από τα Κάτω Πορόια...)
Αναπληρωτής Υπουργός: Γεώργιος Ντόλιος (ένας ψευτο-οδοντίατρος από τη Θράκη, σοσιαληστής φαφλατάς, ο οποίος απορούσε την βραδιά των αποτελεσμάτων των εκλογών, γιατί ο τουρκαλάς της "ειρήνης και φιλίας" έρχονταν πρώτο κόμμα στη Θράκη! Τόσα χρόνια στο σοσιαληστρικό σταύλο του Πασόκ, δεν είχε πάρει είδηση, ΤΙΠΟΤΑ!..). 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 
Υπουργός: Νίκος Δένδιας (η γνωστή μασονάρα ψευτο-δικηγόρος από τους Παξούς, η οποία διέλυσε την ΕΛ.ΑΣ. -στην θητεία του ως υπουργός είχε τους περισσότερους νεκρούς αστυνομικούς- και έφτιαξε ξενοδοχεία Α' κατηγορίας για να κοιμίζει τα λαθρομεταναστευτικά ποντίκια! Αν έμενε λίγο ακόμα, οι Έλληνες θα γινόμασταν... λαθρομετανάστες στη χώρα μας με αστυνομικούς τους λαθρομετανάστες!..).
Υφυπουργός: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ("ρουμάνος" γιατρός, του οποίου πιθανώς το πτυχίο θα πρέπει να επαναξιολογηθεί, μην είναι κανένα κάλπικο, σαν αυτά της καμόρα και της μαφίας που έφεραν οι ιταλοσπουδαγμένοι Έλληνες μετά το 1974...)
Υφυπουργός: Νότης Μηταράκης (ξενοσπουδαγμένος στη διοίκηση επιχειρήσεων με 10χρονη καριέρα στο εξωτερικό, πριν καταλήξει το 2010 κομματόσκυλο της ΝΔ κι αυτός)
Υφυπουργός: Γεράσιμος Γιακουμάτος (αυτός αναβαθμίστηκε, γιατρός, γιατί τον συνέλαβε το ΣΔΟΕ... να κλέβει) 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 
Υπουργός: Ανδρέας Λοβέρδος  (δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω -όλοι οι δικηγόροι τέτοιοι είναι- με συγγραφικό έργο πλούσιο, μπλα-μπλα-μπλα, μπλα-μπλα-μπλα, κι ακόμα πιο πλούσια κομματική -κομματόσκυλο- δραστηριότητα...)
Υφυπουργός: Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος (είναι πολιτικός μηχανικός με μηδέν πείρα, και άκρως κομματική και συνδικαλιστική δραστηριότητα... Ότι πρέπει για να γίνεις υφυπουργός!).
Υφυπουργός Κωστας Κουκοδήμος (ένα φτωχοπτυχίο Φυσικής αγωγής του ΑΠΘ πριν ή μετά, από κει και ύστερα, πηδούσε καλά, κι άμα πηδάς καλά, εύκολα ανεβαίνεις, και τα κομματικά, και τα υπουργικά σκαλοπάτια).
Βυζάκια έξω λοιπόν, 
και η απόλυτη ξευτίλα της 
Ελληνικής πολιτικής ζωής.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 
Υπουργός:Κώστας Τασούλας (ψευτο-δικηγόρος με τα ούλα του...)
Υφυπουργός: Αντζελα Γκερέκου (... και σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου! Αυτό κι αν είναι προσόν!.. Τα άλλα τα βλέπετε δίπλα).
Υφυπουργός: Γιάννης Ανδριανός (Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ... Και με το καλό κομματάρχης... Σαν τον Θεεοδωράκη!..) 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 
Υπουργός: Κυριάκος Μητσοτάκης (ο εγγονός της μάνας του, και αδερφός της μαμμάς του... Ούτε στην οικογένεια του Οιδίποδα δεν τα βρίσκεις αυτά...)
Υφυπουργός: Παρασκευή Χριστοφιλοπούλου (ψευτο-πανεπιστημιακή "καθηγήτρια", απ' αυτές τις χιλιάδες με φουλ κομματική υποστήριξη και ταυτότητα
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 
Υπουργός: Μάκης Βορίδης (ψευτο-δικηγόρος, αλλά μιλάει τουλάχιστον απαίστως, γαλλικά και αγγλικά. Ο μοναδικός πραγματικός δεξιός, και όχι γιαλαντζί, του ψευτο-Σαματά "φασίστα"...).
Αναπλ. Υπουργός: Λεωνίδας Γρηγοράκος (γιατρός με καλή επαγγελματική δραστηριότητα, αλλά και πασοκσίδικη κομματική)
Υφυπουργός: Κατερίνα Παπακώστα (δικηγόρος, το μεγάλο της ατού μιλάει τέσσερις γλώσσες -αν τις μιλάει- Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Τουρκικά. Εγώ αν ήμουν Σαματάς, θα την έκανα δώρο στον Αβραμόπουλο -ως σύζυγος στρατηγού κάτι θα ξέρει και από Εθνική Άμυνα- παρά στον Βορίδη και το υπουργείο του). 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 
Υπουργός: Γιάννης Βρούτσης (πολιτικές οικονομικές επιστήμες, τα υπόλοιπα, από κοινά έως ασήμαντα).
Υφυπουργός: Βασίλης Κεγκέρογλου  (το παιδί του Κεγκέρ - τουρκόσπορος)
Υφυπουργός: Αντώνης Μπέζας (πολιτικός μηχανικός συμπατριώτης του Δένδια. Και μαζί στην μασονία;) 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
Υπουργός: Γεώργιος Καρασμάνης (οικονομολόγος, έτσι απλά).
Αναπληρωτής Υπουργός: Παναγιώτης  Κουκουλόπουλος (χημικός μηχανικός, συνδικαλιστικό κομματόσκυλο του Πασόκ). 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ 
Υπουργός: Μιχαήλ Χρυσοχοϊδης (ζει με την ζωή ενός άλλου, αυτός ο μέγας πασοκοσοσιαληστής δημοκράτης)
Υφυπουργός: Μιχαήλ Παπαδόπουλος (απόφοιτος ΤΕΙ μηχανικός ηλεκτρολόγος, με χιλιάδες σταυρούς όπου έβαλε υποψηφιότητα).

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ 
Υπουργός: Ιωάννης Μανιάτης (τοπογράφος μηχανικός, με φούλ κομματική πασοκική ταυτότητα).
Αναπληρωτής Υπουργός: Νικολαος Ταγαράς (πολιτικός μηχανικός με φουλ κομματική ταυτότητα, την οποία όμως στο βιογραφικό του, αποκρύπτει αριστοτεχνικώς!..).
Υφυπουργός: Ασημάκης Παπαγεωργίου (ο Ασημάκης είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου, αλλά δούλεψε και καμιά δεκαριά χρόνια στη ζωή του, πριν αναρριχηθεί στις καρέκλες του δημοσίου να... κάααααθεται!... Που έλεγε κι ο Μίμης φωτόπουλος...) 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ 
Υπουργός: Χαράλαμπος Αθανασίου (ο δικηγόρος που παρέδωσε την εληνική δικαιοσύνη στις γυναίκες... Και καθάρισε...). 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 
Υπουργός: Βασίλης Κικίλιας (αυτός τι θα κάνει ρε παιδιά στο δημοσίας τάξεως; Θα τους εξετάζει δωρεάν, ή θα κάνει νεκροψία, στα πτώματα των σκοτωμένων αστυνομικών;)
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 
Υπουργός: Ολγα Κεφαλογιάννη (η κόρη του μπαμπά της. Κατά μάνα κατά κύρη...) 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 
Υπουργός: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (έτερος... κατά μάνα κατά κύρη. Και μετά μας παραμυθιάζουν, ότι τα τζάκια τελείωσαν στην ελληνική πολιτική!..) 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 
Υπουργός: Γιώργος Ορφανός (ο Γιώργος το βιογραφικό του το έχει στο φέισμπουκ. Αλλά επειδή εμείς και μόνο στο άκουσμα της λέξεως φέισμπουκ βγάζουμε ανεμοβλογιά, δεν θα το μάθουμε ποτέ!..). 
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ:  
Δημήτρης Σταμάτης (δικηγόρος, το καλύτερο βιογραφικό! Τρεις γραμμές!.. Μπράβο Δημήτρη). 
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΥΒΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: 
Σοφία Βούλτεψη (η Σοφία επειδή τσίριζε και γκάριζε πολύ, για να της βουλώσουν το στόμα, την έκαναν... χις μάστερς βόις του Σαματά, κι ησύχασαν!..).
Αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου