Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ!

Από τον Ναπολέοντα Λιναρδάτο

Μερικές “ειδήσεις” που είναι πολύ σημαντικές εντός και εκτός παραλίας.

Σύμφωνα με την Ημερησία προμηνύεται ένα «καυτό» εξάμηνο για 5,5 εκατομμύρια φορολογουμένους που από τον Ιούλιο θα πρέπει να καταβάλουν στο κράτος 11 δισεκατομμύρια ευρώ. «Φόρους εισοδήματος, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος, φόρο πολυτελούς διαβίωσης, Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων και τέλη κυκλοφορίας του 2015». Όλα αυτά τα χρήματα θα πάνε για να συντηρηθεί ένα από τα  πιο διεφθαρμένα και διογκωμένα κράτη του ελεύθερου κόσμου.
Αλλά μην ανησυχείτε τα χρήματα σας θα πάνε σε καλή μεριά. Για παράδειγμα, ο κ. Λοβέρδος, υπουργός Παιδείας, εγγυάται την “εργασία” των διοικητικών των ΑΕΙ, αυτών που πρώτα παραβίασαν τους νόμους και μετά απήργησαν για να μην υποστούν τις συνέπειες με αποτέλεσμα οι φοιτητές να χάσουν ένα εξάμηνο. Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, συνεχίζονται οι διορισμοί τέκνων, άλλων συγγενών και φίλων στην Βουλή. 
Στις εξωτερικές ειδήσεις βλέπουμε την μεγάλη άνοδο των Ισλαμιστών σε βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή. Γι’ αυτό και η υπεύθυνη πολιτική τάξη της Ελλάδας συνεχίζει, χωρίς την παραμικρή ένδειξη αμφιβολίας, την πολιτική που πιστά και αδιάλλακτα εφαρμόζει, αυτή των ανοιχτών ελληνικών συνόρων. Όχι μόνο ανειδίκευτοι εργάτες (μιας και δεν έχουμε αρκετούς δικούς μας), αλλά και σεσημασμένοι εγκληματίες και τρομοκράτες ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν βάζει κανένα ουσιαστικό εμπόδιο στην είσοδο και παραμονή τους στη χώρα. Γι’ αυτό προσφέρουμε και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και συντάξεις. Γιατί «λεφτά υπάρχουν» και δεν μας πειράζει ούτε το έγκλημα ούτε και η τρομοκρατία.
Σε άλλες εξωτερικές ειδήσεις. Στην Καλιφόρνια ο εντεκάχρονος Τόμας είχε αποφασίσει μαζί με τις δύο λεσβίες “μητέρες” του να γίνει Τάμη. Έχει αρχίσει ειδική ορμονική αγωγή από τα οκτώ του, ώστε να μην περάσει την εφηβεία ως αγόρι. Οι "γονείς" λένε ότι είναι καλύτερα ο Τόμας να αλλάξει φύλο πριν ακόμα γίνει ενήλικος. Στην πολυπολιτισμική Ελλάδα δεν θα έχουμε μόνο Ισλαμιστές με τις γνωστές κλειτοριδεκτομές, αλλά και τους φονταμενταλιστές της πολιτικής ορθότητας για τους οποίους είναι εντάξει αν παιδιά οκτώ ετών “αποφασίζουν” αλλαγή φύλου.
Πίσω στα, για την ώρα δικά μας. Αν αυτό το καλοκαίρι βρεθείτε στο Κόστα Ναυαρίνο στην Μεσσηνία, να ξέρετε ότι είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης. Κόστισε 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά επειδή στην Ελλάδα η ιδιωτική επένδυση είναι ανάθεμα, εξαιτίας της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας που σαρώνει την χωρά, ειδικά τα τελευταία 40 χρόνια, χρειάστηκαν σύμφωνα με ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων: 25 χρόνια, 3.000 υπογραφές, 600 αδειοδοτήσεις, 60 δίκες και «65 αποφάσεις νομαρχιακών και δημοτικών συμβουλίων» για να μπορέσει να γίνει η επένδυση. Μπορεί να είστε σε κάποια αμμουδιά τώρα, αλλά μην ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα την υψηλή φορολογία, την απίθανη γραφειοκρατία και το μεγάλο και αδηφάγο κράτος - όλα αυτά - τα λέμε ανάλγητο νεοφιλελευθερισμό.  

Καλό καλοκαίρι (επιστροφή τον Σεπτέμβριο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου