Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΤΡΑΓΑΚΗ, ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΩΣ ΠΑΣ;

Απορρίπτονται και αναιρούνται!.. Φεύγουν και ξανάρχονται. Λερναία ύδρα τα κεφάλια τους, ψείρες και κόνιδες στα μαλιά ενός παιδιού! Μία σκοτώνεις, δέκα ξανά εμφανίζονται! Αλλάζουν θέσεις στην πολιτική σκακιέρα, αλλά και την δημοσία ζωή όπως τα πιόνια -πιόνια και σκύβαλα! Μετακινούνται απ' τα αζήτητα στα... εξεζητημένα, προκαλούν ξετσίπωτα τον Ελληνικό λαό, και αποφασίζουν ερήμην του ότι κι αν ψηφίσει! 
Τα σκατά πάντα επιπλέον σε μια χαβούζα από βοθρολύμματα, είναι αυτή η άτιμη η βαρύτητα που το καθορίζει...

Τραγάκης: Ο Κώστας Καραμανλής πολύ καλή υποψηφιότητα για... Ανεγκέφαλε και ξεκούτη κύριε Τραγάκη. Για να υποδεικνύεις ή να προτείνεις την υποψηφιότητα αυτού του βραδύγλωσσου γαλακτομπούρεκου και κουμπάρου του Ερ Ντογάνι ως πρόεδρο Δημοκρατίας(!), πρέπει να είσαι πραγματικά, ή εγκεφαλική τυρόπιτα, ή να πάσχεις, όντως, από μαλάκυνση εγκεφάλου! 
Η γυναίκα του καίσαρος, πρωτίστως πρέπει να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία. Όπως και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αλλά και ο κάθε άνθρωπος, φυσικά. Ο "μπουλούκος" που προτείνεις για τον υπέρτατο θώκο της Δημοκρατίας μας -αυτής της κατακρεουργημένης που υπάρχει- πέραν από ένας κάκιστος και τυχαίος, λόγω σαπίλας του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, "τζακάτος" πρωθυπουργός που υπήρξε, "κολλυβογράμματος" και άκαπνος προτέρου εργασίας σε οποιονδήποτε τομέα (παιδί του μπαμπά του ή του θείου του), υπήρξε και η "κοντσίτα" της παρέας, αν έχεις ακουστά, όλα τα τρανσέξουαλ τεκνά της Ελληνικής βολής, και της ΝΔ στην πιάτσα! Δεν άκουσες φαίνεται, ή δεν διάβασες ακόμα, και το αποτέλεσμα της Σαλώμης που πέτυχε στις πρόσφατες εκλογές στην Αθήνα! (Σ.σ.: στην Σουηδία οι βουλευτές, ψήφισαν νόμο να "την παίζουν" στο δρόμο και σε δημόσια θέα, αυτοί που δεν βρίσκουν ούτε... κότα να γαμήσουν).
Η πρότασή σου μόνον ξετσίπωτη πρόκληση στον Ελληνικό λάο μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά από προκλήσεις πλέον αυτός ο ταλαίπωρος, έχει πια μπουχτίσει! Βρίσκεται στα όρια νευρικού κλονισμού! Όπου νάναι θα ξεσπάσει! Και τότε... Τότε, κύριε αναγκέφαλε και προκλητικέ Τραγάκη, ο σώζων εαυτόν σωθείτω !..
Το ψάρι απ' το κεφάλι βρωμάει, λέει θυμοσόφως ο λαός μας, και τα "υψηλά ιστάμενα" κεφάλια της Ελλάδος, πρέπει να (παρα)βρώμισαν ΟΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου